От кой матрак сте доволни?

• 577 717
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 915
Пак ви казвам че от МАТРАЦИ ТЕД сме наи-доволни ние  в кащи,и  много хора го потвърждават.Все пак имат 2-5-8-10 г. гаранция.Ето какво открих вразка с тях ИМАТ НАИ НИСКИ ЦЕНИ НА МАТРАЦИ ТЕД В СОФИЯ-9201498, 0895694756,поддържали всичко на склад.

# 916
Пак ще кажа, че Тед не струват. Дават гаранция, а документ за нея дават ли? Ние преди 5 години купихме 2 матрака с индивидуално пакетриарни пружинки на Тед, уж с 8 г. гаранция, но без гаранционна карта. В момента и двата са леш, имат страхотни дупки, пружините са се скапали.
Но първите 1-2 години бяха много удобни, това е вярно.

# 917
След много чудене си взехме един латексов - първата вечер ми беше ужасно гадно, защото спяхме на много твърдо, почти на дъска. Но след 2-3 вечери гърбът и кръстът ми се отпуснаха и вече не чувствам тази болка.
За Тед- нищо не мога да кажа от личен опит. Може би моделът им за 2000 лева е готин, но за по-евтините - едва ли.

# 918
  • BABYLAND
МОЛЯ за съвет!   bouquet   Поръчахме на детето креват, 120/190, бяхме решили матрака да е латексов, но за съжаление модела на легълцето е такъв, че под него има чекмеджета, а над тях фазер, върху който дефакто ще легне матрака. В магазина за матраци ни обясниха, че за да поръчаме латексов матрак, задължително изискване е да има подматрачна рамка......да , но няма място за такава. Остава единствен вариант - еднолицев матрак. Упорито ни предлагат такъв на ТЕД, но хич не ми се иска това да бъде окончателният ни избор - четох доста негативни мнения както за самата фирма, така и за въпросните еднолицеви матраци, с индивидуално опаковани пружини.
    Тази седмица обзавеждането за детската стая ще дойде,  ние още не сме купили матрак, а пък бебешкото креватче ще ни трябва в най-скоро време .  Thinking
   Помогнете ми със съвет, идея, конкретно предложение, моля ви! 

# 919
Пак съм аз - ама защо да не може да легне латексов матрак? Просто няма да е на рамката, а на фазера... Да, по-трудно се проветрява, но ще го обръщаш по-често и така.
Еднолицев не е за взимане изобщо.

# 920
Би трябвало да има вариант фазерът да се замени с подматрачна рамка. Питайте дърводелец или майстора на детската стая. Иначе наистина ще мухляса, ако няма вентилация.

# 921
  • Варна
GOLDEN ROSE , върху фазера може да легне всякакъв двулицев матрак, стига дъската да е достатъчно здрава и да има дупки за проветрение.

# 922
 GOLDEN ROSE, махнете фазера и сложете подматрачна рамка.
Ако го сложите върху фазера, рискувате да мухляса матрака (липса на проветрение).
Индивисуално опакованите пружини са не лош избор между другото.

# 923
Момичета, аз моята латексова възглавница откакто започнаха жегите не я ползвам. Страшно ме изпотява, (а съм с къса коса), мъжът ми също не я харесва. При латексовите матраци има ли го това?
И да питам още -Пенополиуретанът вид дунапрен ли е?
GOLDEN ROSE,за еднолицеви матраци съм чувала добри отзиви за един модел на Нани, но щом държите на двулицев фазера трябва здраво да го надупчите. Мисля, че Госпожичка Клавел е показвала нейната спалня, която е без подматрачна и с двулицев матрак.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:28 от Vennie

# 924
Моделът еднолицев е Каспия и Каспия Лукс на Нани.

# 925
Не е много удачно да се слага двулицев матрак върху твърда плоскост. Освен, че не може да диша матракът, по-този начин всъщност го превръщате от двулицев в еднолицев матрак. Губите му предимствата, до известна степен. Отделно, гаранцията отпада.

Vennie вкъщи и ние и децата сме на латексови възглавиници. Мъжът ми се поти, както и малката, а аз и голямата нямаме проблеми  Laughing  Т.е. искам да кажа, че не е от възглавницата, на каквото и да спиш, ако не издържаш на жега е все едно  Wink
Не е вид дунапрен, изкуствен латекс е.

# 926
  • Тука, под липите стари...
Момичета, искам да попитам, някой би ли ми препоръчал твърд качествен матрак? И двамата обичаме да спим на много твърдо.

# 927
Руми, мерси за отговора.

# 928

Да уточня, че имам проблеми с кръста и много лесно се схваща или прехапва, та не знам кой вид матрак би бил по-удачен. Иначе като твърдост май не се различават много...  newsm78

Tanzen,
Ние сме от 2 месеца с Латексов на Екон, Бяла. Преди като се събуждах умирах от болки в кръста, и докато се оправя за работа общо взето ходех на две прегъната. Сега вече се събуждам без никакви проблеми в кръста. А, и още нещо, взехме си подматрачна рамка на Рос-Мари , с регулация на твърдостта, за мен съм си го нагласила на възможно най- мекото. Дано съм била от помощ.
[/quote
Liliq 37
Ще споделиш ли какъв точно е матрака ти- от тази марка, защото аз също се двуомя между тези на Екон и на Магнифлекс, също запарва ли и отделя ли някаква миризма.
Благодаря.

# 929
Някой знае ли защо в Метро и Баумакс са по-ниски цените на матраците Магнифлекс, позаинтиресувах се защото искам да си купя матрак , но освен ниската цена предлагат и по-малка гаранция-5год, което ме навява на мисълта,че материалите са по -ниско качествени.Ако някой е купувал от тези магазини , моля да сподели, искам да закупя матрак до няколко дена и се двуомя от къде и на каква марка.

Общи условия

Активация на акаунт