От кой матрак сте доволни?

• 577 818
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 735
Е, как да нямат мостри Дормео - има...ние си го пробвахме в магазин на ТопШоп  Peace

# 736
На екон имат 3 степени на твърдост  Peace

За Дормео нищо не знам.

# 737

За Дормео нищо не знам.

От известно време Екон предлагат само една твърдост и това е средна, където и да съм питала когато си купувахме матрака , така ми отговориха.

# 738
На екон имат 3 степени на твърдост  Peace

За Дормео нищо не знам.

От известно време Екон предлагат само една твърдост и това е средна, където и да съм питала когато си купувахме матрака , така ми отговориха.

Не е вярно. Винаги са ги поддържали  Rolling Eyes  Поне в последните 5 години.

# 739
Здравейте,
Преди бях питала дали някой има някакви впечатления от матраците сънрайс;сега наистина ми е много важно да разбера дали има отзиви за гореспоменатите защото съм пред сериозна дилема newsm78:сънрайс или екон или дормео? ooooh!

# 740

За Дормео нищо не знам.

Не е вярно. Винаги са ги поддържали  Rolling Eyes  Поне в последните 5 години.
Дали не са ме излъгали?  newsm78   Моята информация е от преди 10 дена, когато си купих матрака, защото исках най-твърдия F и тогава ми обясниха, че вече са само една твърдост. Ако са ме излъгали тогава на няколкото места, на които попитах, значи лъжа и вас сега.   newsm12

# 741
В понеделник чакам поредната доставка за едни клиенти. На жената матрака е средно твърд, на съпругът неговият е твърдост F  Laughing

# 742
По темата за матраците ще Ви кажа, че преди една година си взехме матраци от фирмата "Нани" - гр.Севлиево. Супер са . Сравнително по-евтини от всички досега рекламирани матраци. Еднолицевите са с метална рамка, така, че отпада нуждата от подматрачна такава. Препоръчвам ги на всички мой приятели. В Пловдив сме луднали по тях. Имат и сайт в интернет там може да се запознаете с цени и видове.

# 743
  • София
   С Нани съм от 1 година и всяка сутрин не мога да стана от болки в гърба. Днес пробвах Екон и Дормео - само на Екон-а се почувствах добре.
   rummi_pl, значи имаш наблюдения само се притеснявам да не се смачка и да е твърде мек след време, та още се чудя за Дормеото. Дай съвет!   bouquet

# 744
Уфф, най- после пристигна и нашия матрак - хепи дриймс, Прима латекс. Почти не мирише, качиха ми го до горе, изхвърлиха ми стария матрак - доставчиците бяха слънце! Обаче.... Поръчахме и скара за отдолу и познайте какво стана  - скарата е тук, обаче няма как да я качим в спалнята /тя е на втория етаж/ - няма как да мине през чупката на стълбите! Ще се гръмна! Сега мислим вариант да се разглоби част от парапета /те са едни метални въженца, опънати/, за да изтеглим нагоре скарата. Иначе матрака го пробвахме - не е лош, но трябва да мине малко време, за да го "усетя".

# 745
Аз си купих ето такъв КОМФОР, заедно с подматрачната рамка и съм много доволна

http://www.skallar.com/mattress

Доставиха ми го и до вкъщи, а рамката може да бъде с крака и така изобщо не трябваше да купувам легло

Смятам и за децата така да направя  Simple Smile

# 746
От 5 месеца сме с матрак от ЕКОН.Много сме доволни,със средна твърдост.Спим и на възглавници от същата фирма.Сега дивана ни за хола ще бъде пак с латексови седалки от същата фирма.

# 747
И децата, и ние с мъжа ми ползваме матраците на ЕКОН! Изключително много съм доволна. Последният, който си взехме, е с различна твърдост в двете половини - моята половина е средно твърда, а на мъжа ми - твърд. Така и двамата се чувстваме комфортно. Миризмата изчезна за около седмица, но не е била дори в началото натрапчива и неприятна.
Няма никакви деформации засега и изобщо нямам забележки. За мен това са прекрасни матраци, съчетаващи в себе си качество, комфорт и достъпна цена.

# 748
Здравейте,
Преди бях питала дали някой има някакви впечатления от матраците сънрайс;сега наистина ми е много важно да разбера дали има отзиви за гореспоменатите защото съм пред сериозна дилема newsm78:сънрайс или екон или дормео? ooooh!

И аз съм полудял покрай избора на мартак, в събота бях в Арон в Люлин там има изложени всички модели на Sunrise с 2 години гаранция са има модели с сменяеми калъфи с Алое, иначе са полски като произвоство май, но поне за мене качество - цена - гаранция не сатават.
Някой които има такъв може по-добре да каже.

# 749
От 5 месеца сме с матрак от ЕКОН.Много сме доволни,със средна твърдост.Спим и на възглавници от същата фирма.Сега дивана ни за хола ще бъде пак с латексови седалки от същата фирма.

Много се замислям за този на Екон: пенолатекс с луксозна дамаска с цип, поне на усещане ми е наи-добре за този ценови клас, все пак е среден може да се каже, а 10 години гаранция са си 10 години.
Притеснява ме обаче после да не стане много меко и неконфортно за спане,споделете вашия опит, аз ходих на всякъде и какви ли не пробвах както казах, само този ме грабна , е и някакъв с мемори пяна в който потъваш различно с различните части на тялото ама той беше над 1000-ка.

Общи условия

Активация на акаунт