От кой матрак сте доволни?

• 577 814
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 720
Здравей,pipence Simple Smile Бих искала да разбера,какъв е размера на матрака,дебелината и твърдостта му newsm53

Здравей, sladkotomime! Размерът на матрака на Екон е 160 на 200 см., дебелината му е 18 сантиметра, а за твърдостта вече няма избор- предлагат само средна твърдост, така че и нашият е такъв. Цената на всичко това е 595 лева.  Simple Smile

Аз имам върпос- някои знае ли дали се предлагат резервни ламели за подматрачна рамка? Понеже нашата я поръчахме с долълнителна екстра за регулиране на твърдостта, но това важало само за  5 ламела, а другите като я взехме се оказа,че са нормални, та си помислих, че ако се предлагат допълнително може и някои от останалите да подсиля. Поне аз намирам голяма разлика в твърдостта и повече ми хареса на по- твърдичко.Simple Smile
   Лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 17:50 от pipence

# 721
Здравей,pipence Simple Smile Бих искала да разбера,какъв е размера на матрака,дебелината и твърдостта му newsm53

Аз имам върпос- някои знае ли дали се предлагат резервни ламели за подматрачна рамка? Понеже нашата я поръчахме с долълнителна екстра за регулиране на твърдостта, но това важало само за  5 ламела, а другите като я взехме се оказа,че са нормални, та си помислих, че ако се предлагат допълнително може и някои от останалите да подсиля. Поне аз намирам голяма разлика в твърсотта и повече ми хареса на по- твърдичко.Simple Smile
   Лек ден на всички!

Kакто писах и ние сме поръчали такива матраци 2 бр. 90/190 и такива рамки като твоята на РосМари флекс с двойни ламели и регулиране . Ще ги докарат в събота. Я кажи как точно се регулира твърдостта newsm78 Тези оранжевичките ли ги местиш на някъде?

# 722
 Учудване от това, което видях във Big Brother! Shocked Shocked
Да ви кажа бях много доволна както се гледам Big Brother да открия, че квартирантите спят на същия матрак като моя. Зарадвах се, че и аз съм си купила същия. Обаче накрая на надписите излизат матраци DORMEO като спонсор, а не матраци ТЕД, както аз си мислих. Знае ли някой дали dormeo имат матрак модел Матера?
Искам да купя такъв и за нашите, но се обърках кой "аджеба" е производителя? ТЕД или Дормео?

# 723
Разбира се че спят на ТЕД . Само те имат матрак Матера ,ако не се лъжа даже това им е най-скъпия матрак . Не знам обаче от къде идва недоразумението . Между другото удобен ли е че и аз съм се навила да сменям скоро нашия ?

# 724
Ами аз съм много доволна, въпреки че се колебаех между двете марки. Честно казано съм объркана Thinking, защото нещо не се вързва. Ако Матера е на ТЕД, защо пише Дормео. Все пак не е малко пари. newsm78

# 725
 Здравей, ronisum! И нашата подматрачна рамка е на рос мари. От оранжевите се регулира твърдостта. Когато са сложени в краищата на ламела е твърдо, а когато оранжевите са по средата, ламелите стават меки като другите. И определно се усеща разлика, аз затова искам да си подсиля и останалите ламели,но  не знам дали се продават по отделно долъпнително ламели. Когато ламелите са оставени на твърдо, като се легне и усещаш,че главата и раменете потъват, а дупето стърчи.  Тези дни като ми остане време смятам да отида до магазина, от където купихме рамката и да питам там как стоят нещата с допълнителните ламели. Дано да има.

# 726
И забравих да похваля възглавниците на Латекс Peace. И Анатомик и Класик са много удобни. Класика е с една идея по-висока, както ми харесва на мен, а анатомика наистина са много удобни. Спим на такива от година и половина и не са мръднали. Сега купихме и за детската стая. Дано и от матраците да сме доволни. Embarassed
pipence, почти съм убедена, че продават от тези оранжевичките допълнително, защото преди като купувахме предишните рамки за спалнята от Айко, ни казаха, че се продават и допълнително, и все пак не съм сигурна newsm78
Ако искаш питай тук официалните представители на РосМари
http://www.genomax.eu/

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 15:02 от ronisum

# 727
Матера е без съмнение на ТЕД. Имаха страхотна реклама преди години, още си я спомням. Още повече като голяма фирма със сигурност са си патентовали и името Матера, така че не може друг да им го ползва току-така. Явно от Нова телевизия са си "спестили" някой друг лев и си ползват матраците от последния сезон на Вип брадър  Grinning А тези Дормео може само да са си платили за реклама или да нямат толкова висок клас матраци, май нямат, поне от това, което съм виждалa на живо, като обикаляхме по магазините и избирахме нашия матрак, и Нова да са решили да заложат на сигурно. Знам ли... Но Матера е на ТЕД, виж си етикета. На моя матрак има отстрани етикет, на който е написано кой е производителя.

# 728
Какво ползват и какво рекламират в Биг Брадър са две различни неща.
Аз лично не бих си купила нещо, което се рекламира в това предаване.

За латекса: удобен ми е само на възглавница. Спя на такава от Юск, доволна съм. Имах латексов матрак на Нани, но го смених с пружина. Все пак навика си казва думата. Съветът ми е: пробвайте. преди да се решите на покупка! Възползвайте се от шоурумовете и лягайте по леглата. Трябва да се чувствате удобно, иначе изгаряте с маса пари!!!

# 729
Ами аз си ползвам на Тед от евтинджосите, карат 5 години и се издънват по средата защото ставам и лягам с коляно, много се въртя нощем пък и съм цяло говедо, предполагам при нормална експлоатация и хора ще изкарат двойно. Щом е пружина няма как да има кой знае ква разлика в удобството, по-скоро от материалите и изработката зависи експлатационния срок. Лично според мен матраците като са нови винаги се спи като на облак и като се поизносят се губи ефекта, което май не е до пружина а до пластовете над пружината.

# 730
ronisum, мерси много за сайта Simple Smile  newsm20 Обадих се и си поръчах допълнителни ламели и до 10 дни ще пристигнат. Не са и скъпи- по 5 лева са.  newsm44

# 731
  • София
    Момичета, колебая се между Дормео и Екон. Моля дайте съвети и къде мога да ги пробвам и двата? Къде може да се пробват повече видове и марки на едно място? Благодаря предварително!   bouquet

# 732
Да се похваля, дойдоха ни матраците преди час. Не меришат много. Съвсвем съвсем лекичко. newsm44 Може би за 1-2 дни ще се махне и тази миризма, иначе и от днес може да се спи на  тях. Еми по-меки са от нашите в спалнята, но са достатъчно комфортни. Доволона съм. Laughing
Нашите купихме от Лабиринт. Там има доста марки и модели изложени.
И в тая връзка да се оплача от доставчиците. Ако не си бях искала възглавничките подарък и то настоятелно тоя се правеше на луд Close Питам го това там в камиона нашите възглавнички подарък ли са (само три възглавнички бонбон се търкаляха на пода), а той НЕ. Пак му викам, че ни се полагат с всеки матрак по една, а той: "е ма те в магазина така ли Ви казаха". Аз му викам да, и от производитела (Латекс) и продавачът потвърди, а тоя тъпанар за малко скандал да стане, та накрая с едно пуфтене само леко изръси, "Еми добре де ще Ви ги дам" Twisted Evil Качи се в камиона и ни даде 2 от тях. Едната си остана, не се зная дали е била за нас или е вървяла с някой друг матрак. И сега на едната ни възглавнчка пише Латекс, а на другата нещо друго (може би вторята ни подарък остана в камиона). Добре, че поне размера е еднакъв, щото ще си ги ползвам като декоративни с калъфка бонбон. Много се дразня на тея от Лабиринт, заради това не бих стъпила повече там. Crossing Arms

# 733
Добре си ги искала. Ваши са си. Всеки матрак е с подарък възглавници 2 бр. За единичния матрак 1бр. Дори бебешките матраци си имат подарък  Peace

Най-вероятно шофьора си ги колекционира за това се прави на ударен  Mr. Green

# 734
katri матраците на Екон може да ги пробваш в почти всеки магазин,където се предлагат, докато тези на Дормео са навити и опаковани и не могат да се пробват, а имат само малки мости. Но имат глямо предимство, от което мен ме е яд  smile3511,че не се възползвах- имат 30 дни тест период. По мои впечатления, тези на Дормео са по твърдички спрямо тези на Екон, но за Екон говоря за модела с луксозната дамаска и цип, защото другите не съм ги пробвала.  Зависи на какво си свикнала да спиш и какво искаш. Аз на моменти съжалявам, че не си взех на Дормео.

Общи условия

Активация на акаунт