Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки матраци в дискусионния форум?
Какви са отзивите и впечатленията за матраците Magniflex?
Какви са характеристиките на матраците Life?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки матраци в дискусионния форум?
-
Какви са отзивите и впечатленията за матраците Magniflex?
Отзивите за матраците Magniflex като цяло са положителни, като потребителите оценяват високото качество и комфорта, които предлагат. Въпреки че някои смятат цената им за висока, мнозина вярват, че си струва инвестицията. Има обаче и някои отрицателни отзиви относно определени модели по отношение на качеството. Участниците в дискусията споделят, че матраците Magniflex са изработени от висококачествени материали и предлагат различни модели, включително латекс. Те изразяват задоволство от комфорта и издръжливостта на тези матраци.
-
Какви са характеристиките на матраците Life?
Матраците на Life се описват като удобни и с високо качество. Специално се споменава моделът „LIFE sleep comfort“, който включва високоеластична пяна и предлага комфортно усещане. Потребителите споделят, че компанията предлага разнообразие от модели, които могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиентите.
-
Какви са отзивите и впечатленията от матраците на Ted?
-
Какви са характеристиките на матраците Econ?
Бих искала да разбера,какъв е размера на матрака,дебелината и твърдостта му
Тези оранжевичките ли ги местиш на някъде?
, защото нещо не се вързва. Ако Матера е на ТЕД, защо пише Дормео. Все пак не е малко пари.
. И Анатомик и Класик са много удобни. Класика е с една идея по-висока, както ми харесва на мен, а анатомика наистина са много удобни. Спим на такива от година и половина и не са мръднали. Сега купихме и за детската стая. Дано и от матраците да сме доволни.
А тези Дормео може само да са си платили за реклама или да нямат толкова висок клас матраци, май нямат, поне от това, което съм виждалa на живо, като обикаляхме по магазините и избирахме нашия матрак, и Нова да са решили да заложат на сигурно. Знам ли... Но Матера е на ТЕД, виж си етикета. На моя матрак има отстрани етикет, на който е написано кой е производителя.
Обадих се и си поръчах допълнителни ламели и до 10 дни ще пристигнат. Не са и скъпи- по 5 лева са.
Питам го това там в камиона нашите възглавнички подарък ли са (само три възглавнички бонбон се търкаляха на пода), а той НЕ. Пак му викам, че ни се полагат с всеки матрак по една, а той: "е ма те в магазина така ли Ви казаха". Аз му викам да, и от производитела (Латекс) и продавачът потвърди, а тоя тъпанар за малко скандал да стане, та накрая с едно пуфтене само леко изръси, "Еми добре де ще Ви ги дам"
,че не се възползвах- имат 30 дни тест период. По мои впечатления, тези на Дормео са по твърдички спрямо тези на Екон, но за Екон говоря за модела с луксозната дамаска и цип, защото другите не съм ги пробвала. Зависи на какво си свикнала да спиш и какво искаш. Аз на моменти съжалявам, че не си взех на Дормео.