От кой матрак сте доволни?

• 577 814
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 765
Има и 30 дни тест период, така че ако не ти е удобен връщаш  Peace

# 766

Имам въпрос: Някои с матрак на ЕКОН да сподели предизвиква ли алергии, брат ми е алергичен, аз съм не толкова, обаче ако предизвиква алергии, понеже е от латекс да не го броя към алтернативите? С брат ми спим в една стая.

Матраците от латекс са 100% антиалергични - подходящи са много както за бебета , така и за хора предразположени към алергии. Естественият латекс създава среда, в която развитието на акари и други микроорганизми е невъзможно  Peace

# 767

Имам въпрос: Някои с матрак на ЕКОН да сподели предизвиква ли алергии, брат ми е алергичен, аз съм не толкова, обаче ако предизвиква алергии, понеже е от латекс да не го броя към алтернативите? С брат ми спим в една стая.

Матраците от латекс са 100% антиалергични - подходящи са много както за бебета , така и за хора предразположени към алергии. Естественият латекс създава среда, в която развитието на акари и други микроорганизми е невъзможно  Peace
Прочетох аз, ама след това.

# 768
здравейте! ако някой е ползвал матраци на тед и по-специално сан ремо-с или фелино,да сподели мнение.объркана съм и незнам кой да избера.по-принцип ми казват за модела сан-ремо че са направо скапани.Ако някой ползва такъв да сподели.

# 769
Ползвала съм матрак на Тед и не бих повторила!

# 770
По-назад бях писала,че спим с Екон-матрак и латексови възглавници.В началото възглавниците миришеха на латекс-едно такова сладникаво,но след няколко дни миризмата намалява и сега след половин година не се усеща изобщо.Не си заменяме възглавниците за нищо на света-от както спя с нея не ме е заболял врата сутрин,да не говоря за матрака,че спим страхотно и най-хубавото е,че мъжа ми като легне и не отивам към него от тежестта му,което при пружините се получаваше.Спали сме на Хегра с пружини и за една година му се издъниха пружините.Нашия матрак не мирише-не знам защо някой е писал подобно нещо...

# 771
Oт кой модел на тед по-скоро не си доволна...може би по-скъпите да са по-добри.При всички положения трябва да си взема пружинен, с гръбначно изкривяване съм и не мога да спя на мек,иначе изобщо не бих се и замислила да си взема латексов.За хора без проблеми,те си остават най-добрите с дългогодишно безпроблемно ползване.Детето ми ползва такъв на фирма Екон.Супер са...но за мен не става.Някой,които е ползвал поне 4-5 години някоя марка и е доволен,да ми даде инфо!Предварително благодаря!

# 772
Момичета, не се заяждам, ама вие на по колко години сте, че ви се схващат гърбовете и вратовете заради някакви матраци и възглавници?
Не че се изтъквам, ама с мъжа ми спим от 10 г. на матрак Тед, от най-евтините /като го купувахме бяхме много изтънели/, на пухени възглавници /наследство от родителите ми/, пък, да чукна на дърво, нищо не ни се е схванало или изкривило. Спим си като херувимчета и, ако сме си легнали навреме, сутрин сме свежи като пролетни марулки.
Е, вярно, че матракът се е поздънил тук-там, ама това са си естествените трапчинки, създадени от нашите тела. Като се наместя в моята си, се чувствам сякаш съм в ръкавичка.
Ако наистина имате проблем с гърбовете, по-добре да отидете на физиотерапия, а не да обвинявате ложето.
Ще ме прощавате за резкия тон, ама ме ядосаха в една друга тема, та си го изкарах на вас.

# 773
Oт кой модел на тед по-скоро не си доволна...може би по-скъпите да са по-добри.При всички положения трябва да си взема пружинен, с гръбначно изкривяване съм и не мога да спя на мек,иначе изобщо не бих се и замислила да си взема латексов.За хора без проблеми,те си остават най-добрите с дългогодишно безпроблемно ползване.Детето ми ползва такъв на фирма Екон.Супер са...но за мен не става.Някой,които е ползвал поне 4-5 години някоя марка и е доволен,да ми даде инфо!Предварително благодаря!

Ортопедик на Дормео е точно за хора с ортопедични проблеми - твърд е!  Peace

# 774
Здравейте! Избираме матрак за бебчето ни и се спряхме на Happy Dreams Beбе F: http://happydreams-bg.com/?p=product&aid=17 Моля, ако някой има наблюдения за този матрак, да сподели отзиви. Благодаря!   bouquet

# 775
Момичета, не се заяждам, ама вие на по колко години сте, че ви се схващат гърбовете и вратовете заради някакви матраци и възглавници?
Не че се изтъквам, ама с мъжа ми спим от 10 г. на матрак Тед, от най-евтините /като го купувахме бяхме много изтънели/, на пухени възглавници /наследство от родителите ми/, пък, да чукна на дърво, нищо не ни се е схванало или изкривило. Спим си като херувимчета и, ако сме си легнали навреме, сутрин сме свежи като пролетни марулки.
Е, вярно, че матракът се е поздънил тук-там, ама това са си естествените трапчинки, създадени от нашите тела. Като се наместя в моята си, се чувствам сякаш съм в ръкавичка.
Ако наистина имате проблем с гърбовете, по-добре да отидете на физиотерапия, а не да обвинявате ложето.
Ще ме прощавате за резкия тон, ама ме ядосаха в една друга тема, та си го изкарах на вас.

Преди спях с обикновена възглавница с обикновен пълнеж-често се събуждах с болки във врата.Откакто съм с латекса подобно нещо не се е случвало.По принцип преди спях на легло със пружини,после на матрак с пружини  Laughing и бързо свиквам със всякакво легло и твърдостта му,но не мога да го сравня сегашния с мекотата и удобството,което ни предлага.Наистина с кеф се хвърлям върху него. Мъжа ми пък не може да спи на твърдо легло или пък пружините му да се усещат-сутрин се събужда като утрепан.Като ходим някъде на хотел и винаги се моли да е хубаво леглото,че веднъж спахме на едно легло-ужасно,след това 5 дена беше схванат.

# 776
Момичета Hug, никъде не мога да открия инфо относно гаранционния срок на матраци Екон... спряла съм се на тази марка, но се двоумя между aiRaiR® Latex и Лукс модела им...според вас кой е по-добър и удобен и дали aiRaiR® Latex ще трябва да се обръща при положение че леглото отдолу няма нищо в смисъл шкафове и би трябвало циркулацията на въздуха сама да става...

# 777
Гаранционен срок - 10г.
Да, всички матраци се въртят  Peace

# 778
Някой прал ли е обвивката на матрака? Тази,която се маха и е със цип?(на Екон),че дъщеря ми е правила белята върху него и сега останаха едно жълти петна върху него.Страх ме е ако я пусна в пералнята да не се свие или нещо подобно.Някой прал ли е?

# 779
Ами ние имаме на ТЕД и да ви кажа за 1г и 6м. е ужасно. Станаха дупки там където лежим, особено на мъжа, защото има и коремче. Гърбовете ни болят, не са хич удобни. Сега сложихме от възглавниците на Дормео и горе долу нещата са по -добре, но искам и матраците да сменим. Разглеждам ги тези на Дормео ама ще видя и Магнифлекса.

Общи условия

Активация на акаунт