От кой матрак сте доволни?

• 577 747
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 885
значи пак еднолицев, добре и аз так си мислех,но да попитам да не греша.
И сега какво да правя пак незная, тези пружини май ме притесняват, а пък сема дунапрен мисля че е твърд.
Искам да ми е мекичко.Дайте идея

# 886
Момичета, може и да сте го коментирали, но още не съм довършила четенето на темата  Embarassed- трябва  ми матрак за тежки хора /мъжа ми е около 120 кг/. Имаме един неуспешен опит с еднолицев Парадайс, на втория месец "сдаде багажа", боли ме гърба, искам да спя спокойно и ви моля за помощ- не знам дали има матраци  специално за тежки хора, но съм сигурна в компетентното ви мнение. Благодаря. Продължавам да чета  #Crazy

# 887
Момичета, може и да сте го коментирали, но още не съм довършила четенето на темата  Embarassed- трябва  ми матрак за тежки хора /мъжа ми е около 120 кг/. Имаме един неуспешен опит с еднолицев Парадайс, на втория месец "сдаде багажа", боли ме гърба, искам да спя спокойно и ви моля за помощ- не знам дали има матраци  специално за тежки хора, но съм сигурна в компетентното ви мнение. Благодаря. Продължавам да чета  #Crazy

При тези кг никой еднолицев матрак няма да издържи. При всички положения сте за двулицев и подматрачна рамка. Рамката метална (подобно на тези на Скалар)  Peace

# 888
  • София

Има да латексовите. Ние ходихме да ги гледаме в София в един от офисите им, на Бяла (Русенско) и се разправяхме, жената там ни показваше кой за какво е, и имаше един, за който каза : Ей този е за по-пълни хора около 100, 100 и нещо. Надявам се съм помогнала.

# 889
Руми и Цвети   bouquet  bouquet

# 890

Има да латексовите. Ние ходихме да ги гледаме в София в един от офисите им, на Бяла (Русенско) и се разправяхме, жената там ни показваше кой за какво е, и имаше един, за който каза : Ей този е за по-пълни хора около 100, 100 и нещо. Надявам се съм помогнала.
newsm26 Мисля, че бяха с различна степен на твърдост според килограмите на ползвателите. И според мен това е вашия матрак. По-скъпички идват, но според мен цената си заслужава. Ние сме страшно доволни от нашия, а той е точно на Екон Бяла.

# 891
На Екон имат, да. За вас подходящ ще е с твърдост F.
Следващият е супер F (над 130кг)  Peace

Може да се поръча матракът и с две сърцевини - една твърдост за Вас и различна за съпругът Ви.

# 892
 Hug днес сутринта написах мейл до офиса на Екон, бяха изключително любезни- отговориха ми бързо, изчерпателно- предложиха един матрак с две различни повърхности /или май беше сърцевина/ според теглото, специална подматрачна рамка. Така, момичета май си намерихме матрак- все ще идем до Пловдив в магазин на дистрибутори на Екон да разгледаме и дано цената е достъпна  Praynig Още веднъж ви благодаря за помощта

# 893
  • Varna
Да се похваля с новия си матрак. След дълго мислене и четене поръчах aiRaiR Latex. СТРАХОТЕН е!
Не съм предполагала какъв кеф е да спиш на хубав матрак. Много съм доволна и не съжалявам за избора си.
Поздрави на всички.

# 894
  • София
На път сме да се сдобием с нови матраци за спалнята и за детските легла. Двама специалисти в областта ни препоръчаха на Екон Бяла (едното момиче даже работи за конкурентите Тед). След като успях да изчета цялата тема се убедих, че това ще са матраците. Спряли сме се на най-обикновения латексов модел, а отделно ще си вземем непромокаема надматрачна стелка. Имам 2 въпроса:
- някой пазарувал ли е от Борсата за матраци Вит в Х.Димитър и доволен ли е? Понеже ни е в квартала решихме от тях да ги купим, но четох че поради неправилно съхранение някои матраци доста миришат и искам да съм сигурна, че няма да имаме този проблем. Все пак очакваме малко бебче след 2 мес.
- спалнята ни ще е с механизъм за ракла и от мебелната фирма казаха че слагат метални подматрачни рамки  с дървени ламели. Така като гледам цената на такава рамка е доста по-ниска от изцяло дървените подматрачни рамки, които видяхме в Борсата за матраци. Въпроса ми е дали това, че са по-скъпи, означава че са и по-добри и от опит каква подматрачна рамка ще ми препоръчате?
Благодаря предварително!

# 895
Бих ти препоръчала рамка на Скалар.
Попитай фирмата, която ти прави леглото дали амортесьорът е съобразен за латексов матрак. Трябва е по-силен, защото латексовите матраци тежат  Peace

# 896
Да се похваля с новия си матрак. След дълго мислене и четене поръчах aiRaiR Latex. СТРАХОТЕН е!
Не съм предполагала какъв кеф е да спиш на хубав матрак. Много съм доволна и не съжалявам за избора си.
Поздрави на всички.
Това на коя марка е? И ако мже някакъв линк, за да се ориентирам?

# 897
Днес направих ме доста проби на матраци, основно се спряхме на матраци Блян модели Амар и Захир, но ме притеснява това че се произвеждат от дунапрен. Някой ползвал ли е тези модели матраци променят ли се с годините.

# 898
  • Varna
Поздрави на всички.
Това на коя марка е? И ако мже някакъв линк, за да се ориентирам?

На Екон - Бяла   http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=127

# 899
Здравейте,
Имах възможност да пробвам матраци в няколко реномирани мебелни вериги, няма да споменавам имена за да не прозвучи като реклама. И в трите се отнесоха много добре, но аз симулирах че ще купувам и ми обърнаха особено внимание искам да подчертая това. Тествах няколко вида матраци латексови и дунапренови.
-Първоначално се насочих към латексовите на Екон, но при теста не ми се сториха удобни въпреки, че бяха доста модели с различна твърдост единствено ми хареса модела aiRaiR Latex, наистина е комфортен,но при покупката трябва да се отчетат следните неща задължително леглото трябва да е на крака и да има възможност да циркулира въздух. Освен това отворите не са по цялата дълбочина и ми казаха, че матрака спарва, въпреки рекламата, че диша. Най добре се усеща като пипнете материала на предоставените мострени кубове прилича на еластичен дунапрен и не миришеше поне мострата.
-модела, който тествах на Дормео Мемори 12+2 също ми се стори твърд, лежах на него 10 минути, въпреки мемори слоя не останах очарован, нямаше мострен куб, но консултанта каза, че няма отвори по дебелината за циркулация на въздух. При него важи същото правило за типа спалня, единственото което ми хареса е дамаската стори ми се качествена.
-При теста на Magniflex "евтините" модели PRIMO, OLYMPIA и CLASSIC също не са толкова удобни изработени са от Eliosoft което е качествен дунапрен. Аз бях останал с впечатлението че Magniflex са латексови, но уви оказа че са изработени от качествен дунапрен има мострени кубове и се вижда, имат само няколко латексови модели матраци MEMOFLEX и DUOFLEX, , които са много удобни бих казал превъзходни, прави впечатление че българския латекс е твърд докато при Magniflex е като желе и наистина се настройва по тялото. Просто трябва да се пипне за да се усети не мога до го обясня, но разликата е голяма. Всички модели на Magniflex имат качествена дамаска и нямат мирис.
-При теста на матраци Блян най удобен ми се стори модела Захир, който наистина отпусна тялото ми. Моделите  Амар и Инайя са малко по твърди въпреки, че имат възможност за настройка на твърдостта при модела Инайя. Дамаските са с добро качество въпреки, че имаха леки бримки на места при модела Захир. Матраците са дунапренови, което предполага леко слягане след време въпреки, че консултантите ги препоръчват като качество и ценови клас. Нямат мирис.
Тестването съм го правил в няколко положения по гръб и странично около 5-10 минути на матрак доста изнервих консултантите.
Твърдостта съм я определил според моите нужди при всеки усещането е различно за това пробвайте и задавайте въпроси на консултантите. При мен някой от мненията на консултантите съвпаднаха.
Дано съм помогнал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт