От кой матрак сте доволни?

• 577 747
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Ей, Руми, благодаря много. Ще трябва да посетя значи друго място с по-квалифицирани консултанти.
А някакви отзиви за дунапренените Милано Д на Тед?

# 871
Най-общо казано, пружината е по-мекичка, дунапрена е по-твърд. Въпрос на личен избор е.
Преди време гаранциите им бяха по 5г. Сега ги смъкнаха на 2г.
За последната година малко им се повишиха рекламациите. Но пък ако все пак стане нещо, веднага ги подменят.
Ако се спрете на Тед пази си гаранцията  Peace

При тези два варианта, аз клоня към дунапрена.

Като цяло не са лоши  Peace

# 872
  • София
Оооо две години гаранция...да...
В сайта на матраци Нани пише, че е 5 години, а вчера в Zona for home ми казаха 2 години и останах неприятно изненадана.
Значи и за Тед вече гаранцията е 2 години, нищо че в сайта им пише 5 Confused

# 873
  • София
Има ли някой да ползва Дормео комфорт матрак? Ни едно мнение не видях за тях. Дайте инфо, моля.

# 874
Към авторката на темата-моля направете анкета за да е по-лесно ориентирането към даден тип матрак!

# 875
Само Нани пред Тед!
Работя в тази сфера и имам наблюдения  Hug
Когато има повдигащ механизъм е абсолятна глупост еднолицев матрак. Такъв е за легло само с рамка встрани-да легне матрака. Затова той трябва да е с метална рамка.
Повдигащите механизми са с ламелна рамка, на която се поставя дунапренен матрак.
П.П. Лично аз имам каспия лукс в къщи / на Нани/, еднолицев-но такова ми е леглото...

# 876
Никакъв проблем няма повдигащ механизъм да се използва с еднолицев матрак.
Не говорим кое е по-добро  Laughing

Повдигащите механизми са с ламелна рамка, на която се поставя дунапренен матрак.

Защо да е дунапрен. Може да е всякакъв двулицев матрак, когато има подматрачна рамка. Амортесьора е едно, рамката съвсем друго.

Колкото до Нани, не съм очарована. Но и Тед не са това, което бяха.

Общо взето според мен е по-добре да се дадат повече пари за матрак (и при възможност двулицев) отколкото да се купуват скъпи спални  Peace

# 877
Дунапренения матрак е двулицев!!
Те всички са дунапрен  между другото. Обаче имате ли представа как тежи еднолицевия в следствие металната рамка..
Но няма да споря-аз всеки ден ги гледам и зная за какво говоря.
Избора си е ваш.

# 878
Дунапренения матрак е двулицев!!
Те всички са дунапрен  между другото. Обаче имате ли представа как тежи еднолицевия в следствие металната рамка..
Но няма да споря-аз всеки ден ги гледам и зная за какво говоря.
Избора си е ваш.

Има двулицеви матраци с пружинени пакети бонел, с индивидуални опаковани пружини, само с дунапрен, с няколко вида дунапрен, силиконови и латексови. Като латексовите може да са от естествен или изкуствен латекс.  (може и да проспускам някой и друг вид)

Ако спорим за различни неща, извинявам се. Просто оставам с впечатление, че според теб двулицевият матрак е задължително дунапрен.

# 879
Ами спорим за различни неща-едно е пружинен, друго е еднолицев и двулицев!

# 880
Май наистина не се разбираме.

Изборът при еднолицев матрак - пружинен пакет или дунапрен.
При двулицев матрак - пружинен пакет, дунапрен, силикон, пенолатекс, естествен латекс и др.

# 881
  • София
Ние сме се спряли на матрак кокос-сандвич. Това беше най-твърдият матрак, който ни предложиха. На пробата ми се стори удобен, но само времето ще покаже дали е правилният избор.

# 882
Ние сме с матрак Тед - на 4 години е и вече на нищо не прилича. Никога повече не бихме си взели Тед. Майка ми преди работеше в Happy Dreams и със сигурност знам, че са им много качествени матраците, въпреки високите цени, но ако издържа повече от Тед си заслужава. И мен ме интересува преки впечатления за тези Дормео, които рекламират.

# 883
http://www.mebeli-korekt.com/images/irim/88_BIG.jpg
за тези присти с повдигащ механизъм ли говорите ,че може да се монтира подматрачна рамка и да се вземе двулицев матрак. Нашият е еднолицев,монтиран с едни пружини,но е за подмяна/защото е на 1 год и половина/. Купих миналата година един ,изскочиха му пружините за 1 година. Сега искам да го сменя,но нямам възможност за много скъп и се двоумя какъв да е.
Абе то като го сменям на 2 години ,пак толкова ,но ако има възможност да е двулицев ще е добре.
Я дайте и вашето мнение. Някой ползва ли таково легло и какъв матрак има

# 884
Тези присти не са заработени за рамка и двулицев матрак.
При тях матракът ляга върху кутията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт