От кой матрак сте доволни?

• 577 736
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 855
  • Sofia
И аз съм си ги харесала,но в Ралица има само две мостри,страхотни са!Даже мисля да поръчам от Англия!

Моля, те кажи какво знаеш за тях - аз не мога да добия никакви впечатления, защото в Ралица в МОЛА дори не искат да го разопаковат за да го разгледам.

Аз се притеснявам дали няма да е доста твърдо за спане, защото няма подматрачна рамка и с тази твърда основа ще стане още по твърдо!?

# 856
  • Sofia
Има ли доволни от спалните с матраци на SEALY ?

# 857
  • Варна
Ами тук е изложен Linden Falls  и още един,който е доста твърд,но той е ортопедичен.Първият е страхотен,имаш усещането,че спиш на облак,въпреки,че е с пружини,но има и мемори.Ти какъв предпочиташ..

# 858
Уж сме в криза, а производителите вдигат цените Confused Преди седмици Нани, сега и Тед, ей това не мога да го разбера. Добре че има алтернативи и повече производители Crossing Arms

Няма как, то се очакваше. От година всички продават през много малък марж, а някъде и на нула.
Отделно се вдигат всички суровини, токът и горивото. Много ясно, че ще се отрази и на крайният продукт.

# 859
Здравейте, тъкмо се канех да пускам нова тема и видях тазо огромна тема за матраците.... и без да мога да я изчета цялата бързам да Ви попитем дали имате впечатления, от така наречените АНГЛИЙСКИ ЛЕГЛА - предвагат ги в мебелни къщи Ралица

Полудяла бях за такова легло Hug на снимките в сайта изглеждаха чудни. Чаках 2 месеца, докато доставят, за да ги видя на живо.  Отказах се за около 10 минути. Извадих долните чекмеджета, за да видя вътрешната конструкция и приключих с тези английски легла Mr. Green

# 860
  • Варна
Каква им е конструкцията не разбрах..

# 861
  • софия
Дайте линк да видим.

# 862
здравейте някой има ли впечатления за този матрак:
http://www.mobbo-bg.com/index.php?promos&store_id=ALL&promo_id=66
 след няколко дни изтича промоцията, а още се чудя дали да купувам newsm78

# 863
  • София
Здравейте, до няколко дни трябва да избера еднолицев матрак за монтаж на спалня с повдигащ механизъм.
Оказа се, че моделите са много ограничени.
Успях да открия само на Нани и Тед.
На Нани има Модел Каспия пружинни и полифлекс. На Тед е само пружинен...
Препоръчайте какво да взема...ако някой е ползвал и друга марка, ако сподели ще съм благодарна.

# 864
Каква им е конструкцията не разбрах..
ами достатъчно е да се погледне- не е нещо скрито. Лека дървена конструкция, дамаската е захваната без подгъв с разкривени телчета...стърчат конци...Това което изглежда, като табла под матрака, всъщност е опъната дамаска. Това са най-общо личните ми впечатления Mr. Green

# 865
Здравейте, до няколко дни трябва да избера еднолицев матрак за монтаж на спалня с повдигащ механизъм.

Общо взето изборът е между пружина или дунапрен, зависи само на коя марка.
Тед имат и от двата.

# 866
А защо ти е да бъде еднолицев, повдигащия механизъм може да се сложи към подмартрачна рамка и върху рамката матрака

# 867
А защо ти е да бъде еднолицев, повдигащия механизъм може да се сложи към подмартрачна рамка и върху рамката матрака

Зависи как е заработена кутията на леглото.

# 868
  • София

Ами....така ми каза майстора, който прави мебелите, че трябва матрака да бъде с вградена рамка...Вероятно самия механизъм, който той използва е за такива модели. Доколкото разбрах от това, което той ми обясни, мога да взема и двулицев, но тогава трябва допълнително да се прави метална рамка, много сложно ставало и съответно доста ще се оскъпи.

Общо взето изборът е между пружина или дунапрен, зависи само на коя марка.
Тед имат и от двата.
Вчера минах през Лабиринт, там ми показаха два модела на Тед за спалня с механизъм и двата бяха пружинни Shocked Казаха ми, че друга опция няма....

Аз клоня повече към дунапренен, ама мъж ми мрънка, че били много твърди. Той сравнява с кокосовия /понеже често се налага да спи на такъв/, но мисля, че кокосовите са най-твърдите, поправете ме ако греша...

# 869
Матракът си е матрак, механизмът е към леглото. Прихваща се към рамката на еднолицевият матрак.
На Тед са Милано (пружинен) и Милано Д (дунапрен) Лабиринт са те хвърлили на върбата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт