От кой матрак сте доволни?

• 577 760
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Аз пък се двоумя между Латекс-а и Нани Модерато. Вчера бях в една мострена зала и следващия пък, като идем с мъжа ми, ще трябва да изберем. Този на Нани наистина ми се стори удобен, а и продавачката, каза, че според нея е по-добрият вариант, накрая ще оставя мъжа ми да реши Laughing
Какво е вашето мнение, за екон има много добри отзиви, а някой ползвал ли е Нани Модерато и доволни ли сте?

# 841
  • София
Аз съм доволна и съм писала по-назад в темата. Сравнение не мога да правя, не съм имала Екон, но Модерато е чудесен.

# 842
Момичета.знаете ли нещо за пловдивската фирма за матраци МУЛТИМАКС.Били по-добри от ЕКОН.Последните нещо се изкалпазанили newsm12

Какво означава изкалпазанили? Единствено Екон произвеждат матраци от латекс в България. А и нямам впечатления относно критиката ти - постоянно работят над нови видове матраци - РР Латекс е пример за това. Не ми се е случило да имам питане, искане, идея и да не са откликнали .

# 843
  • Варна
Тази промоция само за този матрак ли е.

# 844
  • София
А дали е голяма разликата между софт и хард вариантите, че само първия съм пробвала и като че ли ми беше мек, обаче пък не знам другия да не е много твърд, май ще отидем на място да пробваме.

# 845
латексовите на Бяла- 7 год. ползване без проблеми Peace

# 846
  • София
Момичета, може ли някой да ми помогне с този матрак?

http://super-bebe.com/product_info.php?products_id=2638

Какво означава elioform? Според вас дали е добър вариант за деца този матрак?

# 847
Момичета, може ли някой да ми помогне с този матрак?

http://super-bebe.com/product_info.php?products_id=2638

Какво означава elioform? Според вас дали е добър вариант за деца този матрак?

Elioform® -  мисля че е  нещо като дишаща пяна newsm78

# 848
  • Sofia
Здравейте, тъкмо се канех да пускам нова тема и видях тазо огромна тема за матраците.... и без да мога да я изчета цялата бързам да Ви попитем дали имате впечатления, от така наречените АНГЛИЙСКИ ЛЕГЛА - предвагат ги в мебелни къщи Ралица, а също и Тед.

При тях специфичното е че си купуваш матрак, заедно със спалнята, като спалнята е с чекмеджета. Също така ще съм благодарна, ако можете да ми препоръчате матрак.... английските всичките са с пружни и има комбинация между пручини и латекс, а ТЕД имат подобни матраци.

Другите видове спални с матраци за които се колебая са тези с подвижните подматрачни рамки, които могат да се движат и повдигат под главата и краката, но в този случай няма чекмеджета.

Ще съм много благодарна, ако някой има впечатления и ги впечатли !!!!  bouquet

# 849
Малко информация - ТЕД правят разпродажба на някои видове матраци -40% е намалението. Подробности в магазина на 6-ти септември или фабриката на Голямо Конарско шосе в Пловдив. За други градове не знам.

# 850
Здравейте! Може ли да ми препоръчате еднолицев матрак? Тъй като си поръчахме спалня с повдигащ се механизъм, от магазина ни казаха, че матрака задължително трябва да е еднолицев.

# 851
Малко информация - ТЕД правят разпродажба на някои видове матраци -40% е намалението. Подробности в магазина на 6-ти септември или фабриката на Голямо Конарско шосе в Пловдив. За други градове не знам.

И от юли ще вдигат цените  Peace

# 852
  • Sofia
Дали някой има впечатления от марката Sealy ?!

# 853
  • София
Уж сме в криза, а производителите вдигат цените Confused Преди седмици Нани, сега и Тед, ей това не мога да го разбера. Добре че има алтернативи и повече производители Crossing Arms

# 854
  • Варна
И аз съм си ги харесала,но в Ралица има само две мостри,страхотни са!Даже мисля да поръчам от Англия!

Общи условия

Активация на акаунт