От кой матрак сте доволни?

• 577 760
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 825
Благодаря моичета за вашите съвети.
Взехме не малкия на Екон с цип и лукс дамаска.
Цена към 350 лв , под,атрачна за 130 с механизъм за повдигана на глава и крака.
Много сме доволни, сега си дадох за поръчка спалнята и след това и за нмас пак ор Екон ще взеем.
Препоръчвам ги Hug

# 826
И ние сме много доволни от матрака от пенолатекс на Екон, гр. Бяла. Взехме си такъв за спалнята с луксозна дамаска с цип, която може да се пере. Поръчахме си и възглавници от тях. Нямаме забележки.

# 827
А къде в Пловдив ги продават тези на Екон? В нета попадам само на някакви телефони на дистрибутори - дребни фирми, къде да отида за да ги пробвам?

Нашия го взехме от Дизма / магазин "Чайка "/. Малко е тесничко за пробване/ сложили са го върху една спалня, има една педя място да минеш/, но става. Ако поръчвате оттам, настоявай и за възглавниците подарък, защото ако не си кажеш че знаеш за тях няма и да ти ги дадат.

# 828
Момичета,моля ви дайте ми съвет какво да избера в крайна сметка,че с моя бременен мозък съвсем се обърках. smile3525
Къде мога да видя наживо матраци на Екон-модели  aiRaiR Latex,Меморилатекс.Най-важното искам да се излегна на тях,а не да ми показват мостри 20-20см и картинки.Имат само латекс-18см и то с борд и не мога да видя какво има вътре.
Друг е въпроса,че като ме видят,че всеки момент ще раждам съвсем им призлява-а аз искам така да видя дали ще ми е удобен.За да се усети матрака четох,че е нужно да се полежи около половин час,но как да стане при положение,че на продавачките им призлява,че изобщо си решил да ги пробваш. smile3513
Вече където съм видяла изложен матрак и съм на него и все повече се обърквам-не мога да го усетя с пипане или за секунди.
Моля ви,дайте ми съвет за матраците на които съм се спряла. newsm12
На Екон-наистина ли трябва да се въртят на 2седмици,че на мен просто тази гимнастика ще ми е невъзможна.
На тези модели с мемори пяна-от едната страна я има,но като се завърти на другата май си е само латекс?
Подходящ ли е модел лукс-16см за дете на 3г или по-добре на Магнифлекс детския-притеснява ме дали латекса няма да е много мек,а за децата не било много добре.
Аз се колебая между:
1.http://www.ekon-bg.com/new/bg/product-details.php?id=117
2.http://www.ekon-bg.com/new/bg/product-details.php?id=127
3.http://www.matraci.info/index.php?p=72&l=1&id=100
4.http://nanny-bg.com/бахама-мемори-за този модел има добри отзиви и като го пробвах е удобен,води се някакъв уж луксозен и е 27см,но какви са тези пяни и материали-да не се окажат дунапрен?
и за детския-екон-16см лукс или магнифлекс-детския-тук ме притеснява,че е много нисък-12см.
Надявам се да споделите мнения и най-накрая да реша. newsm03

# 829
Според мен:
- няма матрак, който да е необходимо да се върти на две седмици  Laughing 2-3 пъти в годината е достатъчно (аз няма да си признавам колко често го правя  Mr. Green )
- за детето не е необходим детски матрак. Можеш да му вземеш и обикновения на 16см височина. С мекотата не вярвам да има проблем  Peace Средната твърдост мисля е добре. Моите даже и на големите възглавници спят.
- вярно е, че в повечето магазини няма налични от новите модели. И при нас са само мостри.

За последното трих, писах и не можах да се изразя по-тактично  Blush Сега си бременна и усещанията са ти малко променени. Т.е. не съм убедена, че нещо на което сега ти е удобно, след раждането ще ти носи същия комфорт.

Успешен избор и леко раждане  Hug

пп: ако не се е разбрало аз съм твърдо за латекса на Бяла  Mr. Green

# 830
rummi_pl благодаря за съветите. HugВсичко ще ми е по-удобно от наказанието Маттера,ама нали на момента ми хареса и 2г мълчаливо си страдам.Но сега мъжа ми го няма и съм решила да се поправя.
Искам този път наистина да направя по-добър избор,че половинката  ми вече пощуря,че всеки ден си сменям мнението и решението е да спре интернета. Praynig
Искам да те попитам-за новите модели,все натам ме тегли,но как да преценя дали са удобни без да ги усетя.Мисълта ми е дали ще са по-комфортни и удобни-като описание са супер,ноооо дали си струват парите.
За детските четох,че било по-добре да са ортопедични докато растат-твърди,но малкия май е на друго мнение.Мисля да си хареса някой и той да е.
Днес за последно ще обиколя и да реша,че след седмица ми е секциото и после надали ще мога да ходя с две деца.

# 831
Най-общо казано.
Разликата между латекс стандарт и латекс лукс е текстила на матрака, както и възможността да се сваля калъфа за пране ( противоречива екстра за мен  Mr. Green )
airair -а по-високо ядро (18см) Текстила е допълнително обработван против бактерии, двоен цип на калъфа. Общо взето глезотийка. Ако не ви притесняват парите, давай смело.
меморито - има допълнително 4см меморилатекс. По-меко е и повече потъва тялото.  Тук е въпрос на личен избор.

Аз, ако избирам пак ще си взема или Стандартния средно твърд на 20см височина или РР латекса  Peace

# 832
Благодаря за разяснението rummi_pl .
Отивам пак да разгледам и поръчвам,че вече наистина няма време.

# 833
Здраво и щастливо бебче  Hug

пп: матраците трябва да ти ги доставят с подарък възглавница бонбон. За единичен размер една, за двоен размер матрак две. Подсети колегите, ако случайно забравят  Mr. Green

# 834
Кажете, къде в Пловдив може да се пробват матраци. Възглавниците от мемори латекс на Екон  имат ли някаква миризма и след, колко време си възстановяват формата.

# 835
  • Varna
След дълго умуване и четене поръчах РР латекс на Екон. Дано да съм улучила модела.
До 2 седмици трябва да го доставят и ще споделя с вас впечатленията си.

# 836
  • Пловдив
Кажете, къде в Пловдив може да се пробват матраци. Възглавниците от мемори латекс на Екон  имат ли някаква миризма и след, колко време си възстановяват формата.
В Галеро може да ги пробваш и евентуално в големия магазин на Мебел дизайн на Полиграфия/за този не съм много сигурна/.

# 837
Момичета.знаете ли нещо за пловдивската фирма за матраци МУЛТИМАКС.Били по-добри от ЕКОН.Последните нещо се изкалпазанили newsm12

# 838
Някой ползвал ли е матраците на ,,Евроматрак,,Варна?

# 839
Момичета.знаете ли нещо за пловдивската фирма за матраци МУЛТИМАКС.Били по-добри от ЕКОН.Последните нещо се изкалпазанили newsm12
Екон е единствения производител на пенолатекс у нас. Явно става въпрос за различна структура матраци.

Общи условия

Активация на акаунт