От кой матрак сте доволни?

• 577 635
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 080
Малко се бях загубила, но видях че сте коментирали моят пост.
Аз  също съм навита за рекламация , въпроса е че не пазя никакъв документ от времето когато е закупен , не мога да докажа дали е купен преди 5 ,а не преди 10 години.И смятам ,че го използвам нормално , на подамтрачна рамка е с газов амортисьор , който така или иначе не може да се ползва , защото матрака е много тежък и за да взема нещо от леглото отдолу мъжът ми трябва да го държи Също така е много труден за транспортиране , едва ли мъжът ми ще се навие да го мръдне от нас без да е сигурно ,че въобще ще го приемат , последният път почти си докара херния докато го "довлече" от камиона до вторият етаж !Иначе наистина съм афектирана ,защото ми се струва че всички тръбят колко са качествени Бг стоките , а моите наблюдения се ,че качеството им въобще не отговаря на цените , на които се продават.Еконт матраците бих казала , че бяха доста висок ценови клас преди 4-5 години (сега не знам) и разликата с Магнифлекс ,между които се колебаех,не беше голяма .

# 1 081
Съжалявам за това, което се е случило, но щом нямаш документ, не виждам как ще можеш да се възползваш от гаранцията  Rolling Eyes

Колкото до отварянето, сложете си по-силни амортесьори  Peace

# 1 082
Дам , ясно е че няма как , като не съм се сетила да го запазя  Embarassed.Иначе матрака е огромен 180/200 и тогава бяха най-мощните амортисьори , сега може обаче да са излезли по-добри ,трябва да потърся .

# 1 083
  • Варна

Mного благодаря! Да, долното ще е по-малък размер. Трябва да премисля долу-горе колко ще бъде. Може би ще е за матрак с ширина 82 см.
Може, например, горе да са 90/200, а долу 82/190.  Confused
За долу може да взема и някой по-обикновен матрак. Дори си мисля, че може да купя само 1 матрак и в зависимост в коя стая ще е "гостито", да го местя, за да ползвам чекмеджето в 1 стая за играчки, че имаме тонове.  

Ние имаме готова детска от турските модули на Чилек и леглата са точно с такива размери горният матрак е 90/200, а долния в изтеглящо се голямо чекмедже 82/190 см. Първоначално имахме 2 матрака и за долните легла, но единият остаря и вече го махнахме и сега под едното легло си складираме завивки, играчки и други неща. Чекмеджето е на колела и основата му има дупки за проветрение, за да не мухлясва матрака.

Преди 2 седмици си купихме матрак Магнифлекс за спалнята Релано и 2 подматр.скари Натура на Магнифлекс 72/190 см и засега съм доволна от избора си. Предишният матрак Линеа на Тед еднолицев, пружинен изкара само 2 години, не се лъжете да си купувате тези боклуци.

# 1 084
Ние имаме 3 на Екон, двата са от преди 3 години, много са удобни не са се деформирали, последния който взехме забелязах, че понамирисва на някаква химия (с първите два нямаше този проблем, дали е от калъфа или самия матрак??).

1, за горните според мен латексови 90/190, а долните бих направила по-тънки от чист дунапрен.

# 1 085
rummi_pl,   Diana_gr, Arizona, изключително много ви благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

Diana_gr, а какви са ви детските матраци?

# 1 086
# 1 087
Аз съм доволна от дормео 2+12. Ще видя колко ще издържат, но съм доволна за сега Peace

# 1 088
Искам да попитам за телефон за рекламации на фирма ТЕД.
В Бургас сме, ако има значение

# 1 089
http://ted.bg/?act=shops_inside&page_id=12&action=search … D0%B3%D0%B0%D1%81

В който и магазин в Бургас да се обадиш, трябва да ти помогнат. Хубаво е да се обърнеш към този, от който си взела матрака. Носи си гаранционната карта.

# 1 090
Купен е от онлайн магазина им и нямаше гаранционна карта, но пазим фактурата. Ще звъня на нациналния им номер. Благодаря

# 1 091
Не знам кой модел сте взели, но на ТЕД гаранционните карти обикновено са опаковани при матрака  Peace

# 1 092
Здравейте!Някой ползвал ли е матраците наГеномах? Избрахме си модел РосМари"Simple".Ще се радвам,ако някой ме посъветва за тяхното качество.
http://www.genomax.eu/brands.php?brand=1&cat=39&product= … content=1027#anc1

Аз си купих точно същия, но за съжаление нямам много впечатления все още.Според мен за това качество и характеристиките, които има цената направо е страхотна.Имай в предвид, че матракът е от по-твърдите.

# 1 093
Аз съм доволна от дормео 2+12. Ще видя колко ще издържат, но съм доволна за сега Peace

Дайче, привет и в тази тема   bouquet Сподели повечко за матрака на Дормео, моля те . Аз също съм се насочила към 2+12, но се чудя дали не е нисък, защото мъжът ми е над 100 кг и се притеснявам да не потъне съвсем матрака.

# 1 094
  • София
Някой да ползва тези матраци от мемори пяна-http://bulgaria.tempur.com/page21765.aspx?%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0% … ;_p=89&_c=152?Най-новата им възглавница е уникална и супер удобна,взехме си миналата седмица,ето я ,матраците са цифра обаче Moneyмисля че ще са удобни,ако някой има, да сподели моля Laughing

Общи условия

Активация на акаунт