От кой матрак сте доволни?

• 577 624
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 095
Е, Тempur все пак! Да не забравяме, че всъщност баш те май бяха патентовали това с мемори пяната, използвана в матраците. Нормално да са цифра.

А аз след дълги размисли и поради факта, че разполагам с малка сума, както и по препоръка на хора, се спрях на матраци Нани с дунапрен. Какво мислите за матраците от дунапрен? ще го поставяме на поднатрачна рамка. Има ли нещо, което трябва да знам?

# 1 096
Stefka.b.k няма за какво да се притесняваш и дунапренения се слага както останалите Simple Smile

По темата  - ползвала съм Тед, Нани - не останах доволна. От 3 години сме с Магнифлекс и сме супер доволни. Откак го имаме разбрахме какво е спокоен сън, преди това изобщо не съм вярвала, че има такава разлика. За бебето ми също взех такъв Simple Smile

# 1 097
  Moq Ekon ve4e pristigna.Ot sedmica blizo spim na nego, no ramkata se bavi i  e na zemqta.S dvoino iadro e - M i F.Syvsem leki4ko  ponamirisva, no ne e bolka za umirane.Mnogo e udoben, ne syjaliavam Peace

syjalqvam za latinicata, nqma kirilica na rabota!

# 1 098
Някой да ползва тези матраци от мемори пяна-http://bulgaria.tempur.com/page21765.aspx?%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0% … ;_p=89&_c=152?Най-новата им възглавница е уникална и супер удобна,взехме си миналата седмица,ето я ,матраците са цифра обаче Moneyмисля че ще са удобни,ако някой има, да сподели моля Laughing

Ех, моята мечта. Дано някой ден да успея да се добера до такъв матрак. Пробвахме го в един магазин и не ми се ставаше Simple Smile

# 1 099
Някой да ползва тези матраци от мемори пяна-http://bulgaria.tempur.com/page21765.aspx?%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0% … ;_p=89&_c=152?Най-новата им възглавница е уникална и супер удобна,взехме си миналата седмица,ето я ,матраците са цифра обаче Moneyмисля че ще са удобни,ако някой има, да сподели моля Laughing

Ех, моята мечта. Дано някой ден да успея да се добера до такъв матрак. Пробвахме го в един магазин и не ми се ставаше Simple Smile
Разгледах сайта, но не видях цената на тази възглавница. Колко струва?

# 1 100
  • София

Към 340 лв,не помня точно,че купихме и други неща

# 1 101

[/quote]Към 340 лв,не помня точно,че купихме и други неща
[/quote]

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked shock: възглавницата ?? да няма грешка с нулата ?

# 1 102

Към 340 лв,не помня точно,че купихме и други неща
За тази прелест си мечтая вече повече от година , но май само си мечтая  при тази цена Sick

# 1 103
Момичета, с риск да ме нахокате:)  да прочета 74 страници назад, стигнах до 34...имам едно голямо питане. Сигурно тук има вече специалисти,които да  кажатми какъв матрак да си взема, защото Нанито ни сгаге багажа на 3-тата година. Цялото е на твърди бабунки(върху които съм постелила китеник и отгоре завивките...  Направо си е... Затова искам хубаво да проуча нещата този път. Обичаме да спим на средно меко( към мекоо). Да е до 1000 лева някъде и.... други изисквания нямам като цяло. С мъжо общо сме 100-тина килца, ако това има значение( но от проченото май има) И да не му излязат бабунки поне близките 5-6 години( ако може и повече). Благодаря предварително на направилите си труда да ми отговорят! Hug

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 09:45 от smiled_

# 1 104
  • София
 Joyняма грешка с нулата за съжаление,340 лв е цената на възглавницата,цифра е но ако ти спестява главоболие и схванат врат си заслужава  PeaceДаже и малкият спи на такава и въпреки че му обяснявам че е голяма за него не я дава  LaughingНо като го гледам как спи сладко през нощта явно му е удобна,а и тя е специално за спане по корем,а ние и тримата спим само така

# 1 105
  • София
Момичета, с риск да ме нахокате:)  да прочета 74 страници назад, стигнах до 34...имам едно голямо питане. Сигурно тук има вече специалисти,които да  кажатми какъв матрак да си взема, защото Нанито ни сгаге багажа на 3-тата година. Цялото е на твърди бабунки(върху които съм постелила китеник и отгоре завивките...  Направо си е... Затова искам хубаво да проуча нещата този път. Обичаме да спим на средно меко( към мекоо). Да е до 1000 лева някъде и.... други изисквания нямам като цяло. С мъжо общо сме 100-тина килца, ако това има значение( но от проченото май има) И да не му излязат бабунки поне близките 5-6 години( ако може и повече). Благодаря предварително на направилите си труда да ми отговорят! Hug
Не съм специалист но ми се струва че латекс или мемори пяна е за вас,щом обичате по-меко Peace

# 1 106
Joyняма грешка с нулата за съжаление,340 лв е цената на възглавницата,цифра е но ако ти спестява главоболие и схванат врат си заслужава  PeaceДаже и малкият спи на такава и въпреки че му обяснявам че е голяма за него не я дава  LaughingНо като го гледам как спи сладко през нощта явно му е удобна,а и тя е специално за спане по корем,а ние и тримата спим само така
Благодаря за инфото за цената! Сигурно е много удобна! Като си помисля обаче , че минималната работна заплата за страната е 240 лв ...

# 1 107
Благодаря за инфото за цената! Сигурно е много удобна! Като си помисля обаче , че минималната работна заплата за страната е 240 лв ...

Не знам какво главоболие и схванат врат спестява, за мен това е лудост.. Thinking

# 1 108
  • София
Въобще не е лудост, имах страхотни проблеми с врата, откакто имам възглавница на Темпур - купувана в САЩ за около 100 долара /там са малко по-евтини/, нямам такива. На мъжа ми взехме същата от Магнифлекс, но не е толкова добра като тази на Темпур.
На детето ми също купих Темпур- има за малки деца, по-тъничка е. Иначе се опитваше да спи на моята.  Simple Smile
Мислили сме да си купим и такъв матрак - невероятни са, спира ни само едно /освен цената де  Mr. Green/ - сега си носим навсякъде възглавниците - хотели, на гости - няма значение, просто вече не можем да спим на други. Матраците трудно ще помъкнем, по-добре да не свикваме чак на толкова хубаво. Laughing

Имам въпрос - къде мога да намеря хубав детски матрак р/ри 90/180 - това нестандартен размер ли се води?

# 1 109
Имам въпрос - къде мога да намеря хубав детски матрак р/ри 90/180 - това нестандартен размер ли се води?

Да, нестандартен е  Peace

ПП: Момичета не е ли време за нова темичка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт