От кой матрак сте доволни?

• 576 096
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 185
Цветина, благодаря ти.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тъкмо стоях в темата и се чудех дали някой ще ми отговори. Защото повече се обсъждат моделите с мемори фоам. А пък този е по-обикновен.

# 1 186
Ами този матарак доколкото си спомням е от ковафоум, което пак е някакъв вид пяна. Не разбирам много от тези неща, но се спи доста удобно. Най - добре отиди до Зона, къэдето се продават матраците, пробвай да полегнеш на него и ще решиш

# 1 187
Да, аз точно така ще направя - ще отидем да пробваме. Знам, че все пак не се купува матрак само от картинка. Но просто исках да се спра на не повече от 2-3 модела, които ще пробвам. Няма смисъл да се разпростираме в пробване на неща, които ще ни бъдат невъзможни за купуване.

# 1 188
  • Абсурдистан
Ще чакам Стефка да каже отзиви и аз тръгнах да се замислям за този матрак.

# 1 189
Чипоноска, не зная доколко ти е спешно. До края на седмицата ще напиша отзиви, че сега в сряда и четвъртък ще боядисваме. Ако успеем да идем във вторник ще е добре. Ако не - чак в четвъртък.

Човекът, който ни прави спалнята каза, че е почти като по-евтиния Тирена, но с 2 см по-висок и всичко е в по-хубавия допълнителен слой отгоре, който при Тирена го няма.
Като прочетох поста на Цветина, си дадох сметка, че явно за това става дума дето тя споменава, че вложените отгоре дунапренчета създават комфорт.

За мен е лесно. По-скоро се чудим дали при условие, че аз съм около 50 кг, а моят 80, ще има някакво пропадане. В смисъл да не стане така да се търкалям цяла нощ към него. Май това е така нареченото "независими опорни точки" ако не се лъжа.
Изкушава ме особено много и нововъведеното "20 дни тест период". Мисля да се възползвам и ако не ни е удобен ще търсим друг от Нани.
Така споменаваният често Сиера Мемори ми идва скъп

# 1 190
Аз като имаща Нани самода уточня - въпреки че текстил В се води по-евтин е по-добъл, защото е предимно памучен !!! Пак си е луксозен ,но е много мек и приятен.
Другият А е някаква синтетика лъскава.

# 1 191
Аз като имаща Нани самода уточня - въпреки че текстил В се води по-евтин е по-добъл, защото е предимно памучен !!! Пак си е луксозен ,но е много мек и приятен.
Другият А е някаква синтетика лъскава.

Всъщност, съдейки от цената, текстил В е по-скъпият.

Цветина, за кой модел на Нани питаш ти /не ми се отваря линка/? Един от моделите, които съм избрала е Тирена, а казвате че този евентуално е по-добър - да знам за кой иде реч  Wink

# 1 192
Коkona24, aз пуснах линка към Нани. Два модела "Модена" и Тирена (с текстил А и Б). Но явно точно в момента сайтът им има проблем.

По думите на дърводелеца ни разликата е само в повърхностния слой. Според него на Модена е по-добър. Инак като гледам съдържат едно и също вътре. IНе загледах конкретно А или Б текстил показвам.

# 1 193
  • Варна
У нас на детското легло имаме Нани Тирена. Аз съм доволна. Ползваме го малко повече от 4 год. Като го купувах избирах матрака по размер, да не е с пружини и да не е скъп. Държах цената да не висока, тъй като дъщеря ми беше на на 2 г. и тъкмо махахме памперса, та не ми се искаше да влагам пари, в нещо което го грози подгизване  Mr. Green. Не исках пружини, защото знаех, че ще бъде подложен на гоооляяяямо скачане. За мен това се оказа доста добра покупка. След като упорито е "мачкан" от мен и децата, използван е като батут и т.н., матрака не е мръднал по никакъв начин. Лежи върху дъска с пробити дупки на нея и няма и следа от мухъл.

# 1 194
Грешката е моя, обратно са  Mr. Green

# 1 195
  • Абсурдистан
Вече съвсем се обърках.
Излиза, че Нани са си доста добри, или поне моделите, които се споменават тук на последните страници.
А някъде напред в темата бях чела много лоши неща за тях и даже не пожелах да ги разглеждам като вариант.

Стефка, не ми е спешно - за края на месеца ми е.

# 1 196
  • БГ
момичета мерси за мненията  Peaceаз за съжаление,ще трябва д а избера матрак по картинка тук имаше някакъв изложен ама като седнах на изложената спалня и пропаднах .та разчитам на мненията ви,мерси Hug

# 1 197
  • София
Вчера бях в Зона-та и се натъркалях на всички Нани матраци - доста са добри. Лично аз за малката най-много харесах Нани Модерато Хард, ето тук:
http://www.matracinani.bg/product.php?cID=2&pID=11
Всъщност доста ми харесаха тези Нани - какъв беше проблема при тях, че не ми се четат пак 80 стр. - и аз си спомням, че имаше лоши отзиви? Остава ми само да видя утре на Екон, и ще избера между тях и Нани.

# 1 198
Не работя за Екон, но гласувам с 2 ръце за тях. До колкото зная, всички латексови други бълг. марки, купуват ядрата от тях. От 5 г. със съпруга ми спим на този http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=120 Когато започнахме да спим на него, изчезна болка ми в кръста. А като пътувам се появява пак.
Дъщеря ми също спи на такъв, по-малър размер.
Скоро избирах за нея и се чудих между моделите: Лукс - ЦИП- като нашия, aiRaiR Latex http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=127 заради допълнителната вентилация и Меморилатекс http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=117.
От последния, за мен няма никакъв смисъл, т.к. горния слой- Мемори-то е 3-4 см. т.е. вертикалните отвори не са от край до край, за разлика от aiRaiR, освен това човек като спи се върти, кел файда, че ти помни тялото.  Wink
Единственият недостатък на aiR-a е цената,  Rolling Eyes повече от 2 пъти по-скъп е от Лукс-а, затова пак взех Лукс.
Дано помогнах на някои.  Peace

# 1 199
  • Варна
Всичко е супер субективно,на мен тези на Екон ми приличат на матрак пълен с юфка,никакво усещане за комфорт,говоря за моделите Лукс.Цената им е добра и това е една от основните причини,да са толкова хвалени,иначе нищо общо с удоволствието да спиш на матрак,който да отговаря на конкретните нужди на тялото.И все пак най-важното е да се поогледа човек,да изпробва всеки модел от дадена марка,така сам ще вземе своето решение,то е същото,като да намериш половинката си:)))Успех на всички за новите придобивки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт