От кой матрак сте доволни?

• 576 130
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 170
Някой с отзиви за матраците Елит и по специално модел Престиж?
Имаме Елит, тоест имахме,  защото наскоро сменихме с Магнифлекс.
Не знам дали е Престиж, с кокос е.
За три години се изкриви, стана дупка по средата,материята, която е от някакви копринени конци се разнищи.
Няма такъв боклук. Twisted Evil

# 1 171
  • Абсурдистан
За три години се изкриви, стана дупка по средата,материята, която е от някакви копринени конци се разнищи.

Мерси.
Точно на време се включи!
А какъв на Магнифлекс взехте?

# 1 172
Някой ползвал ли е този модел на Нани  Rolling Eyes Да сподели мнение... Блгодаря предварително

# 1 173

Най-простия, модел Магни. Grinning
Тя цената никак не е проста де Wink, ама в сравнения с другите модели се ядва.
И понеже поръчахме два единични и един довоен, за спалня, трябваше да влезем в някакви рамки все пак.
Този с мемори пяната ни се стори мек, тествахме още в магазина и затова се отказахме.

Мерси.
Точно на време се включи!
А какъв на Магнифлекс взехте?

# 1 174
  • Абсурдистан
Емия, а доволни ли сте?
Мирише ли, удобен ли е?

# 1 175
Емия, а доволни ли сте?
Мирише ли, удобен ли е?
Страшно доволни сме. От около два месеца ги ползваме все пак, не е много време. Но засега никакви оплаквания.
Не мирише, ама никак, това го коментирахме, ако искаш цъкни малко по-напред в темата.
Доколкото разбрах Дормео са на същата фабрика, но под друга марка.
Възглавниците ни са на Дормео и въпреки, че аз съм страшно скептична към ТВ-реклами, мога смеро да твърдя - Няма такова удобство!

# 1 176
  • Абсурдистан
Благодаря ти, Емия.  bouquet
Дормео с това заземяване, просто ме загубиха като клиент.
Без излишни статични електричества ми се иска.

# 1 177
Ха, ха, мен ме дразни Ернестина Шинова с тия "извивки на женското тяло", все едно само тя има извивки, а ние останалите, трева пасем. hahaha Не знам, как са им матраците, но възглавниците са добри. Grinning

# 1 178
  • Абсурдистан
Ха, ха, мен ме дразни Ернестина Шинова с тия "извивки на женското тяло", все едно само тя има извивки, а ние останалите, трева пасем. hahaha Не знам, как са им матраците, но възглавниците са добри. Grinning

Е, Ернестина си е кобила и мен ме дразни.
А възглавниците им с карбонови нишки ли са. Заземявате ли ги?

# 1 179
Няма такива щуротии според мен. Joy
Просто е мека и при натиск си възвръща формата, абе страхотна е.
Нищо общо с традиционните възглавници.

# 1 180

http://www.elite-mebeli.com/matraci/prestige.html
За този матрак ли става дума? Пише, че е с 10 години гаранция  newsm78. Ако се е деформирал за 3 години, нямате ли право да се възползвате от нея?

# 1 181
  • Варна
С две ръце за Сирена Мемори на Нани!!!Без да им правя излишна реклама,на по-удобен матрак не съм спала никога!Хем е мекичко,хем не потъваш в него!Имах проблеми и то големи с гърба и кръста,от 2 месеца спим със съпруга ми на него(за него няма значение какъв е матрака),но лично аз се събуждам много по-отпочинала от преди.Верно е,че не са ми изчезнали болките,но да кажем,че нещата вървят бавно и сигурно към подобрение!Просто отидете в някоя от мострените зали на Нани и легнете,да видите какъв релакс ще усетите,дори и за 5 минути!Успех при избора на вашия матрак!!!

# 1 182

http://www.elite-mebeli.com/matraci/prestige.html
За този матрак ли става дума? Пише, че е с 10 години гаранция  newsm78. Ако се е деформирал за 3 години, нямате ли право да се възползвате от нея?
Отвън изглежда точно така, но знам ли вътре дали е същия пълнеж?
Отдавна не пазя нито касова бележка нито някакъв документ за покупка, а и какво значи "гаранция" в България? Гаранция- Франция. Гаранция се  дава, ако ти дадат гаранционна карта, а не просто го напишат с големи букви на етикета.

# 1 183
  • София
Здравейте,
от всичко прочетено само за матраците "Парадайз" нищо не казвате.
Избрала съм модела им с мемори "Висколекс", но заради цената исках да проверя за мнения.
За съжаление обаче нищо не открих.

# 1 184
Някой ползвал ли е този модел на Нани  Rolling Eyes Да сподели мнение... Блгодаря предварително

Аз имам такъв матрак и съм много доволна. купих го за детското легло, което е 120 / 190 см, защото честичко се налага да спя при децата. Дунапренчетата в дамаската на матрака ми създават мн приятен комфхорт. другото, което мога да кажа е, че го имаме от 2 години и не е мръднал!

Общи условия

Активация на акаунт