От кой матрак сте доволни?

• 577 593
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 155
  • о`майна лунна нощ е
Най-малкото е достатъчно логично. Едно е разстоянието между пружините и елементите им, съвсем друго при материи като латекс, пяна, вата, дунапрени ... съответно циркулацията на въздух е съвсем различна.

ПП - но и това предимство на пружинния матрак не може да ме накара да го заобичам  Mr. Green

# 1 156
  • На земята, която е всъщност звезда.
А дали издържа по- дълго време, като пружинките са индивидуално опаковани? Сега съм с пружинен и вече е неравен, всяка сутрин се будя с болки в кръста и гърба.

# 1 157
Спал съм в 30-тина различни хотела в 14 различни държави и никъде не е имало матрак с пружини. Сигурно са купили по-евтини латексови, хотел все пак...

# 1 158
А дали издържа по- дълго време, като пружинките са индивидуално опаковани? Сега съм с пружинен и вече е неравен, всяка сутрин се будя с болки в кръста и гърба.
Не, твърдо не. И нашият, и на родителите ни след втората година се вдлъбнаха. Нашият го зарязахме миналата година, а на техният вече е невъзможно да се спи. Купувани са 2006. Иначе бяха удобни, спор няма.

# 1 159
Спал съм в 30-тина различни хотела в 14 различни държави и никъде не е имало матрак с пружини. Сигурно са купили по-евтини латексови, хотел все пак...

Много ме развесели този пост  Joy
Ние си купихме матрак на фирма Екон - Латекс на Бяла.
Само от пенолатекс е, води се лукс. Ами ... прекрасен е, много сме доволни с мъжа ми, супер комфортен сън. Много ни пасна като твърдост, а качеството на изработката е отлично. Ползваме го от скоро, но се надяван дълги години да му се радваме! С пружинен матрак сравнение не може да има.
А по повод на това, че си имаме завод за латексови изделия и масово си ги предлагаме и рекламираме - да така е, и именно този завод изнася много голяма част от продуктите си в Западна Европа.
Изберете българското  Peace

# 1 160
Мои познати ще си купуват такъв, и понеже тя е около 50 кг, той над 100  Mr. Green се бъзикахме кой клас твърдост трябва да изберат- единия беше до 90 кг, другия над. И моля ви се: те хората помислили за всичко- има комбиниран вариант на половина...това видяхте ли го?

Аз имам и друг въпрос- в детската ъгловите са с Нани- отврат, но взехме такива на първо време. Сега мислим да ги сменим пак с тези на Екон, но проблемът е следния: едното легло се вдига, там няма да има проблем, но другото е с 2 чекмеджета. При него ще имаме проблем с монтирането на подматрачната рамка, сега няма такава, Нани-то си има рамка и "ляга" отгоре, не знам дали чекмеджетата няма да пречат на рамката? Имате ли идея?

# 1 161
  • Точно където трябва
Аз пък да питам тук нещо. Преди време, обикаляйки България по командировки, се случи да спя в един хотел във Велико Търново - х-л Търново, до един парк "Марно поле" мисля, че беше и до полицията /не "Велико Търново", различни са/.  Е, там съм спала на най-удобният матрак през живота си. Та молбата ми е, ако има някой от там, който знае от къде са им матраците, или някой който може да ги попита... Embarassed Вероятно няма да са и мн. скъпи, все пак са за хотел.

# 1 162
Защо - какви са предимствата на другите пред него?
Ми досега съм избушила 2 пружинни, разгонвам им фамилията за около 2 години. Сега спя на едно мемори, дето не се е променило за 3-4. Та... в този ред на мисли цената. Двата пружинни са по-скъпи от 1 друг. детето ми също избуши един пружинен, а в момента е 16 кг с все дрехите... Спя по-конфортно и нищо не ме ръби - второ предимство. Ако на някой са му ок - чудесно... Трябва да се купуват всичките...

# 1 163
Чета, чета за пружинните матраци, за Нани...
Е нашият е Нани Каспия Лукс-30 см -ов с топ матрак. Двамата сме общо тегло 200 кг  Mr. Green / да, мъжа ми е 126, аз къде 80 клоня - високи сме, не дебели  Mr. Green Mr. Green /
Еми няма никакви проблеми с него, няма потъване, няма нищо при това натоварване. И секс правим на него  Laughing Laughing
Вие скачате ли по тях,че ги избушвате не знам... Thinking

# 1 164
И от колко години го имате, Рени?
Аз почвам да си мисля, че малките пружинки са по-неустойчиви от големите.

# 1 165
  • БГ
за детско легло 120/190 се спрях на Нани-Сирена Мемори ,някой да има впечатления?мерси

# 1 166
Еми няма никакви проблеми с него, няма потъване, няма нищо при това натоварване. И секс правим на него  Laughing Laughing
Вие скачате ли по тях,че ги избушвате не знам... Thinking
аз ако знаех как се е избушил първия, нямаше да избуша втори   Joy. Иначе и ние секс правим на матрака, стари сме вече за пода, че да  пазим матрака да не се избуши  Joy. нашата обща маса е по-малка от вашата (не с много за жалост  Embarassed) и уж е равномерно разпределена между двете половини на матрака  Joy, но сме доста добри явно.

# 1 167
# 1 168
Здравейте,
Предстой ни закупуване на матрак за новото ни жилище  Simple Smile Чудим се основно между Сирена Мемори на Нани, Zip Sleep на Maniflex и матраците на Екон модел Лукс Цип. Лягахме на Сирена Мемори и определено доста ми хареса, не усетих мъжо като се въргаляше до мен  Laughing а другите няма къде да пробваме.
Моля кажете си мнението или предложете някой друг до към 800 - 900 лева.

# 1 169
  • Абсурдистан
Някой с отзиви за матраците Елит и по специално модел Престиж?

Общи условия

Активация на акаунт