От кой матрак сте доволни?

• 577 525
  • 1 874
  •   2
Отговори
# 1 350
  • Бг-мама
Момичета един приятел има цех за матраци и ми предложи да ми направи 14-15 см кова фоам и отгоре 2 см мемори  пяна за цена около 150 лв за р-р 82 на 190.
Според вас дали ще се получи добре , той ми го препоръча горещо но ми се иска и вашето мнение.

# 1 351
Аз както бях писала по- горе питах човек, който е доста навътре в производството на матараци какво е точно кова фоум.  Това е търговска марка (както използваме памперс) на всички пенополиуретани, които произвежда Паралел Севлиево. Различното от другите дунапрени е, че се използват специални технологии за по- висока  плътност . Самата структура на пяната позволява и на въздуха да преминава безпроблемно.

Мемори пяната пък била термоактивната пяна, която реагира на топлина и осигурява равномерна опора за тялото. Това последното го преписах директно от сайта на матраци НАНИ, които са също производство на Паралел Севлиево.

Зечова, комбинацията е добра Simple Smile поне така разбрах аз.

Аз пък се чувствам още по- доволна от избора си на НАНИ, щом  кова фоум е търговска марка на техните продукти,  има за какво да се наложи Simple Smile

# 1 352
Здравейте. Някой ползва ли матраците на Gold Apolo? Имате ли впечатления за тях?

# 1 353
Здравейте,
Някой дали има наблюдения за Блян Комбино? На нас ни трябва еднолицев матрак, защото спалнята ни е с повдигащ механизъм и няма как да сложим двулицев. Предложиха ни този, защото съчетава и двата вида, но го нямаше като мостра в магазина. По принцип не обичам твърди матраци, а всички еднолицеви са ми все едно лежиш на пейка Confused Ако някой го е виждал или го има този модел, моля споделете Hug

# 1 354
Моля за мнения за матрака на Магнифлекс от Метро. Става въпрос за модела Ортопедико за 371 лв. В момента сме с ТЕД които меко казано са б.....к и трябва да вземем нещо прилично на сносна цена( кризата ни разказва играта).
Доста се чудя дали да вземем някои от по евтините матраци на Магнифлекс _ около 600лв. или този от Метро. Ако някои ползва от Ортопедико модела ще съм му много благодарна да сподели впечатленията си.

# 1 355
Момичета един приятел има цех за матраци и ми предложи да ми направи 14-15 см кова фоам и отгоре 2 см мемори  пяна за цена около 150 лв за р-р 82 на 190.
Според вас дали ще се получи добре , той ми го препоръча горещо но ми се иска и вашето мнение.

Че Нани имат по-добър за тези пари
http://www.matracinani.bg/product.php?pID=5

# 1 356
  • Бг-мама

Че Нани имат по-добър за тези пари
http://www.matracinani.bg/product.php?pID=5
Благодаря ти мила но ни трябват еднолицеви матраци , защото сме с повдигащ механизъм .Ако можеш да ми препоръчаш техен модел еднолицев пак в този ценови диапазон ще съм ти благодарна.  bouquet

# 1 357
http://www.matracinani.bg/category.php?cID=4

Това са еднолицевите на Нани. Каспията нормал и лукс са с пружини, полифлекса са такива,които искаш.
вече ти си преценяваш и избираш.
Аз бих предпочела нани пред самоделки.

П.П. Текстил А / по-евтиния е памучен и е по-добър. Другия е лъскав и се хлъзга  Grinning /

# 1 358
  • София
Цитат
Благодаря ти мила но ни трябват еднолицеви матраци , защото сме с повдигащ механизъм .Ако можеш да ми препоръчаш техен модел еднолицев пак в този ценови диапазон ще съм ти благодарна.  bouquet

И аз съм с повдигащ механизъм, но матракът ми е двулицев. Кой ви каза, че трябва да е еднолицев?

# 1 359
Да, определено може + скара.
Както си реши Зечова все пак.

# 1 360
П.П. Текстил А / по-евтиния е памучен и е по-добър. Другия е лъскав и се хлъзга  Grinning /

Ти май и на мен ми го беше казвала това ако не се лъжа  newsm78 Аз взех Тиера такъв. Абе като цяло цените им са добри. Разбира се за тези, които смятат, че могат да го минат някак тоя живот и без мемори пяната  Grinning

За повдигащите механизми наистина...  Thinking защо трябва да е еднолицев? Ние също сме с двулицев и повдигаш механизъм. Еднолицеви май са за предпочитане точно когато нямаш подматрачна рамка, а слагаш направо на дъска и матракът един вид няма да се нуждае от по-специално проветрение.

# 1 361
За текстила определено е така!  Peace
Точно вчера поръчах и легло Адриа от Паралел и това бяха и думите на представителя им.

# 1 362
Нани също имат модели с мемори пяна. Например сирена мемори.

За еднолицев - ето този има доста добри показатели - http://www.matracinani.bg/product.php?cID=4&pID=35

Аз също съм на мнение, че бих си купила матрак от производител с доказано качество, отколкото от някой малък цех. Пък и да ти кажа с приятели гледам да не върша работа, а само на маса да сядаме. Един добър познат на мъжа ми прави мазилка у нас, имах забеележки, ама нали е приятел..

# 1 363
Точно на Каспия полифлекс се спрях и аз  Peace

# 1 364
За повдигащите механизми наистина...  Thinking защо трябва да е еднолицев? Ние също сме с двулицев и повдигаш механизъм. Еднолицеви май са за предпочитане точно когато нямаш подматрачна рамка, а слагаш направо на дъска и матракът един вид няма да се нуждае от по-специално проветрение.
Нашата спалня е с повдигащ механизъм, за който се закрепва матрака, за това трябва да е еднолицев, за да има твърда част отдолу. Може да се сложи и подматрачна рамка, но тогава ще ни излезе по-скъпо. Подматрачна рамка- 200 лв и матрак (по-евтин) 300лв. Най-евтиния вариант е 500 лв, а ако взема Комбино на Блян ще ми излезе по-евтино (440 лв.) Освен това ми казаха, че всички еднолицеви са много твърди, а аз не обичам да спя на твърдо. Хем съм с претенции, хем искам нещо по-евтино Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт