От кой матрак сте доволни?

• 575 748
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 545
И ние сме с Екон от почти 2 седмици. Първата вечер ми се стори твърдичък, но удобен. След 2-3 вечери усещането за твърдост изчезна. Страшно удобно ни е. Моделът ни е Лукс, с калъф с цип. Към него имаме и две декоративни възглавнички, които също са с калъфчета с цип.
По-назад в темата четох, че на една дама съпругът й,ранобудник, едва ставал сутрин. И при нас е така. Не можем да се вдигнем. Матракът ни прилага идеално и определено сме доволни от покупката.
Надявам се да не срещнем оплаквания, каквито четох назад в темата.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 19:34 от Feeling

# 1 546
Фелинг, колко струва матрака ?

# 1 547
При нас за размери 120/190/16, струваше 419лв.
Ето линк към модела:
http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=120

# 1 548
Нашият е 164/200 - 567лв.
Доста се колебах ,но да се надявам ,че ще си спестим разочарованието.
Направи ми впечатление,че цената на борсата за матраци в "Х.Димитър" е по-висока 620лв.!
Що за борса ?!!!

# 1 549
Направи ми впечатление,че цената на борсата за матраци в "Х.Димитър" е по-висока 620лв.!
Що за борса ?!!!

Shocked  Наистина!

В интерес на истината, близо месец се рових навсякъде за отзиви - всякакви модели, марки, видове матраци. Все пак това не се купува всеки ден. Изчетох и цялата тази тема. Така се насочих към този матрак. Както споделих, доволни сме, надявам се и занапред да е така.
  Peace

# 1 550
И ние сме с Екон от почти 2 седмици. Първата вечер ми се стори твърдичък, но удобен. След 2-3 вечери усещането за твърдост изчезна. Страшно удобно ни е. Моделът ни е Лукс, с калъф с цип. Към него имаме и две декоративни възглавнички, които също са с калъфчета с цип.
По-назад в темата четох, че на една дама съпругът й,ранобудник, едва ставал сутрин. И при нас е така. Не можем да се вдигнем. Матракът ни прилага идеално и определено сме доволни от покупката.
Надявам се да не срещнем оплаквания, каквито четох назад в темата.

Нашия е вече на половин година и си е супер Heart EyesМного си го обичам.Това ми е най-успешната покупка.Детето вече го напика 2-3 пъти /още в самото начало Embarassed/, но няма проблем, нали калъфа се пере.При това той изобщо не пропусна  течност до самия матрак, а детето е голямо, не е бебе. Много е удобен! Скъсах се да пиша в тая тема, но  като съм доволна ...Не са много нещата , които купувам  без да се разочаровам в последствие.

# 1 551
Lei@, когато реших да купувам матрак и открих темата, попаднах на твоите публикации, още от периода, когато се чудеше в избора на матрак. Радвам се, че си доволна, защото в голяма степен твоите мнения ме насочиха към Екон.  Blush

# 1 552
Lei@, когато реших да купувам матрак и открих темата, попаднах на твоите публикации, още от периода, когато се чудеше в избора на матрак. Радвам се, че си доволна, защото в голяма степен твоите мнения ме насочиха към Екон.  Blush
Искрено се надявам да не съм те подвела, защото това е сериозна покупка за дълго време.Да си  го ползвате със здраве Grinning

# 1 553
Благодаря, вие също!   bouquet

# 1 554
Да, наистина, в тези Борси за матраци е по-скъпо, не знам защо така правят...?!

# 1 555
Взехме "Sunrise - Memory Bio" от Арон, спахме тази нощ за пръв път на него, страхотно удобство и усещане. Имат промоция в момента, не знам дали не е до края на месеца.. сега се надявам да издържи и по-дълго време, но наистина е съвсем различно като усещане меморито от други варианти. 

# 1 556
Здравейте!
Може да пиша,не където трябва,но по-добре да предупредя!
Пазете се далеч от Борса за матраци ВИТ(имат три магазина в София)!!
Поръчахме от там Магнифлекс,платихме го кеш,а матрака още го няма!
От две седмици лъжат,че има само един в "склада" и той разпечатан!
Звъня на вносителите на марката:Да,матрака е наличен,нямаме с нарушени опаковки,това не се е случвало,ела те да си го купите от нас!
Да,но аз съм го платил и тези от борсата сега харчат моите пари,а на мен предлагат"временен"т.е. матрака на ВУТЕ!!
Даваш 1000лв ,да спиш на ...
Пазете се!
Извинете за спама,но не мога да дам отговор на въпроса,защото го няма Sad

# 1 557
  • София
Нани маг са най-удобните матраци
майка ми има Вип, а ние някакъв друг модел с мемори пяна. Вече 2 година са супер
http://www.nanimag.com/

# 1 558
Здравейте,
ние с моя любим 2 месеца се лутахме, пробвахме, питахме и разпитвахме за матрак/сигурно сме прекарали повече от един работен ден в лежане по матраци Crazy/, защото сме на мнение, че няма нищо по-хубаво от това да си наспан добре и да не си схванат още от ставането си сутрин, тъй като в старото ни жилище бяхме с някакъв измислен матрак.ИИИИ най-накрая се спряхме на НАНИ СИРЕНА МЕМОРИ с 4 см мемори пяна двулицев и ни дадоха /уж подарък / Laughing две възглавници от мемори пух .Повече от два месеца спим на нашия ОБЛАК  Blush и сме много доволни.Но все пак да не забравяме, че всеки се чувства по различен начин, затова отделете колкото време е нужно, за да изберете най-доброто за вас.

# 1 559
Подкрепям мнението на двата поста за борса за матраци в Х.Димитър.
Ледено студено място на което и дворно куче да вържеш ще избяга.
Продавачите си стоят в топлата кабинка, а купувачите обикалят зъзнещи и отгоре но това им обясняват че меморито всъщност нямало да бъде усещано така защото като е на топло ставало по-меко. Че стоплете бе хора! Нали за това сте изпънали 50 матрака да ги пробват хората!

И цените им са наистина по-високи.Говоря за  Парадайз, който взехме ние.  Не от там разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт