Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
-
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и справяне с новото положение?
-
Какво е мнението на лекарите за връзката между теглото на майката и бащата при раждането и теглото на бебето?

! Ох, момичета дано вашите дребоси да сучат без проблем, че аз с моя мързелко съм се превърнала в млеконадойна централа
! Докато му събера количеството за едно хранене и го нахраня и то дошло време за следващото
! Честно казано се чудя дали да не мина на АМ! Така не знам колко мога да издържа! То не ми остава време за нищо
!

Аз постоянно разпитвам мои приятелки и познати родили наскоро как минава раждането. Направи ми впечатление, че на повечето от тях им започват болките, отиват в болницата и там им включват система за ускоряване на раждането(освен ако аз не съм разбрала добре и системата е за нещо друго). Та върпосът ми е: Не е ли по добре да отида и да ми предизвикат раждането(поне ще знам кога ще родя и ще съм подготвена), отколкото да се шашкам посред нощите(примерно) и да ида и пак да ме включат на система