На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 139
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит Рожден Ден на всички дечица, на които пропуснах да честитя! Бъдете живи и здрави и много усмихнати!

Нямам време за нищо  ooooh! Много работа, ходене напред назад, пълна програма! Вече съм на ръба... Чакам с нетърпение отпуските!

Гледах, че коментирате ръста и кг на сладурчетата - Еммата е 15-15.5кг и около 93см.
Вади страшни лафове, но ще ви ги напиша като имам време  Laughing.

Целувки на всички  Heart Eyes

# 166
Никой не е писал от вчера  Laughing
Успях да кача малко снимки от партито, ето:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/29#1

Дари е слънчице  Hug , много й се зарадвах как старателно глади  Joy !
Мименце, а ти много си отслабнала, аз нали съм на тази вълна и се вглеждам Embarassed, чудесно изглеждаш  Heart Eyes
Сети, благодаря. Hug Имам си едно коремче дето все ми пречи, ама не мога да го махна. Close
Иначе днес мерихме Дари, тя е 14,600кг и 95см. Grinning

# 167

Момичета...да са ви живи и здрави децата! Честита Трета годинка на всички ! Да растат усмихнати, щастливи, късметливи и много обичани!
Честито и на рожденичките мами;) Макар и да не пиша често се сещам за вас...за Хот и Сънчо какви ли партита заформиха за техните специални дни...
Мона благодаря ти за съобщението!

Като видях колко хора сте ни честитили ... просълзихте ме!
Снимки знаете рядко пускам, но си изберете по желание по една виртуална торта и питие;) И НАЗДРАВЕ!

Натали е вече на 3 а Елоди на 9 м....аз на 32...23? 32? някъде там;))

от 17ти насам всяка вечер празнуваме...тя си води сама гости, поканила е всичките си приятелчета...голямото шоу ще е в неделя....наели сме парка на Капиолани в Уайкики бийч.Да е жива и здрава!100см и 42 паунда от мин сед прегледа.

# 168
Честити рожденни дни на Маринка Simple Smile, Вава Simple Smile, Мели Simple Smile, Ивайла Simple Smile, Яна Simple Smile, Ицко Simple Smile, Нати Simple Smile, Дари Simple Smile,

И снимки разгледах, всички са големи сладури Simple Smile

Аз изчезвам, че ме чакат за закуска. Днес си тръгваме от морето и от вдругиден пак на работа

# 169
Честит рожден ден на всички дечица!
Да растат здрави и послушни!
Ние също се готвим за рождения ден на Бобката,вече и подаръка му е готов-колело и както той е казал на момчето в магазина-чичо,дай шапка за Бобката (демек-и каска си има).Голям смях пада със него.Само дето още не му сече пипето да се сети да завърти педалите-върти ги назад.Та ще се видим в приключение,докато се научи да кара.Не знам още как ще го празнуваме РД-то-май в клуб и после вкъщи,ще го измисля тези дни.И след това-пак за месец при майка ми,хем аз да си почина,хем той да се натича на воля.
Хайде ще бягам,че трябва да се работи...

# 170
Васил вече е на триииииииии години!!! Моля, почерпете се за негово здраве!!!
За неговите приятелчета - всички сладки юнчета:
и за моите любими приятелки - юнските мами:

Пожелавам един изключително прекрасен ден на всички!!! Hug

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО! РАДОСТНО ДЕТСТВО ТИ ПОЖЕЛАВАМ МИЛО ДЕТЕНЦЕ!

# 172
Честит Рожден Ден на Васко, много усмивки и един незабравим празник  Heart Eyes

# 173
Честит Рожден Ден на Васко!!!
Здраве и щастие, усмивки и игри!
Маги, честит празник, нека чудесното ви момченце ви донесе много, много радости!

# 174
Маги честито ви рожденник, да ви е жив и здрав, много да ви радва, много усмихнат и щастлив. Аз малко позакъснях с честитката ама нали съм си заплес Simple Smile по-добре късно от колкото никога.
Миме разгледах и вашите снимчици - Дари е голяма сладурка. Изглежда много щастлива и доволна Simple Smile Браво за добре изкарания празник.
Сега бягам да се оправям че след малко отивам да вземам малката от детска градина. С уговорката че "...утре пак ще идваме на дома, нали мамоооо??? Искам да си играя с моите приятелки и трябва пак да ме доведеш, аз като се наспа и ти ще дойдеш да ме вземеш спокойно Simple Smile" Така ми вика като я прибирам вечер - запознала се е с няколко каки - 3-4 момиченца от най-голямата група и госпожите й казаха че само с тях играе по цял ден и те само с нея се разбирали най-добре. Сутрин като я карам в детската градина все някоя от каките е преди нас там и се засилва да гушне и цунка Маринушка - големи са скици - трябва да направя снимки да ви ги покажа какви са терци. Сношти докато ака на гърнето ми разказва на какво играли ж градината с каките - "На ужким аз имам рожден ден и направих една торта с едно пиронче в средата  #Crazy newsm78 и нарязах на каките и всички ядахме, ама само наужким, не сме яли наистина пясъка"   Joy hahaha Само да ги надникна от страни Simple Smile Сега бегам че да не укаснея, че и в парка ще ходим. Приятна вечер мацки

# 175
Здравейте!
Виртуална почерпка и от нас Simple Smile
Ние вчера празнувахме в къщи с бабите и дядовците Simple Smile Ники се забавлява много, нищо че нямаше дечица наоколо. Събра ни се в повече умората, веднага след морето, рожден ден Simple Smile.
Поздрави на всички рожденници, които пропуснахме докато бяхме на морето.
Колкото до морето, изкарахме си много добре, хубаво време, хубаво място.
Аз съм се затрупала с работа и незная от къде да подхвана  Rolling Eyes
Чао мамита и дечковци  Hug

# 176
Здравейте момичета.
Дари от вчера ми е с херпангина Sad, с висока Т и афти в устичката. Днес нищо не е яла. Довечера ще се чуя с лекарката да реши какъв АБ почваме, че сега излязоха резултатите от ПКК.
Стискайте палци бързо да мине.

# 177
Момичета, благодаря за поздравите! Heart Eyes
Рали, честито на Ники! Нека расте здрав и щастлив! Аз нали все набързо, напълно изключих Embarassed
Миме, искрено съжалявам. Стискам палци бързо да оздравее Дари Hug

Целувки и поздрави на всички!!! Heart Eyes

# 178
  • No Line On The Horizon
На Васко и Ники желая много здраве, щастие и весели игри!
Мимес, херпангината е много неприятна, дано бързо да й мине на Дари.
Ние сме на море в момента. Много хубаво си прекарваме. Мия не излиза от водата, а Флора не влиза  Joy Толкова е страхлива, че не мога да го опиша. Поздравявам ви с това море в шише, направено от тях
http://s182.photobucket.com/albums/x18/fromija/Tasos/?action=vie … nt=IMG_1935_1.jpg

# 179
  • София, център
Миме, дано бързо мине херпангината на Дарето. Луси миналата година по това време също беше болна. Оправи се за 2-3 дни, но й мажех гърлото с гранофурин, за да минат афтите. АБ не е пила.

Общи условия

Активация на акаунт