На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 143
  • 281
  •   1
Отговори
# 195

Честито на Васко и Бобсъна! Да са ви живи и здрави, мили мами!

Мона кога влизаш в деветия? Ако не се засечем леко раждане!!Здраво и красиво като Адам бебе;)

Ели на 17ти Септ. и двете на 17ти като майка ми!да не им забравям р-дни;)

Мимес, бързо оздравяване на Дари!!

Лека от мен...утре сме решили да посрещаме изгрева при лагуните, но за мен слънцето се буди в 9.00, а за децата и мъжа ми в 6.00...Wink

# 196
Привет и от нас!
Доста РД изпуснах да са живи и здрави всички дечица и много целувки от нас с Роси Heart Eyes
 lovekissДа ви почерпя със доста закъснение за РД на Роси и моя beer Wine Glass cook  party023 Rage, но нямах никакво време да се включа понеже заминахме за морето но вече сме си тук изкарахме чудесно, времето беше супер  grinning039  Nature Sunny.  Роси много се кефеше на моренцето, неможехме да я изкараме смелчага голяма е влиза сама и върви хич не и пука Grinning
Хотче благодаря ти си се сетила за РД  Hug Кажи мила от къде купихте това хубаво колело, ние търсихме в Пловдив но не намерих такова хубаво и в "Макском"ходихме и там нямаше хубави. Може да поръчам на кумата ми да купи и да ни го докарат другата седмица като си идват. Казвай бързо, че интереса е голям Joy Hug
Мимес бързо да се оправяте мила Hug
Хайде лека от мен и до скоро Wink

# 197
  • София, център
Хот, благодаря!

Слънце във зенит е спряло вече,
за море се стяга юнското човече!

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 11:53 от Nansen

# 198
  • No Line On The Horizon
Върнахме се от морето. Много хубаво прекарахме. Ето и снимки http://s182.photobucket.com/albums/x18/fromija/Tasos/

# 199
  • София, център
Fros, страхотни снимки!

Дай, моля те, малко инфо за Тасос, през агенция ли бяхте, за колко време, на каква база, в кой хотел, цени, и останахте ли доволни? 

П.П. не съм ли Мара-подробната, кажи?

# 200
  • No Line On The Horizon
Много съм доволна от почивката ни на Тасос. Наистина си починахме и доста се угоихме  Joy Аз специално 5 килца съм качила за една седмица, но лакомията не прощава.
Сама си организирах почивката. Направих си резервацията още март. Казаха ми, че става ужасно топло през юли и август и затова запазих за края на юни. На острова няма много луксозни хотели, наемат се малки апартаментчета с бокс, на които им казват студио. Ние бяхме в Скала Потамия. Това е селце на 15-на км от главния град на Тасос, където спира ферибота. Ето линк към къщата http://www.marias-studios.gr В тази къща има 7 студиа и е много удобно за семейства с деца. На двора има барбекю и всякакви условия да се готви. Докато бяхме там дойде българска компания от 20-на души и вечер се събираха на двора. Има люлки и пързалка за децата. В общи линии мога да кажа, че това, което се вижда на сайта и на живо е хубаво. Не е лукс, но е чисто и приятно. Такива къщи, като тази в която ние бяхме, на Тасос има много. Плажът е на около километър и ние ходихме с кола. Няма много хора на плажа, спокойно е. Чадър с два шезлонга и масичка струваха 6 евро, като в тази цена се включват две напитки от заведението по избор - кафе, газирано. Намерихме едно ресторантче, където готвеха чудно и именно там се освиних  Wink Цените са нормални, в смисъл както на Созопол, Несебър, Слънчев бряг. Спането ни беше 40 евро на вечер за четиримата. Пътя до там е на същото разтояние.
Nansen, не ти писах ЛС, защото може и на някой друг да му е интересно. Питай още ако се сетиш  Hug
Ние смятаме пак да отидем, хареса ни.

# 201
  • Sofia
Момичета да ви почерпя и за моето раче.

# 202
  • София, център
Фрос, разгледах сайта, много ми хареса. Вие в какъв тип студио бяхте, малкото в детско легло ли беше?

ЧРД на Косара!

Да расте здрава, весела и безгрижна!

# 203
Преси, честита ти рожденичка с малко закъснение. Да ти е жива и здрава, много радост да ти носи. Hug

# 204
  • No Line On The Horizon
ЧРД на Косара! Да ви е жива и здрава!

Ние бяхме в студио за трима, а за Флора имаше сложено още едно легло до двете, т.е. стават три легла едно до друго и още едно отделно, но ако бях поискала можеше да се сложи на негово място кошара.

# 205
Здравейте милички  Hug
ние вчера пристигнахме от моренцето, много хубаво беше и Лора беше послушна и добричка, личи си, че вече е голяма и разбира!
Много целувчици за всички,
а на рожденниците, които не успях да поздравя на деня - пожелавам много здраве, щастие и усмивки!!!

# 206
  • София, център
Сети, добре дошли!

Раздуй за морето, и ако може подплатено и със снимков материал. Къде бяхте?

# 207
  • София
Честит рожден ден на всички тригодишни! Много здраве, късмет и щастливо детство им желаем.

Съжалявам, не успявам да седна да пиша, много ангажиментос и търчане нагоре надолу.

Понеже последните страници чета само за аптеката на Славейков и понеже жената, която я държи ни е стар семеен приятел, ако ви интересува нещо по конкретно, мога да я попитам. Аптеката се казва Рома, а собственичката Роза Маникова.
Иначе Нансен е обяснила съвсем точно. Там приготвят лекарства.

Хотче, здраве и живот другия петък планираме да пътуваме за Созопол, аз ще съм там до средата на август, като най-вероятно ще предам щафетата на Стоян, защото от 18-ти съм на работа. В големи дилеми съм, защото ще ремонтират градината и ако не е готово на първи септември, не знам какво ще правим с детето. Сигурно Стоян пак ще си пуска отпуск, но има много работа и май ще се види в приключение. Ще го мислим.

Много ще се радвам, ако успеете да минете на отиване, връщане или случайно. Това важи за всички.
Ние с Мона се засекохме 4-5 пъти в началото на юни. На нея кога и беше термина?

Сети, къде бяхте на море?

Фрос, изглежда супер. Като цени ми звучи по-евтино от тук. Много ми се ходи на море извън Беге, но напоследък само с ремонти се занимаваме, но здраве да е.

# 208
Добро утро  Hug , на Св.Влас бяхме, ето и снимчици :
http://www.lora-angelova.info/more_2008/index.html

Ето и лафче на Лора от морето:
Закусваме в ресторанта пред хотела, а тя гледа нагоре към терасите и изброява цветовете на прострените плажни кърпи:
-лълто, лозово,челвено, синьо, виж мамо, един гол батко...
Joy

А ето и няколко нейни любезности :

Отишла е до тоалетна, а татко й е придружител, той й избърсва дупето и докато го прави, тя му казва:
-Благодаря ти, много мило от твоя страна.

Подобно:
В заведение сме и Лора заявява, че иска до тоалетна, аз я грабвам и отнасям там, а тя ми казва:
-Благодаря мамо, задължена съм ти  Grinning !

# 209
Сети, снимките са разкошни. Лора е прекрасна, за теб да не говоря, къФ Дюкан те гони не знам, изглеждаш супер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт