LaRedoute.fr - 64 - Всичко за поръчката! И всичко е написано в 1-вия пост!

• 42 683
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • Там....където всичко е възможно ....
Oффффф Confused скъсах се да търся еи този елек http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240720&photo=3  исках да си поръчам още един Rolling Eyes,обаче не го намирам ooooh!Ако някои го мярни моля да пусне линк Praynig
заповядай:
http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet-zippe-sans-manches-a-capu … e&pagesize=12
Много благодаря  bouquet  bouquet  :bouquet:Veseto на теб също!

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 21:28 от kras8204

# 691
Някой получавал ли е този лот?

Поръчах на дъщеря ми 102/114 за 4 год., но и е малко. Видях, че има още едно 102/114, но за 6 год., дали е печатна грешка или ще получа същото, ако поръчам уж по-голямото?

Да, накой беше писъл че го е получил.
Аз го получих ,но същия номер като твоя 102/114 за 4 год. на нас ни е точно и аз се чудих за това 102/114 за 4 год. и 102/114 за 6 год. newsm78

# 692
kras8204 видях в албума ти това якенце или суитшърт ,става ли за момченце,че някой беше писал,че е по скоро за момиче и кой размер си поръчала,отговаря ли си на номера.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4575660& … ue&ksource=-1

# 693
  • София
Някой получавал ли е този лот?

Поръчах на дъщеря ми 102/114 за 4 год., но и е малко. Видях, че има още едно 102/114, но за 6 год., дали е печатна грешка или ще получа същото, ако поръчам уж по-голямото?

Да, накой беше писъл че го е получил.
Аз го получих ,но същия номер като твоя 102/114 за 4 год. на нас ни е точно и аз се чудих за това 102/114 за 4 год. и 102/114 за 6 год. newsm78
извинете ми, това комплектче е връхна дреха ,нали не е бельо? Embarassed

# 694
kras8204 видях в албума ти това якенце или суитшърт ,става ли за момченце,че някой беше писал,че е по скоро за момиче и кой размер си поръчала,отговаря ли си на номера.

Ние го имаме, доста е умалено наистина, но на мен лично не ми хареса, че сме още малки и всичко слагаме в устата, а ципа горе свършва доста необезопасено и ни надра целите бузки и езиче-та както го сложих един път и така и си остана! Взех 81, при условие, че тогава беше 74 см  и му стоеше по него-за ориентир! Peace
Иначе е доста тъничко като материя, за по-хладни летни вечери става според мен.

# 695
  • София

Не е връхна дреха, бельо е.  Hug

# 696
  • София
една приятелка си поръча сега 114 размер, за 4годишното си момче.. Много е хубаво, малко се събрало при прането. Моделът е написан момчешки, но е втален леко сякаш и много прилича на момичешки.. Седи на детето доста вталено, сякаш ще умалява, но с дълги ръкави. Искаше даже да поръчва по-големият размер, но тогава ръкавите съвсем ще трябва да ги обръща по няколко пъти

# 697

Ние го имаме, доста е умалено наистина, но на мен лично не ми хареса, че сме още малки и всичко слагаме в устата, а ципа горе свършва доста необезопасено и ни надра целите бузки и езиче-та както го сложих един път и така и си остана! Взех 81, при условие, че тогава беше 74 см  и му стоеше по него-за ориентир! Peace
Иначе е доста тъничко като материя, за по-хладни летни вечери става според мен.
[/quote]

А може ли размери,ако не те затруднява,че и ние сме 74см,дали 86раз. няма да ни е голямо  newsm78

# 698
А може ли размери,ако не те затруднява,че и ние сме 74см,дали 86раз. няма да ни е голямо  newsm78
Ами може, но утре, че малкия заспа и да не тропам, че е някъде по шкафовете в неговата стая, ако не ти е късно де?

# 699
  • София

Аз уж снощи разглеждах линка, защото много ми приличаше на бельо, но ми се стори, че не е. Явно съм се объркала newsm78
Много е сладко нещото. А картинките какви са-от тези дето има опастност да се размажат с ютията или не? А отдолу отвътрешната стлана има ли неща като "платка", за да е мекичко на девойките? Веднъж тук купих такъв модел гащета, обувам й ги и след малко тя почва да вика-убива ми, не са удобни...Заглеждам ги и -отдолу Embarassedшевовете и ръбовете, едни груби, поне да бяха сложили някаква тъкан върху тях, убива и дразни точно пък на най-нежните места. Shocked

# 700

А може ли размери,ако не те затруднява,че и ние сме 74см,дали 86раз. няма да ни е голямо  newsm78
Ами може, но утре, че малкия заспа и да не тропам, че е някъде по шкафовете в неговата стая, ако не ти е късно де?
Не ми е късно ,много ще съм ти благодарна.

# 701

Neshto mi se preeba kirilicata.  Sick
Sys sigurnost niama da e golqmo. Dyshteria mi go e izpynala otvsiakyde a e samo na 10 m. i pochti 8700dr. (samo rykavite sa malko po-dylgi).
Daje ako e po-edyr Daniyl ne znam dali niama da mu e tesnichko 86 newsm78

# 702
  • София

Аз уж снощи разглеждах линка, защото много ми приличаше на бельо, но ми се стори, че не е. Явно съм се объркала newsm78
Много е сладко нещото. А картинките какви са-от тези дето има опастност да се размажат с ютията или не? А отдолу отвътрешната стлана има ли неща като "платка", за да е мекичко на девойките? Веднъж тук купих такъв модел гащета, обувам й ги и след малко тя почва да вика-убива ми, не са удобни...Заглеждам ги и -отдолу Embarassedшевовете и ръбовете, едни груби, поне да бяха сложили някаква тъкан върху тях, убива и дразни точно пък на най-нежните места. Shocked
Не мога да ти отговоря на тези въпроси, защото го нямаме комплектчето, просто ти преведох категорията, в която се продава - sous-vetements е бельо.  Hug

# 703

Как ще е бельо ShockedНие си го носим навън Crossing Arms
За бялото якенце взех и за двете си момичета много ми харесаха размер 114 за голямата ми дъщеря и размер 86 за  бебчо на 5 месеца .На бебчо са му малко дълги ръкавките само еи сега ще ти дам и размери само да се нахраним Laughing

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 22:16 от kras8204

# 704
  • София

Как ще е бельо ShockedНие си го носим навън Crossing Arms
Продава се в категорията бельо и е бельо, а това, че става и за навън е отделен въпрос.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт