Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 558
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,

Не съм писала отдавна, но като ви чета за притесненията около раждането да се включа и аз. Миналия век като раждах и раждах и раждах и раждах ... в 8 вечерта ме взеха с контракции и само 3 см, цяла нощ мерих коридора и не мигнах. На два пъти ме пребъркаха да видят докъде съм с разкритието, пък аз до никъде не бях. Доки дойде сутринта в 8 разпореди на всички, че вече ще раждам. Изпитах всичко - от окситоцин, бързо разкритие, механично спукване на води, обезболяващи, скокове по корема и чааак в 14 часа се появи младежа. Още ми е пред очите как врещеше и как в един миг цялата болка си отиде.
Сега на достолепната ми възраст от 34 мааалко ме е страх, но пък си и казвам, че повече от предишния път не мога да очаквам. Намериха ми и пролапс на митрална клапа, та кардиоложката август ще даде препоръка за начин на раждане. Бях се притеснила в началото, но сега вече знам, че ще държа да родя нормално и дори се чудя дали да ползвам упойка. Ще раждам в Тина Киркова. Добра идея даде Асето да впишем в списъка кой къде ще ражда. Друго си е с позната макар и виртуална дружка да си раждаш. А ако има и някоя циганка за разкош и веселие - друга работа ще е  Joy Joy Joy

Да споделя и друго - тая мойта мома такива ритници раздава, че направо ме шашка. Батко й риташе, но това е чудо на чудесата. И горе-долу през два часа се активизира. Чак на баща си акъла изкарва и онзи ден се смях много с него - уж дойде да я успокоява с ръка на корема ми, ама онова отвътре си показа всичките маймунджулъци и той леко пребледнял се оттегли деликатно от задачата.

Целувки на всички   bouquet

# 196
Ехх тъкмо се бях притеснила че само аз ще раждам в Тина Киркова  Hug Hug

# 197
Обаче и мен ме стряска много, това че понякога усещам бебето много ниско. Ето в момента е така по пикочния мехур даже и по ниско нправо ми се изправя косата имам чувство че ще падне някъде  ooooh!

Днес пак ми се вие свят и мисля довечера да ида даси купя апарат за кръвно от тези електронните и да си го нося с мен за да се провереявам. Пих кафе сега и една кола си взех дано се освестя.

# 198
Момичета, ето ви нещо за разведряване на следобеда  Joy

http://www.vbox7.com/play:1c475583

# 199
Мирка, а ти там ли ходиш на консултации?

# 200
  • София
Ехх тъкмо се бях притеснила че само аз ще раждам в Тина Киркова  Hug Hug
Как бе, и аз съм там, живот и здраве - за втори път даже ще съм там Hug

# 201
Тони, това с пролапса да идеш на поне още двама кардиолози да го потвърдят. Предния път бях с такава "диагноза". преди да родя ме гледаха на огромен апарат в МА и казаха, че нищичко ми няма. А и сега пак ходих за всеки случай - намам. Та първата, дето ми го "откри" уж на какви ли не апарати ме гледа... ама на - нямам си Grinning Освен това таз диагноза нее предпоставка за цезарово сечение Grinning Знам от опит, защото на мен ми беше уж съпътстваща диагноза... ама всичко, за да си вържат гащите за пустото секцио ooooh!
Тъй де - няма да се шашкаш Hug Иди още докторя да те видят Hug

# 202
А такааа, ами аз имам поставена доагноза - дискретен пролапс на митрална клапа - това означава секцио ли?

# 203
Беба и мен бебка ме рита ниско долу и понякога ако е по-силно ме понаболява!! Heart EyesАз си го обяснявам така-ако е с дупето надолу,тогава ритка ниско/чак имам чувството че нещо ще изпадне от нея ooooh!.А като е с главичката надолу и гледай какво става с корема ми ако бушува Hug
Тони да миличка.Там ходя на ЖК PeaceСега на 3ти съм пак!!!!Ехеее събрахме се 3 майчета в тази болница!!!Остава верно заедно да родим бебоците и ще си правим компания  Laughing

# 204
Асе, аз имам и симптоматика - камерни екстрасистоли, които обикновено си ги "намествах" като променя позицията на тялото, но към 3-4 месец взеха да стават повече и затова отидох. До този момент нямах поставена такава диагноза. А на докторката имам пълно доверие, защото съм пратена там от моето GP, което всъщност е педиатърът ни. Където и при когото ме прати той, му имам 100% доверие. А тя е и детски кардиолог. Много ни е добър педиатърът доктор Субев. Жив и здрав да е.  Praynig
А за раждането, тя и гинеколожката ми каза, че ще се справяме без ножове.  Naughty

# 205
Мари, не, бе! Не означава секцио Grinning Това е лек клик при стандартните шумове на сърцето, който може и да се дължи не на пролапс, а на лека хиперфункция на щитовидната жлеза. Така или иначе е препоръчително да се пуснат и хормонални изследвания, но след периода на бременност и кърмене Hug

# 206
  • Пазарджик
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug !

Обаче и мен ме стряска много, това че понякога усещам бебето много ниско. Ето в момента е така по пикочния мехур даже и по ниско нправо ми се изправя косата имам чувство че ще падне някъде  ooooh!

И аз така - ту долу, ту горе - как се върти и премята и аз не знам  ooooh! .

dr_tsveti  Hug  Hug  Hug

Аз пък имам десен бедрен блок /на сърцето де/  Thinking - ама с туй се живеело до 100 години. Чат-пат прескача и бие по-бързо  Tired .

# 207
Асе, ще взема да поразпитам ендокринолога и да направя и профилактичен при кардиолог  Thinking уфффф толкоз ми трябва на мен да се метна в диви размисли  Embarassed

аз сега пак така се издразник на свекървата - абе тия жени в какво се превръщат като им се оженят синовете???!!! преди това нищо им няма и хоп- откачат

# 208
Ехаа, колко "сърдечни" дами се оказахме  Joy
Айде де, едно сърце ще ни уплаши.... то цял човек носим ....  hahaha

# 209
Асенце и моя мъж е като твоя, той смята че това всичкото са женски работи, нямам никаква подкрепа, опора, въобще не се интересува и за всичко се оправям сама, сама си ходя на прегледи и т. н.. Много ми е тежко, а и ми е за първи път.Идеята за жена ми хареса, та сега и аз си търся някой който да ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт