Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са плановете за пътуване на участниците във форума?
Какви са темите на дискусиите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите за дискусия във форума включват бременност, пътувания, семейни радости, работа, хранене, идеи за подаръци и творчество в поезията. Участниците споделят лични и семейни преживявания. Във форума се обсъждат различни теми като пътувания, готвене, учители и ученици, мода, здраве и благополучие, поезия, музика и кулинарни изживявания. Основните теми включват диети, здравословен начин на живот, семейни въпроси, пътувания и срещи между членовете на форума. Темите за дискусия във форума включват планове за пътуване, лични преживявания от пътуване, семейни и лични радости, здравни проблеми, култивиране на кулинарни изкуства и обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са плановете за пътуване на участниците във форума?
-
Какви са темите на дискусиите във форума?
-
Какви са плановете за срещата на участниците във форума?
-
Кога и къде ще се проведе срещата?

И аз в ученическите години много ги плетох и оплитах, ама отдавна не ме спохожда музата вече
. С братовчедите ми пък къдрихме едни полито-рими "Бай Тошо, Бай Тошо, вече взе да става лошо..."
Освен това, доколкото разбирам, събитието е в Хилтън и там се предполага отиване с по-засукан тоалет
А пък аз дори в годините, когато бях слаба /ееееееееее с каква носталгия се сещам за тях/ не съм се обличала официално, а вечно по мъжки-дънки, фанелки, маратонки и 7/8 панталони.Сигурно ще ви втрещя с признанието си, ама рокля съм обличала цифром и словом два пъти в живота си - един път на бала и още веднъж на сватбата /е, не смятам и обличането на такава в детските ми години.../А пък трите девойки явно не приличат на мама, все се гледат в огледалото и се кипрят.. И все пак любопитството ме разяжда, на 10.06 от колко часа е..?Аз живея точно на 2 мин. от Хилтън
Поне евентуално да прескоча да се запозная с вас!
До по-късно, мили мами
- а щом тя е възхитена, шефът по правило й приглася
Страшна поема... Хайде наистина да се навиеш и да дойдеш с нас на Мароканската вечеря 
И аз не съм решила какво да облека.
-иначе и манджата си заслужава
-бих го опитала-но друг път-
--започнах да пия капсули с ябълков оцет(немските)-намалих количеството на храната и за три месеца отслабнах 12 кг.Първите дни е трудничко,но после свикваш и се чувстваш прекрасно-дори сега след третото раждане не качих,е в момента пия от 1 седмица тези капсули и пак свалям но бавно и по малко,защото кърмя все още,а и нямам много за сваляне-3-4 кг.
Нали не трябва.
Ама пък се родиха феноменално големи - всяка по 3 кг.Като добавим вертикалното секцио, с което е раждана каката и което разби коремната ми стена и моята безгранична лакомия - и резултатът е налице... 
?
вчера си обличах някои летни панталончета и .....нещо доста ги поизпълних , а преди ми бяха широчки 
върна ме в детството ми