Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията с биберони NuK и Avent?
Какви са мненията за курсовете за бъдещи родители?
Какви са впечатленията от количките на Бертон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията с биберони NuK и Avent?
Много майки споделят положителни преживявания с биберони NuK и Avect. NuK е немска марка, създадена през 50-те години, докато Avect е английска марка, създадена през 80-те. Мнозина препоръчват Avect за помпи за кърма, като също така изразяват удовлетворение от стерилзиторите на марката. Важно е обаче да се отбележи, че изборът на биберон зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на бебето.
-
Какви са мненията за курсовете за бъдещи родители?
Много хора обмислят посещаването на курсове за бъдещи родители, тъй като има голям интерес към центъра за съвременни родители и други подобни курсове. Мненията за тези курсове са положителни, тъй като много хора искат да споделят своя опит и да получат полезна информация. Тези курсове се възприемат като полезни и ценни при подготовката на бъдещите родители.
-
Какви са впечатленията от количките на Бертон?
-
Какви са мненията за срещата на 7.06?
-
Какви са преживяванията с шишетата на Авент?
Оказа се STOKKE , дори намерих и магазините, в които я продават.
А толкова ми е трудно напоследък да уча...Иначе курсовата работа(по друг предмет) съм си я направила Отлично.Така ме е яд на тоя,че направо
И след тази честитка в рейса беше егати гъчканицата и никой не благоволи да ми направи място
.Още малко ми оставаше,както бях яхнала метлата,да оскубя перушината на една пръдла,дето през цялото време се правеше,че не ме вижда,а бях на 20 см от муцуната и и си играеше с някви гадни мишки(хамстери),които не стига че цвърчаха,ами и смърдяха
.Не че не обичам животинките,но в случая ме беше яд на тая пикла,за която те бяха по-важни от мен.А пък аз нали съм си овца и съдя за хората по себе си и чакам някой да благоволи да ми направи място...ама вече край-няма въобще да им цепя басмата!То се е видяло,че ако сам не си търсиш правата,няма кой да ти помогне-нещастници
Все пак дойде време на пиклата да слиза,та успях да седна на нейното място,преди някой да ме е изпреварил...

ще смаяш всички!
)

А ми остават още 7 посещения 

ти представяш ли си каква атракция ще бъда!??
чувствам се като хипопотам
. Предлагам да се съберем някъде до самото езеро и чак след това да седнем на някое заведение за да има места за всички.