Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 161
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
Evjeni ти как ще си на 16ти в 16г.с., като термина ти е един ден след моя, а аз смятам, че тогава ще съм в 15та newsm78, аз ли не смятам правилно. Ама и онзи калкулатор, дето е качила колибри ми показва това /много е готин между другото/. Аз ще се обадя пак след някой друг ден за час сигурно. Раздвам се за приятелката ти.
Гърдите не ме болият много, просто са по чувствителни и по големи. Направо съм като крава.

# 121
моите станаха едри гърдите, не че не бяха... ми и аз сега съм още по в отбора на кравите  Mr. Green, не ме болят самички гърдите, само ако ги натисне някой  Laughing.

Е то е нормално в някой момент да се озаптят нещата, споко!  Grinning С всякакви гадости ще свикнем

# 122
Ех, как се множим като гъби Simple Smile Амелия честито сърчице Hug Evjeni, моят час е 14.20- освен аз да поостана след прегледа, ти пък да подраниш и ето ти го кафето Laughing При миналата си бременност не съм слагала сутиен за бременни- до последно си ходех с нормални сутиени и прашки Mr. Green Нещо не ми харесв на външен вид бельото за бременни- може би е удобно, ама не е за мен.

# 123
  • София
Здравейте и от мен, момичета-  bouquet
Днес цял ден ви чета, ама не ми се пише, защото са ме налегнали едни мрачни мисли- начи ще ходя пак на преглед чак на 16 юни, и изведнъж се замислих, ами ако дотогава стане нещо лошо- ние май поизбързахме с казването- най-близките ми роднини и приятели вече разбраха- и ако стане нещо, как ще ги гледам после тези хора- Tired Tired Tired
Извинявайте, че поста ми е глупав, просто исках да споделя с вас.

# 124
лелеееееее,много сте бързи,аз сега видях новата темичка Embarassed
освен че ми се спи постоянно,гладна съм,ами и ме мързи зверски Crazy

# 125
Здравейте и от мен, момичета-  bouquet
Днес цял ден ви чета, ама не ми се пише, защото са ме налегнали едни мрачни мисли- начи ще ходя пак на преглед чак на 16 юни, и изведнъж се замислих, ами ако дотогава стане нещо лошо- ние май поизбързахме с казването- най-близките ми роднини и приятели вече разбраха- и ако стане нещо, как ще ги гледам после тези хора- Tired Tired Tired
Извинявайте, че поста ми е глупав, просто исках да споделя с вас.

Не се плаши миличка,всички ги имаме тези страхове,за това не сме казвали на на никого,освен на мама,но всичко това си е Божа работа,вярвай и недей унивай,ние сме с теб и те обичаме Hug

# 126
  • София
Трета тема вече за януарските, а аз чак сега реших да пиша Blush

Здравейте на всички! Казвам се Мариана и терминът ми е за 08,01,2009! Исках да пиша още когато kiss79 пита има ли майки за януари, но не се престраших Blush Някакси да не предизвиквам съдбата. Но вече чухме и видяхме сърчицето да тупти, така че мога да кажа,че ще ставам мама! А сега ми предстои да се запозная с вас  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  ooooh!

# 127
Ралчеее! Спокойно! Изобщо не се кахъри! Така си го чувствала, така си направила! Мисли позитивно! Нищо лошо НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ! и точка!
Аз предната бременност /първа/ бях толкова екзалтирана от факта, че на 10 декември разбрах че съм бреми, и на нова година вече нямаше човек, който да не знае - и всичко си беше супер!
Сега също мн. се изкушавам да кажа, но все пак е доста по-различно при мен от предния път и не ща в офиса да ме дърдорят... и затова съм трайчо костов още известно време....
Макар , че съм си мислела, че дори нещ ода стане, ако то стане пак всички ще разберат, мои близки... и мълвата си е мълва... лека полека и съвсем всички. Т.е. положително или не - всички всичко рано или късно ще дочуят. Така чеее... все тая! Споко и се наслаждавай! Аз съм сигурна , че ще дундуркаш бейби януари месец!  Grinning

Добре дошла , МАРИАНА! Честито сладко сърчице! Радваме се че си с нас!

# 128
_мариана  welcome добре дошла и ти си добавена вече в списъка и дано си прекараш добре тук с нас Hug

# 129
Мариана, добре дошла!
Момичета, моля да ме извините, че задавам понякога наистина глупави въпроси, но миналата година преживях спонтанен аборт в 7-8 г.с. След това цяла година ходене по мъките и сега ,когато мечтата ми е на път да се осъществи , се взирам във всяка дреболия ( макар че се опитвам да не им обръщам чак толкова внимание) .
Прегръщам ви!  Hug
Ралче  Hug

P.S: Ужасно чувствителна съм станала  Simple Smile

# 130
Танитка,и мен нещо спряха да ме болят цицонките ама иначе съм в отбора на кравките,доста наедряват!Най-накрая и аз да се похваля с цици ухаааааа! JoyАма мен и корема спря да ме боли и днес направо нищо ми няма!Започвам да се чудя дали да не ида при доки да види дали бебо е все още там!Все още имам време до 18:00ч.

# 131
абе там е, къде ще иде, няма да се изпари я?!!
Кефи се, че не ти е гадно!
Мен също корем не ме боли, гърди само при натиск , а пък само леко ми гаднее  Sick, но лекичко , но пък почти цял ден. Само това ме подсеща че съм бреми, и тва че ми се спи , вместо да ми се работи  Mr. Green

# 132
Collibri   да ти кажа за отлепването на плодния сак - вижда се само при вагинален ехограф и то ако е добър. Аз първо ходих в поликлиниката до нас на преглед, където съм записана за ЖК. Но там техниката им е малко старичка и доктора нищо не можа да каже само ми даде болничен, а аз както казах си изписах Дуфастон на своя глава. А кървенето беше розово и съвсем малко 5 капки веднъж и после 2 дни кафеникаво, но по-скоро като слуз. Бих казала, че освен първите 5 капки другото можеше и да не се забележи ако не се вгледаш.
А иначе после ходих на частен преглед при една гинеколожка, която ми препоръчаха. Това беше вече след като ми мина кървенето. Тя видя отлепването на ехографа - и ми го показа. За съжаление не мога да ти покажа снимката, но се вижда ясно до плодния сак черно петно около ръба на плодното сакче. Поне доколкото разбрах от докторката, която много добре обяснява - там в цялата матка около плодния сак трябва да е с еднаква консистенция на снимката ако всичко е ОК. Ако има ясно различимо черно петно - това вече е кръвонасядане. 
Това е което мога да ти кажа - но най-добре е лекар да си го види.
Дано да съм помогнала.

# 133
  • София
Благодаря, момичета за подкрепата- Hug
Засега реших да не се тормозя повече, каквото зависи от мен, аз го правя, пазя се, ходя да ми бият инжекции, пия каквото трябва- от тук нататък- каквото е писано.

# 134
Относно симптомите за бременност - някъде четох, че ако изчезне болката в гърдите и/или гаденето било лош знак. Това АБСОЛЮТНО не трябва да притеснява никой и са пълни глупости. Мен гърдите ту ме боляха, ту изобщо не ме боляха и то още от самото начало така, а иначе по принцип всеки цикъл си ме боляха много поне една седмица преди М.
Сега 1 седмица ме болят, другата грам нищо ми няма, а бебето си се развива. Питах докторите и те казаха, че при всеки е различно, на всяка жена различно и действат хормоните и всичко е нормално щом плода е добре.
Така че мами, не се притеснявайте за глупости.

Общи условия

Активация на акаунт