"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 190
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
SheDevil Hug Благодаря ти !Това беше.

# 211
  • София
Моля да ме извините , но не мога да се сдържа да не кажа и това:- преди време като някой от нас покажеше нещо много хубаво, се започваше с препоръки да ходят да го постнат в другата тема.
 Аз и до сега недоумявам защо?! newsm78
Та вероятно и Лекси и другите момичета са останали с това убеждение, че като е нещо по-хубаво мястото му е там.
Аз не мисля, че това е така и одобрението (ако изобщо те забележи някой там) е висша и единствена цел.
Е, казах си!  Mr. Green

Сега продължавам и ако накрая пак не изтрия всичко ще ви го покажа!

# 212
SheDevil   Благодаря !
Случайно попаднах на ето този урок , какъвто искаше да ни покажеш и ти на по предните страници  Peace

http://danwins.com/index.php?view=article&catid=35%3Atutoria … ent&Itemid=59

# 213
  • София
Едно колажче от мен!

# 214
muzka   Браво ,много  готино  се е получило  smile3501 newsm51

# 215
  • Бургас
Муцка, пеперудката е доста голяма. Мини с блюр-тул по ръбовете на момиченцето и кучето. Момиченцето с една идея приземи малко надолу. Peace

# 216
  • София
Мама Писана, Млечко благодаяр!
Ето с корекциите. newsm78

# 217
мама писана, мимивал много много ми харесаха
muzka след корекциите е станало супер

# 218
  • Варна
айде една недоизпипана колажо-рамка от мене, че ме фаща срам вече  Embarassed

голяма

# 219
Музка, чуден колаж, особено втория вариант  Peace Около детето има един тъмен ореол.. или поне така ми се струва...
Virginity, готина колажо-рамка Simple Smile Аз бих понамалила снимката...

Флаера, който правих, днес е отишъл в печатницата  Grinning Ето го в крайния си вариант Simple Smile

# 220
  • Шумен
А, два дни не съм влизала във форума и... Ами и аз напоследък пусках и в двете теми. И то, защото в нашата много малко коментари от по-можещите се получаваха. А да си призная, за мен има значение мнението на някой можещ. Добре, ще пускам само тук. А и без това не съм много по рамките. Все ме влече към колажите.

Имам една молба към учителите и по-знаещите - влизайте тук и казвайте по някоя дума за творенията ни, а не само да отговаряте на въпросите ни. За нас това е голям стимул, иначе наистина се чувстваме изолирани и все едно нашите неща не са достойни даже за коментар.

Maktub, браво! Много съм горда заради теб! Grinning
Virginity, страхотен колаж. Peace
muzka, много е свежо и приятно. Предполагам, че тъмния "ореол" е заради сянката, която си задала. На колажите по-добре да се рисуват сенките на ръка и на отделен слой.  Peace

# 221
  • София
muzka, браво - много е хубав! За съжаление екранът ми е много зле, а ти не си дала увеличен вариант /и аз не давам/ и не мога да го разгледам съвсем добре. Ако ти се занимава, струва ми се, че можеш да "приземиш" още по-добре крачетата на кучето, като сложиш мъъничко от тревата пред тях и затъмниш задните крака и гърба, там където трябва да е сянката. Но и без това е прекрасен!
Virginity, много хубава рамка. дъщеря ми страшно я хареса, а тя определено има усет и ми е основния консултант. На мен само фонът ми е ярък и отвличащ от колажчето. Бих го направила само от пясък и морските елементи, а горното портокалче мъничко по-малко!
Леле, Мактуб, бряво! Първото ти напечатано нещо bowuu Поздравления   bouquet

# 222
Здравейте, момичета!  Hug От известно време изучавам фотошопа и правя плахи опити за рамки, досега не се осмелявах да постна някое изобретение, но реших, че малко критика и някой съвет ще е от полза  Grinning Обектът на моето рамкиране все още го очакваме (до седмица-две), но пък се намери хубава снимка на коремчето  Mr. Green Ето я:

Моля, кажете си мнението, за да знам къде и какво греша  Wink Все се чудя за сенките - слагам ги на всеки елемент, ама по принцип трябва ли така или понякога би изглеждало по-добре без сенки? newsm78
Искам и да ви попитам за друго - видях, че някои правят рамките си квадратни. Харесва ми този формат, ама какви размери задавате в началото и ако принтирате, в какъв размер, за да излезе целия квадрат, а да не го орежат във фотото?
Извинявам се ако вече сте дискутирали тези въпроси, но ми е непосилно да изчета всичко изписано досега Tired
Много харесвам колажите ви, за мен това е все още непристъпна зона  Mr. Green Прегръдки от мен!  Hug

# 223
  • Варна
mimchence много е хубава Peace само снимката много бледа ми се вижда  Thinking
квадратите аз ги правя на 20/20 см при резолюция 300. после след като я запазя си намалям размера. във фотото до нас вадят и квадратни снимки...не знам ...трябва да питаш  Peace

благодаря за коментарите, 2 дена я мъчих, нещо все ми боде в очите и викам чакай да ви питам  Mr. Green отивам да поправям  Thinking

# 224
mimchence и на мен ми харесва как си се справила. Ако преправиш и снимката, както те посъветва Virginity ще стане супер. Peace
muzka много сладък колаж.
Virginity много хубав е станал колажа, но съм съгласна с Лекси за промяната на фона, някак не ми се връзва с останалото.  Peace
Maktub много се радвам, че са го одобрили.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт