Гледах....Хареса ми...Препоръчвам - VII

• 34 449
  • 586
  •   1
Отговори
# 480
L 0 V E , за нищо !  Hug Важното е, че ще гледаш филма !  Peace Но аз нещо не разбрах - теглила си филми от двата сайта , за които ти пуснах линкове ли ?

# 481
L 0 V E , за нищо !  Hug Важното е, че ще гледаш филма !  Peace Но аз нещо не разбрах - теглила си филми от двата сайта , за които ти пуснах линкове ли ?

Не съм  Peace По принцип в последно време тегля само от замунда и чат пат от арена. В други сайтове за филми не влизам, то и нямам време де.

# 482

Не съм  Peace По принцип в последно време тегля само от замунда и чат пат от арена. В други сайтове за филми не влизам, то и нямам време де.

дадена са ти два сайта за субтитри
там има всякакви субтитри и не представлява трудност намирането им

# 483
Ами всъщност това не са сайтове за филми , а двата най-големи за субтитри.Аз всеки ден дърпам от там буквички за разни филмчета .Преди да качат субтитрите в Арена или Замунда излизат първо в тези два сайта !  Peace Аз като не говореща добре езици , без тези сайтове съм си загубена направо.  Grinning

# 484

Субтитрите от Арена не са синхронизирани с картината Cry, няма смисъл да се тегли от там. Или с английските субове от филма или от замунда, но там няма сийд, зацикли (поне при мен Peace) и не успях да го изтегля! Confused

# 485
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=e3f6d018b1a5978a1 … c8e8fffc8&l=0,
Ако решиш да сваляш, моля те да споделиш дали стават за гледане Simple Smile Няма да имам време днес за гледане, но съм го планирала за уикенда този филм. Мерси предварително  Peace

Свалих от тук, качеството е добро, значително по-добро  от предната версия,която бях изтеглила, субтитрите си вървят нормално - отгоре-отгоре прегледах филма - ще се гледа!Благодаря!

Марчето, благодаря ти и на теб! Този сладур на аватара ти....- къде е сега?

# 486
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=e3f6d018b1a5978a1 … c8e8fffc8&l=0,
Ако решиш да сваляш, моля те да споделиш дали стават за гледане Simple Smile Няма да имам време днес за гледане, но съм го планирала за уикенда този филм. Мерси предварително  Peace

Марчето, благодаря ти и на теб! Този сладур на аватара ти....- къде е сега?

Ще тренира Интер  Heart Eyes

# 487
  • Пазарджик/Лондон
Гледах National Treasure The Book of Secrets - много се забавлявах Heart Eyes.

# 488
  • Paris
cubbit, дължа ти почерпка  bouquet Страшно ми хареса Match point, а Джонатан за пореден път показа невероятна игра.

# 489
cubbit, дължа ти почерпка  bouquet Страшно ми хареса Match point, а Джонатан за пореден път показа невероятна игра.

И аз съм го дръпнала, но още не съм го гледала.......Значи си заслужава.......Ще се отчета и аз този уикенд за този филм!

# 490
  • Mostly in my mind
ps I love you - много хубаво и тъжно филмче.

# 491
Субтитри за  версията  от   арена Love.Me.If.You.Dare.DVDRip.XviD-ArenaBG    има  тук  http://DMCA-removal-from-Google/index.php?s=4e931f1050e2e5d282eec98171375ab8&   Приятно гледане  bouquet

# 492

И аз съм го дръпнала, но още не съм го гледала.......Значи си заслужава.......Ще се отчета и аз този уикенд за този филм!

Току що го догледах - хареса ми!

# 493
  • Paris
Някакви отзиви за Children of Huang Shi?  В момента свалям наред всичко с Джонатан Рис Майерс, нямам насита!!

# 494
Някакви отзиви за Children of Huang Shi?  В момента свалям наред всичко с Джонатан Рис Майерс, нямам насита!!

Аз много отдавна писах за този филм , но тогава никой не обърна внимание.Хубав е , сериозен , по действителни събития !  Peace Различен е от досегашните му роли.Match Point го гледах още през 2006 и още го помня , но чак сега го свързах актьора , докато четях тук !  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт