Гледах....Хареса ми...Препоръчвам - VII

• 34 449
  • 586
  •   1
Отговори
# 345
Ако не сте гледали, препоръчвам ви If Only. Това е един ужасно красив филм. Rolling Eyes
Изключително тъжен и красив филм, защо първо трябва да загубим, за да осъзнаем колко наистина обичаме. Бих искала да гледам повече такива филми.

# 346
Животът на другите-много човешки,много истински...докосна ме,разтърси ме.......сигурно още доста време ще ме държи......

# 347
Животът на другите-много човешки,много истински...докосна ме,разтърси ме.......сигурно още доста време ще ме държи......

Страхотен е! Гледах го още като излезе през 2006 и от тогава няколко пъти пак.
Много харесвам Улрих Мюе. Гледала съм го в доста филми. За съжаление почина на 22 юли 2007. Спомням си когато чух новината по радиото, пътувайки от Ашафенбург към Франкфурт.
Извинявам се за лирическото отклонение, но Мюе ми е много скъп немски актьор.
Самият той е бил следен от Щази и втората му съпруга им е сътрудничила и е писала редовно доноси.

Според моето скромно мнение "Животът на другите" е един от най-добрите немски филми (като не включваме филмите на Райнер Фас Биндер и Вим Вендерс).

# 348
  • София
Ако не сте гледали, препоръчвам ви If Only. Това е един ужасно красив филм. Rolling Eyes
Изключително тъжен и красив филм, защо първо трябва да загубим, за да осъзнаем колко наистина обичаме. Бих искала да гледам повече такива филми.

Абсолютно, страхоооотен филм.  Heart Eyes

# 349
  • Пазарджик/Лондон
Гледах Only you - много ми хареса, забавен, романтичен, красив Heart Eyes.

# 350
  • София
от 2 часа замундата не ми се отваря,при вас как е ?????

# 351
и на мен не ми се отваря Mr. Green
иначе от там съм гледала татуиста,от другата страна и подземен свят 1 и 2 наистина хубави филми  Heart Eyes

# 352
  • София
май сървъра нещо им се е пре...бал,помислих си,че при мен е повредата Whistling

# 353

Мило, ти как така се излъга такъв филм да гледаш ? В него няма изкормени хора  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 354
  • София

Мило, ти как така се излъга такъв филм да гледаш ? В него няма изкормени хора  Mr. Green Heart Eyes Hug

hahaha  Аааа мило, аз и драми гледам, че тия изкормените ми писват, пък и повечето ужаси не са ми страшни.  Laughing

# 355
Ти вече си си извратило психиката за това е така  Mr. Green Flutter

# 356
  • София
Ти вече си си извратило психиката за това е така  Mr. Green Flutter

Ммм, извратена, добре звучи.  Mr. Green

# 357
Хахах  Mr. Green Звучи.. извратено  Crazy Hug

# 358
  • Варна

Подкрепям, страхотен филм.Много ми напомня на "Град на ангели", който май е още по-добър. Peace

# 359
Проблемът със замундата вече е отстранен,страничката се отваря newsm44

Общи условия

Активация на акаунт