Гледах....Хареса ми...Препоръчвам - VII

• 32 881
  • 586
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Цял ден нищо не мога да сваля от Замунда. Има ли  други с подобни оплаквания?

И при мен има същият проблем.  Confused

# 511
  • Paris
Иля, и утре е ден. Аз вече се отказах.

# 512
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=e3f6d018b1a5978a1 … c8e8fffc8&l=0,
Ако решиш да сваляш, моля те да споделиш дали стават за гледане Simple Smile Няма да имам време днес за гледане, но съм го планирала за уикенда този филм. Мерси предварително  Peace

Свалих от тук, качеството е добро, значително по-добро  от предната версия,която бях изтеглила, субтитрите си вървят нормално - отгоре-отгоре прегледах филма - ще се гледа!Благодаря!

Лично на мен - филма не ми хареса много-много. Аз ли не си падам по подобни филмчета newsm78, чета хубави отзиви тук за филма, но за мен филма е средна хубост!

# 513
Мама Цоцоланка,споко !  Laughing И аз не бях кой знае колко очарована !Все пак филмът не е с претенции да влезе в топ 100 на всички времена.  Laughing А бе става за убиване на време , ако няма нещо друго.

# 514
  • София
Иля, и утре е ден. Аз вече се отказах.

Жаки, оправи се сайта.  Wink

# 515
Може ли за пореден път да помоля като пускате линкове да пишете и имената на филмите, защото например такива като мен, които пишат извън БГ просто не могат да ги отварят тези линкове.
Благодаря!  bouquet

# 516
Tandoori, ако става дума за
ето ти инфо:

What Happens in Vegas... ( 2008 )
# Director: Tom Vaughan
# Cast: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Lake Bell, Jason Sudeikis, Treat Williams, Deirdre O'Connell and more
# Genre: Comedy | Romance
# Year of Production: 2008
# Country: USA

# Plot: Set in Sin City, story revolves around two people who discover they've gotten married following a night of debauchery, with one of them winning a huge jackpot after playing the other's quarter. Unhappy pair try to undermine each other and get their hands on the money -- falling in love along the way.

Ако става дума за моите два линка по-горе, мислех, че съм написала.  newsm78 Става дума за "The Loss of Sexual Innocence".

# 517
  • into the blue
Аз ли не съм у ред,но филма  Match point,,не ме грабна с нищо,освен с хубавите  визии на Скарлет и Джонатан. Много  ми напомня за филма с Ричърд Гиър и Оливие Мартинез Unfaithful!

# 518
Съвсем си си наред, според мен.
Уди Алън, както вече писах по-горе, нпоследък е обсебен от идеята "ординари пийпъл бикейм килърс". Нещо пак се е чалнал...

На мен не ми напомня Unfaithful, по-скоро Cassandra Dream, предишния филм на Перко Алън.
Unfaithful има друга идея. Match Point и Cassandra Dream имат една и съща идея (според мен), облечена в различна фабула.

# 519
  • into the blue
cubbit,имах на в предвид,че фабулата на филма е една и съща-изневярата и начина да се отървеш от излишния,ако ме разбираш   Peace А този филм Cassandra Dream заслужава ли си?

# 520
Наскоро гледах Габриел от замундата,направо страшен филм!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Става въпрос за архангели ,които се борят срещу падналите ангели,а главният герой е направо неустоим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Линк , това онова ...????

# 522
  • into the blue
Markrit,за кое  newsm78

# 523
Мара Пепеляшка, разбрах те още одеве.  Peace Аз имах предвид, че в Match Point и Cassandra Dream обикновени хора са изправена пред избора да станат убийци по-неволя или не! И проблемите около това.

В Unfaithful убийството е от ревност и е извършено от "другия", т.е. според мен няма "отърваване от излишния". В Match Point пича сам си "светна" любовницата, че и други покрай нея.

Cassandra Dream - ми какво да ти кажа. Не знам дали да ти го препоръчам. Ако Match Point не ти е харесал и този няма да ти хареса. Двама братя трябва да извършат убийство, за да направят услуга на богатия си чичо, който ще им плати добре. Те се надяват с тези пари да изплатят яхтичката, която са си купили. Единият брат е съгласен, другият е разкъсван от съвестта си и цялата драма се базира на това. Накрая "съгласния" брат взема съдбоносно решение... Това е накратко.

# 524
Линк , това онова ...????

Много е лесно, отваряш замунда, пишеш Габриел и ти изплюва това:
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%E3%E0%E1%F0%E … =0&incldead=1

Между другото, филмът е уникално тъп! Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт