Голяма жега ей! И аз се зарибих покрай Съни и сътворих един колаж, това е суров вариант, може да се сложи и текст и тн, просто исках да пробвам и аз
Доста интересно ми стана
Чакам критики 
На тия жеги свръхбагажа двойно тежи, а пък и като гледам разни мацки в ефирни тоалетчета се чувствам още по-свръх 
танзен и ние сме в отделна стая с бебефон.аз ще ходя да ме ваксинират,че да не карам на дърти години рубиолата.
Аз знам, че рубеолата е най-опасната шарка за бременните...
Вода пробвах да давам в началото, после и чай от копър на хип, сега вече предлагам само кърма и е много по -доволно детето. 

-преди 5 год. се ожених за документи-мина срока и се разделихме.обаче сега се ровят в стари неща и ние с бившия отидохме и казахме,че пак сме заедо.имат нашия адрес и могат да дойдат на проверка.затова татето се изнесе при приятел(временно) и идва да ни види вечер за 1-2 часа.няма да е така за дълго,трябва малко време да ни забравят.за рубиолата-не ми биха ваксина като бях бременна-затова ще ходя сега.

-преди 5 год. се ожених за документи-мина срока и се разделихме.обаче сега се ровят в стари неща и ние с бившия отидохме и казахме,че пак сме заедо.имат нашия адрес и могат да дойдат на проверка.затова татето се изнесе при приятел(временно) и идва да ни види вечер за 1-2 часа.няма да е така за дълго,трябва малко време да ни забравят.за рубиолата-не ми биха ваксина като бях бременна-затова ще ходя сега. 
и скоро всеки да си е на мястото

Бебетата карат варицелата доста тежко.
Минаха два месеца, а не съм мръднала грам
Миналия път свалих 30 кила за 3 месеца, а сега не помръдвам; само зяпам по витрините на магазините и ме е срам да вляза