СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 955
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде и аз в кюпа. В Дружба списъците ще бъдат разлепени по градините в петък около 16 часа. Та още 24 часа имам да скърцам със зъби най-малко  Mr. Green

# 91
отказвам се да се опитвам да разбирам вече.

ето и дефиниции вече на Текущ и Септемврийски прием

http://kg.sofia.bg/?page=news&id=46
Е точно това не ми се "врьзва"нещо CrazyНе се освобождават непрекьснато места,а напротив.Познавам деца приети за септември още миналата година.От както са приети не посещават сьответната ДГ и до момента Twisted EvilНО мястото им се пази за септември 2008-2009-та година Thinking

# 92
виж ся, нужно ли е да обяснявам, че совите не са това, което са....

# 93
  • София
Неможе да деактивират профила! Може би класирането, но профила..няма логика!

# 94
В текущия прием ако сме приети в една нежелана дг -примерно №20 и не се запишем.
На второ класиране сме приети в дг №30.
На списъка и на двете ДГ при второто класиране ли ще излезе класиран или думата класиран излиза за всяко дете само един път.
При второто класиране примерно ще мога ли да направя избора и да знам , че мястото в дг№20 е все още валидно или направо трябва да го записвам в №30.

Нещо не мога да схвана , а ми е много важно.
Струва ми се ,че на второ класиране не може на две места да си класиран.

# 95
Ако сме с текущ прием/2003г./ детето кога ще започне да ходи на дг-сега , когато дг са пред ваканция или септември.

# 96
  • София
а бе то моята логика няма значение, явно тези от които зависи са с други разбирания, като пазене на място 2 класирания,какво движение са имали предвид за второ класиране, като очевидно то ще повтори първото.

вече го написах това веднъж - ако се пази мястото от първото класиране, второ класиране е БЕЗСМИСЛЕНО!!! как ще се появи възможност за по-добро класиране втория път, ако всеки си стиска заетото от първото класиране място? откъде ще дойдат свободни места? помислете върху този абсурд...

доказва го и фактът, че никой от Сирма не отговори на зададения ми въпрос в тази връзка. а иначе виждам, че са много бързи и активни в отговорите.

# 97
  • София
В текущия прием ако сме приети в една нежелана дг -примерно №20 и не се запишем.
На второ класиране сме приети в дг №30.
На списъка и на двете ДГ при второто класиране ли ще излезе класиран или думата класиран излиза за всяко дете само един път.
При второто класиране примерно ще мога ли да направя избора и да знам , че мястото в дг№20 е все още валидно или направо трябва да го записвам в №30.

Нещо не мога да схвана , а ми е много важно.
Струва ми се ,че на второ класиране не може на две места да си класиран.

хората ясно са написали, че не може едно дете да е класирано в повече от една градина. отговори си по-нататък сама на въпроса.
ще ти остане само № 30.

макар че, тоя сценарий е невъзможно да се случи изобщо. няма как на второ класиране да попаднеш в №30 (примерно), ако на първо не са те класирали там. няма отде да се освободи место в №30, че да класират тебе там.

# 98
  • София
Аз им писах точно по-този въпрос и няколко страници по-назад е отговорът:

Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2008-05-26 14:14:24 вашето запитване:
Здравейте! Благодаря за разясненията по повод на предстоящото класиране! Прочитайки ги, изникна у мен следния въпрос:По повод на тази точка : -осигурява възможност за второ класиране по по-добро желание, ако детето не е записано на първото класиране, като запазва мястото от първото класиране;- значи ли това, че ако сме приети по второ желание, но не се запишем, надявайки се на второ класиране да бъдем приети по първо желание, мястото ни в редицата ще се запази, т.е. ще сме си още приети по второ желание, въпреки, че не сме се записали? И, ако тов
а е така, не обезмисля ли това второто класиране, защото така за него места няма да се освободят? В моите предсави, ако едно дете не се запише на първо класиране, то трябва да отпадне от класирането за тази градина, за да освободи място за следващите в редицата по време на второто класиране! Поправете ме, ако греша!Поздрави!Венера

Нашият отговор:

Да ако не се запишете на първо класиране мястото ви се пази до второ. Но само до второ класиране, ако и тогава не се запишете ще отпаднете от класирането.

А сега им писах пак по повод на абсурда да те деактивират, ако не си се записал и на две поредни класирания. Но и в първия отговор не се пояснява какъв е смисъла от второ класиране при новите факти.

И още нещо, когато искахме по-ранно класиране, ни беше казано, че няма да си променя регламента в дрижение, а точно това става!

# 99
А приетите на първо класиране по първо желание и НЕзаписани, ще отпаднат ли за следващо класиране, защото само това евентуално би освободило места.
Не, че си представям, че ще има такива луди да не се запишат на 1-во желание де.  Crazy

# 100
  Ох ,като ви чета и свят ми се завива!

# 101
  • София
А приетите на първо класиране по първо желание и НЕзаписани, ще отпаднат ли за следващо класиране, защото само това евентуално би освободило места.
Не, че си представям, че ще има такива луди да не се запишат на 1-во желание де.  Crazy

ами НЕ - НЕ ОТПАДАТ. нали това дъвчем от 4 дни насам. пази им се мястото до края на второ класиране! така че, няма отде да освободят места.

# 102
освен това пише все още че кандидастването е до 30.05, а няма възможност за разместване на желанията, което е поредното противоречие

# 103
размениха подредбата на кандидатури точно когато публикуваха алгуритама на класиране, сетете се защо!!!

# 104
исках да напиша забраниха размяната на подредбата Whistling

Общи условия

Активация на акаунт