Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са необходимите документи и изисквания за записване на дете в детска градина?
Какво означава статутът „класиран“ в профил на дете?
Какво представлява текущият прием за деца в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са необходимите документи и изисквания за записване на дете в детска градина?
За да запишете дете в детска градина, трябва да предоставите копие от акт за раждане, здравно-профилaктична карта и имунизационен паспорт. Тези документи се представят по време на процеса на записване, като е препоръчително здравната карта да бъде актуална. В някои случаи тези документи могат да бъдат закупени в книжарници. Записването на дете в детска градина също изисква здравно-профилaктична карта на детето, данни от лични лекар за имунния статус на детето и други медицински документи преди постъпването му в детската градина.
-
Какво означава статутът „класиран“ в профил на дете?
-
Какво представлява текущият прием за деца в детска градина?
-
Какво означава „деактивиране на кандидатури“ в контекста на записването в детска градина?
-
Как мога да проверя класирането в детска градина?
и аз мисля да си спя спокойно че то се е видяло че не може да се разчита на държавата и в частност на софийска община 

Отдавна не съм писала, но се стараех да ви чета. Моля да не ми се смеете много, ако това, което попитам ви се стори безумно.
Вчера на една площадка от майка на прието дете разбрах, че класиране вече има. Така се и оказа. Според сайта Тоди е класиран по първо желание. И тук идва объркването ми-да вярвам или не.