СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 834
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 120
  • София
karil,регистрацията не е в ОДЗ-тата,а в сайта. После се кандидатства в ОДЗ-то. Струва ми се,че бъркаш понятията регистриране и кандидатстване. Регистриран не значи кандидатствал.

# 121
  • София
отказвам се да се опитвам да разбирам вече.

Под това изречение и аз се разписвам.

Не знам за вас, но аз периодично влизам в профила на детето да проверявам дали всичко е наред.

Стискам палци на всички ви, желая ви търпение, здрави нерви и класиране в желаното детско заведение.
И честито на вече класираните.

# 122
Аз бях много шашната и се чудех какво ще правя, ако не я приемат. Не знам какво ще правя, но разбрах, че е лошо да си съсипвам нервите. Каквото стане това. Ако не стане вариант е програмата за гледане на дете до 3 годинки. Трудно е да се довериш така, но нервите ми няма да променят нищо само дето се съсипвам аз и тормозя децата си и близките ми. За това започнах да го давам по- спокойно.
А не е ли рано да има някъде вече класирани? Проверих сега ние сме си със статут чакащ. А на класирания ми изписва, че е на 31.05. Не ги разбирам тези неща.

# 123
  • София
ние също нямаме почти никакъв шанс и за двете ми деца Cry и аз мисля да си спя спокойно че то се е видяло че не може да се разчита на държавата и в частност на софийска община  #2gunfire

УСПЕХ НА ВСИЧКИ Peace

# 124
  • София
Анна в коя детска я записа и колко?

В момента съм чакаща 45 номер.
Това може ли да се промени до събота? newsm78
Деси, аз работя в БП в Младост и си я записах тук, градината ми е на 2 минути от офиса.

# 125
  • София
blagovesta, вече класираните са за текущ прием, тоест групи, които си съществуват в момента, а няма тепърва да се обособяват.

# 126

Благодаря!  Hug

# 127
blagovesta, има деца, които са класирани, т.к. е обявен текущ прием - това са места в някои от групите/градините, които междувременно са се освободили (например, ако детето ще бъде в друга градина; ако вече не иска да посещава ОДЗ/ЦДГ, а например частна такава и т.н..)
Иначе класирането, същинското, още не е започнало, така че не се притеснявай, че все още детенце е със статут "чакащ".

Дани е класиран в една градина (моето 2-ро желание) с обявен текущ прием, директорката лично ми се обади, за да ме уведоми - тогава още не беше със статут "класиран" в сайта; от вчера вече е.
Ива обаче още е "чакащ"-а, т.к. в нейната група няма текущ прием, т.е. отпаднали по една или друга  причина деца няма. Т.е. ще чакаме класирането утре.

Надявам се, че и твоето момиченце ще бъде прието, предполагам в градината на батко си, което означава, че се ползва и с предимство даже, така че... не се притеснявай излишно  Hug

п.п. Целувки на сладурковците  Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Колкото повече ви чета, толкова повече се обърквам Embarassed . Но се записвам поне да не изпусна тъничката нишка, дето хванах Rolling Eyes ...
Успех на всички!

# 129
  Здравейте,

моля, някой да уточни какво е положението с яслите, не ОДЗ И ЦДГ и тн, а тези коита са само ясли. Мисля, че те са към М Здравеопазването.

Аз подадох молба 2.01.2008г. и съм номер 8. А сега ми казвам, че имало молби от 2007г. Как така, нали се кандидатсва в началото на календарната година за съответната година. Моля ви, къде мога да прочета това като закон или нещо друго като официална информация?

БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 130

Дани е класиран в една градина (моето 2-ро желание) с обявен текущ прием, директорката лично ми се обади, за да ме уведоми - тогава още не беше със статут "класиран" в сайта; от вчера вече е.
Ива обаче още е "чакащ"-а, т.к. в нейната група няма текущ прием, т.е. отпаднали по една или друга  причина деца няма. Т.е. ще чакаме класирането утре.

Maminka,след като Дани ти е приет вече нямаш ли право Ива да ползва предимството на второ дете за същата градина?

# 131
  • София
Някой знае ли кога приключва кандидатстването като час и съответно кога излиза класацията.  Аз вчера промених реда на желанията и ми направи впечатление, че това не се отрази на броя деца, които са изнесени към всяка градина, явно информацията им не се актуализира веднага, ако въобще се актуализира.

# 132
  • София
В сайта има съобщение, че след 14 часа днес кандидатури вече не могат да се разместват, както и за проведените тестове.  Peace

# 133
  • София
Момичета, здравейте!  bouquet Отдавна не съм писала, но се стараех да ви чета. Моля да не ми се смеете много, ако това, което попитам ви се стори безумно.  Praynig  Вчера на една площадка от майка на прието дете разбрах, че класиране вече има. Така се и оказа. Според сайта Тоди е класиран по първо желание. И тук идва объркването ми-да вярвам или не.  newsm78 Та нали чак утре излиза официалната класация? Тук прочетох, че текущ прием означава тръгване веднага, но аз мисля да го дам от септември. Помогнете моля, че съвсем оглупях!  ooooh!

# 134
  • София
Някой знае ли кога приключва кандидатстването като час и съответно кога излиза класацията.  Аз вчера промених реда на желанията и ми направи впечатление, че това не се отрази на броя деца, които са изнесени към всяка градина, явно информацията им не се актуализира веднага, ако въобще се актуализира.

Защо трябва да се променя информацията за броя деца след като си направила само разместване, промяна би трябвало да има при ново кандидатстване
И да, промени могат да се правят до 14 ч днес, пише го в сайта

Общи условия

Активация на акаунт