Тупкат в нас по две сърца, до ДЕКЕМВРИ чак ще е така

• 12 591
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
здравейте мамчета, на мен коремчето ми сутрин е същото, но до вечерта ставам като в 6-ти месец, не съм си купувала нови дрешки, старите ми стават още, ама щото бях по-пълна преди няколко месеца и тъкмо поотслабнах и сега пак ще пълнея Simple Smile
въпреки, че не варвам в рях по всички таблици ми излиза момче, а аз имам някакво чувство за момиче, ама да ми е живо и здраво Simple Smile

# 196
То какви ли не таблички за смятане има - и според това кой по-скоро си е обновил кръвта. Нали на всеки седем години се извършвал този процес в организма. Та на който е по-скоро, той е по-силен и такъв ще е полът на бебето. Thinking И аз бях почнала да смятам, когато решихме да си имаме бебче, че да нацелим момиченце. Ама то не става така и затова се отказах. Сега чакаме чичо доктор да види на видеозона 100% и да ни каже. Вярвам, че всички сме на мнение да ни е живо и здраво, пък каквото се роди. baby_neutral

Ох, нямам търпение, днес съм на лекар, да видим бебчо, дали всичко му е наред и как се е развило досега. За всеки случай ще попитам доктора за тази скарлатина... Все пак медицинско лице е, да видим какво ще ми каже. Praynig Като се върна от прегледа или утре ще пиша.

Лек последен работен ден за седмицата. Лошото време дойде и при нас във Варна Crossing Arms

# 197
  • София
Добро утро и от мен момичета! Simple Smile

Макар, че днес за първи път  Sick и не ми е много добър деня. Да се надявам, че е от главоболието, което ме мъчи трети ден вече  Cry Просто незнам какво да правя, ядах ябълки, моркови, защото съм чула, че помагат, но уви няма резултат Cry Някоя от вас има ли такъв проблем да помогне с някой съвет, ако знае?

Относно пола на бебето. Аз много не им вярвам на тези таблици, вярвам на доки Peace Надявам се другата седмица, като отида на нухална транс....нещо си при Димитрова да може да ми каже пола. Разбрах, че трябва да си минимум 13г.с. и 6 дни, за да се каже със сигурност, аз ще съм 13-та и 4 дни. Таткото е сигурен, че е момиче, защото го бил сънувал Simple Smile Аз нямам никакви предчувствия, като бременна жена. Уж казват, че всяка бъдеща майка знае, какво ще бъде детето й. Знам ли може и аз да съм се повредила нещо Laughing
Вие имате ли някакви предчувствия, сънища.....

Лек ден ви пожелавам! Аз продължавам да се боря с неразположението Cry

# 198
Аз винаги съм си мислила, че ще имам момиче! stork-girl Обаче знам ли?! Моят мъж също иска момиченце, но и двамата сме ЗА здраво бебенце, независимо от пола.
А за сънищата - наистина сънувам сънища като филми. Обаче после не си ги спомням. Crossing Arms

# 199
Добро утро мами бърборани.
На мен по първата табличка ми изиза момиче, а по втората момче  Rolling Eyes.Но най сигурно ще е като ме види докторката.За мен няма значение дали щее момче или момиче само да ми е живо и здраво.
 И аз сънувам по цели нощи големи филми и после си ги и спомням  Simple Smile
Лек ден на всички !

# 200
# 201
Само аз ли не го отварям този калкулатор? newsm78
Не знам какво представлява, но акушерката ми каза, че най-много по 300 гр. на седмица трябва да се качва или по 1,200 на месец и се получава около 11 кг. за цялата бременност.

Отворих го, но по друг начин. Ами...аз съм под нормата, но и по-добре...

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 11:29 от Сасано

# 202
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm  - това е линка, ако не се отваря горе.

# 203
Az do momenta sum ka4ila 3 kg no ne mi li4i, za6toto sum dosta slaba (bqh) i sega prosto izglejdam normalno, no ne moga ni6to da zakop4avam na korema. Kop4eto e vingi rakop4ano, a otgore slagam kolan za da ne si li4i. V nedelia vlizam v 11 g.s. a v ponedelnik sum na lekar. Nikude ne sum se zapisala za BHS ili FM, prosto neznam kakvo da pravq...ne iskam da gubq vreme,  iskam da i4akam da vidq da;li vsi4ko vurvi dobre. Iskam da si npravq tozi ranen BHS, no dali ima vuzmojnost da me priemat v MD? Da ne mi kajat da ida sled mesec dva... Dosta mi e pritesneno...I moia korem sutrin go nqma, a ve4er e dosta goliam za moite vijdania Simple Smile Suvsem se oburkah kato vi 4eta s tezi mnenia za bolnicite...

# 204
И линка за бременност е много готин в този сайт. Сега виждам, че моя любим много е подранил да чуе нещо през корема ми - чак след месец, хех.  Tired

# 205
Elmina в МД никой не връщат. Ако нямаш направено УЗИ от предишният ден ще ти предложат да го направиш там в 231 кабинет ако не се лъжа. Да, ето: Точното измерване на седмицата в дни е от изключителна важност за коректността  на резултата. Качествено изследване можете да получите в  231 кабинет, втори етаж на поликлиниката на СБАЛАГ "Майчин дом" от 9:00 до 1:00 ч. всеки работен ден, тел. 9172 220.  Но за ранната ФМ си позакъсняла с часовете, поне запиши за втората ФМ 19-23 г.с. от сега.

# 206
Elmina в МД никой не връщат. Ако нямаш направено УЗИ от предишният ден ще ти предложат да го направиш там в 231 кабинет ако не се лъжа. Да, ето: Точното измерване на седмицата в дни е от изключителна важност за коректността  на резултата. Качествено изследване можете да получите в  231 кабинет, втори етаж на поликлиниката на СБАЛАГ "Майчин дом" от 9:00 до 1:00 ч. всеки работен ден, тел. 9172 220.  Но за ранната ФМ си позакъсняла с часовете, поне запиши за втората ФМ 19-23 г.с. от сега.
Mnogo ti blagodarq Sasano!

# 207
  • Пловдив
как успявате да сънувате? newsm78Аз по цяла нощ се въртя, такова безсъние ме гони  newsm78

# 208
Момичета, имам един въпрос който ме мъчи от известно време. Всички тези изследвания са супер-БХС, ФМ и пр., но след третия месец, ако се открие нещо неприятно и примерно в 22 седмица стне ясно, че ще е с увреждания и т.н. какво правим? След като не може да се предотврати защо са всички теи изледвания? Какво решение можеш да вземеш?

# 209
Елмина, не си мисли такива неща! no Вярно е, че си е много логичен въпрос. Но не забравяй, че каквото му е писано на човек, ще стане. Вярвай и бъди положително настроена.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт