Жените с косачките - немска тема N78

• 16 602
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм тук за кафето  Grinning. Да не закъснях?
Гея, приятно изкарване в школото  Mr. Green!

# 61
И аз се нареждам за кафенце. Малее как всичко ме боли - все едно не съм спала Cry

Мерси за леглото - ще снимам като дойде. Сега умуваме как да пребоядисаме стаята - в момента е бледо жълто и бледо зелено като бебешкото легло. Ама сега ни се иска нещо по-живо. Трябва май да прегледам какви чаршафи ще и харесам да се връзват Thinking

# 62
Пу за мен още кафе, ако има!
Снощи над нас се изля порой, трещя, свети, децата чак се събудиха  ooooh!

# 63
И а3, и а3 съм на кафе Mr. Green
Днес имам време, щото сме ранобудни.

Ми6ке, съжалявам 3а болежките ти.
Гея, да ти е честит рожденника и много да ви слушка.

Приятен слънчев ден, дружки Hug

# 64
Сега тъкмо се обадиха - на 16.6 ще дойде леглото  newsm44

# 65
И а z пийвам кафе  Wink
Не zнам случайност или не, но zа 2 ри път хващаме стомашна инфекция след консумация на био яйца . ПРедния път само леко ги подоzирах, но сега съм почти сигурна. Според мен в теzи жеги не  мног оподходящо яйцата да са съвсем необработени .  Яйцата ги купих предния ден и стояха в хладилника, не е като да са престояли у нас, но дали не са престояли в магаzина? ЗАбеляzвм там не ги държат в хладилници???

# 66
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
бълбук Sunglasses

добро утро мацки Hug

малко въздух да поема и пак се гмуркам в проблемите.

помните ли китайката? - опитват се да я изгонят.
в понеделник ще ходя да я защитавам. неформално.
т.е. лична самоинициатива без да съм казала на другите.

две от групата  искат да я изгонят, останалите нямат мнение, защото не искат да се въвличат в проблеми и полемики.
мразя плазмодии Crossing Arms. та останах само аз и ще ходя да говоря и да обясня и другата гледна точка.
бях се отказала от Донкихотищината, ама на, от себе си не мога да избягам Tired

при нас почна Schlossgrabenfest. нямам глас, и цигари не ми останаха ooooh!
яко беше  Crazy

# 67
Хайде и аz на кайвето  Sunglasses

Жабо, те други яйца обработени ли са???  newsm78  Аz си мисля 4е раzликата е в това, 4е обикновените яйца са от кокоШки в клетка, има от Боденхалтунг и Фрайлауфенд  Thinking  И ние купувам само био но не сме имали проблеми. То на самите яйца има пе4ат дата на проиzводство, и първите дни наистина няма нужда да се държат в хладилник.

Таzи сутрин Милена ми каzа "Мама ганц долл лийб"  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Раzтопих се  Blush

# 68
да , доколкото zнам другите яйца са от кокошки третирани с медикаменти, които "био" то не получават. Яйцата са си в срока, у нас не са стояли повечЕ от 1 ден и то в хладилник, но и в двата случая правих кифлички със сирене и яйца и в двата случАя народа се побърка от стомашни проблеми малко след консумацията им. Освен сирене (твърдо) и яйца имаше сол, , zахар, брашно, сода и съвсем току що zакупено прясно мялко ... Да не би пък да е от сусаменото семе с което ги поръсих? хм. Друго не виждам.

Малките са невероятни сладури. Сякаш сега са най сладурести . Или все таквиа гушковци ще си останат  Wink

# 69
Жабо, моята свекърва продава яйца от щастливите кокошки в двора и никога не ги е държала в хладилник newsm78 Сигурно, не в яйцата е проблема. Бър3о о3дравяване.

# 70
Жабо, моята свекърва продава яйца от щастливите кокошки в двора и никога не ги е държала в хладилник newsm78 Сигурно, не в яйцата е проблема. Бър3о о3дравяване.

добре сме вечЕ, поне беше кратко, но няма от какво друго да е. Просто са или яйцата или сусама. ще иzхвърля яйцата и сусама поне zа лятото ще огранича яйцта до мин.

# 71
dил, на колко градуса ги пече кифлите? Лятото по принцип всичко с яйца трябва да мине поне за кратко през 200тицата(ако си с вентилатор 180)

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Я да питам - има ли мами от Хамбург, Кил и околностите? Заминаваме утре за 3 дни до Хамбург и ако има желаещи и домуващи там - да си организираме сбирка Mr. Green

# 73
Здравейте, мамки.
Нямам много zа раzкаzване, всъщност нищо. Да пием по едно тогава?

# 74
Здравейте и от мен,
и аз искам кафееее.
Аз съм пак на немкса земя. Обаче в понеделник нямах много луст за работа и взех, че във вторник отидох на лекар и ми дадоха болнични до края на тази седмица. обаче в понеделник пак ще е мъка със мотивирането.  ooooh!
Иначе искам да питам Мюнхенчанки дали могат да ми кажат кои квартали в южен Мюнхен са Ок за живеене. Около U3&U6 или S7. Ние преди повече в северните части бяхме и там ги знам, ама на юг никаква идея нямам. Като аз съм малко претенциозна за жилище. В онези големите блокове не ми се живее, както и с мангали. И да е зеленичко и да има парк Laughing. Е сигурно все от нещо ще трябва да се откажа. Но поне кажете, в кои квартали да не се набутвам.
А ако имате и някой интернет страници с предложениа, където мога да хвърля някой поглед много ще съм благодарна.
Поовлякох се май малко.
Хайде приятен следобед. И при вас ли е такова никакво хем е топло пък слънце никаде се невиди.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт