Жените с косачките - немска тема N78

• 16 817
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Ауу Сиу,ти ме раzби с теzи 30?. Аz си мислех,че съм летяла най_евтино zа 36? хин унд zурÜк  Crossing Arms. Но това бе6е преди 4/5 год.Повече не съм намирала такива билети.
 Да си приzная и на мен ми е все едно,коя е компанията,нали съм 2ч вътре,но има много,които не се качват в който и да е самолет.
Таксите наистина са убийствени.Гледахме полет Кьолн/МÜнхен. В МÜ.бяха двойни на Кьолн.На приятелите с които Ще сме на морето като реzервирахме билет платиха 570 zа тримата обЩо,като 450 от тях бяха само такси  ooooh!.
Котаранке,Ще проверя,дали Ще намеря неЩо иzгодно,но не обеЩавам да е днес. Календарът го направих малко по_раzлично,само една голяма страница е,той бе6е до мен и ми каzва6е какво да сложа оЩе.Искам оЩе неЩо да направя и Щом е готов Ще го снимам.  Peace

# 91
съседите отсреща ни застреляха. и 2 мата са млади, току що правиха сватба и още нямат деца  Wink а принас беше сестра ми с малкия на гости. Та 2 мом;Енца палави на еднаи същав-зраст от сутринта блскаха по вратата да излизат да играят на двора  Wink И големи шумни игри падаха и естествено с викове мамооо мамооо ела ... за нещо си. Тези отсрещ си милсили , ;е не ги пускаме с обувките в къщи, затова ги държим лапетата навън и затова викат отвън мамооо мамооо    ooooh!  Joy  та сега ще ги видим, като се сдобият с някой палавник или палавница какво ще ни кажат  Wink

# 92
А първи юни е денят на детето! Grinning
Весело и безгрижно детство на малчуганите!

# 93
  • Русе
Честит първи юни на малчуганите!Много щастие и усмивки!
Сиу,отиване и връщане за трима ни излиза 230Е!Направо е супер PeaceКолкото автобуса ,а разликата е същественна.  bouquet

# 94
Сиу и Мимак,аz мислех,че сме с много евтин полет сега,като се има предвид какви са цените ве,е,но кажете моля ви къде ги намирате zа 3.230? или zа 1 Човек 30?  newsm78. За 30? Ще идем zа едно вохененде поне с Мартин и ние до морето  Thinking

# 95
Чиколина, Wizz Air са евтините билети, но аз платих 30 ? като си го купих предварително 1 месец, но и да е предварително 2-3 седмици пак е много евтино. Ако знаеш точна дата на която ще заминеш направо си взимай.  Peace

# 96
Във wizzair  гледмае както и в неzнам си колко оЩе адреса от мин.1.5 или 2 месеца. Мъжът ми може да иzлеzе в отпуска с плÜс/минус 1 седм. До сега търсихме и в петък купихме zа 149? на Човек,което е толкова евтино предполагам,zаЩото връЩането е в 5.30 сутринта.На следваЩият ден полетът е 217? (бе6е последният месец 269?). Сега Ще проверя какво Ще иzлеzе zа билет след 1 месец.
Пробвах,след месеz zа 1 седм.(zа по_малко не стана) само ... копието тук  Aktuelle Preisinformation des Veranstalters
Preis pro Person 339 ?   
 newsm78

# 97
Wizzair летят ли от Мюнхен?
Аз си купих билет за 0.49 ? и със всички такси и допълнителни плащания на чанта, на превод и т.н. ми излезе 110? отиване и връщане, което пак си е много изгодно. Като казвате 30, само билета ли имате предвид, без таксите?

# 98
Докато нищим билетите, да кажа, а ако греша ме поправете.
Wizz air летят само Дортмунг/София имат най_ниски цени, ако са в промоция са нищожни и плащаш само таксите (но вzимат 4? такса zа обработка на плащането и 4? на регистриран багаж)

Весели игри на всички праzнуващи бонбончета!

# 99
Последния билет ми струваше 30 ? със летищна такса, но без таксите които изброи Котарана, когато ги прибавиш се получава 36 - 39 ?, пак ми се вижда огромна разлика със сума примерно от 250 - 300 ?. Аз сега проверих също за летния сезон наистина са дигнали цените  Sad

# 100
Влизам само набързо да вдигна една чашка за здравето на Сердика, че ако утре сутринта ме отвее вятърът, да не забравя.

Серди, да си жива и здрава и много щастие!

# 101
Йохохо!
Мисти, мерси, душо, айде наzдраве!
Аz рейнфайервах и е много весело, няма да раzкаzвам на кви дивотии танцуваме Crazy
черпя с каквото има на масата Heart Eyes

# 102
 newsm59 Честит рожден ден, Серди! newsm59

nbirthday Честит рожден ден на Емма на Шоши! nbirthday

# 103
  • Русе
Честит рожден ден,Сердика!  bouquet

# 104
Серди, наздраве - да си жива, здрава, слушана и обичана  bouquet Hug

Шоши, честит празник на щерката!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт