В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 340
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Лео, най-добре е да минеш в трета. Обикновено който почне да си яде направо нормално си връща сваленото или част от него. А не си заслужава Sad

# 811
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Влизам да изкажа специални поздрави за Танчето   bouquet и за ДИаметър!  bouquet Браво момичета! Hug

# 812
Лео, може да си вземеш едно канче и едно бързоварче, и сама да си вариш яйчицата сутрин.  Или да закусваш само кис.мляко с трици, аз например вече  само това ям сутрин. За първите 2-3 дни може да си носиш от къщи кексче или палачинки, сега във всеки нормален хотел има хладилници в стаите . Обезмаслено мляко може да си носиш, за 10 дена нищо няма да му стане на млякото.  Peace
Танчето, браво, разликата е очевадна. Продължавай все така упорито до постигане на целта  Hug

# 813
Танчето 83 smile3501 smile3501 smile3501

# 814
Аз все пак ще пробвам да съм максимално стриктна и да се придържам поне към трета фаза  Hug
Хладилник ще имам, та ще понеса и малко мляко, поне за първите дни Rolling Eyes
Благодаря за съветите Hug  bouquet

# 815
Голямо браво и от мен   bouquet

# 816
Танчето, браво за резултата! продължавай в същия дух!   bouquet
Радиус Crazy 30 килограма  Crazy Браво, бе герой! кога успя.... супер, супер!!! Честито ти 30-то преборено кило!  Hug
Венерас, мн си кльощавка, бе душицеее, стига! От де тия 4 кила ще ги сваляш newsm78 Овации за разликата! Hug

# 817
Росченка  Hug има има, дупето още си го имам . Вече и аз се харесвам , но ще ги докарам до 60 с сигурност, а ако имам още желания и до 58. Много време си бях на тия кила и се чувствам добре. Hug Hug

# 818
  • софия
Браво!!!Браво Танчето!Браво и на всички ви!

Мен точно галерията ви ме впечетли, и вашата задружност съвсем ме накара да се престраша и да се включа.
Аз като съвсем новак да дам отчет:
днес ми е първи ден изобщо.
Хапнах си на обед 2 пържени яйца в тефлонов тиган без абсолютно никаква мазнина.
Пих чай.
а преди малко огладнях и ядох пилешко бутче на грил.

но какво е забавното мислите..... Joyтака не съм си мила и подреждала хладилника от много време насам.

Хубава вечер ви желая.Аз отивам да готвя рибка-мисля ечена на партигрил да си я спретна, а за домочадието ще завъртя и задушени зеленчуци.

# 819
    Здравейте  страхотни Дяканеси.....    bouquet      bouquet     bouquet

Отдавна не съм ви писала, защото нямах време,но сега ми се отдаде възможност да ви почета и да попиша...., БРАВО БРАВО БРАВО на всички момичета със страхотни резултати и на тези, които ще имаме страхотни резултати  Wink!!!

А да ви кажа, че миналата седмица бяхме в командировка в Бургас, 3 дни на хотел all inc. и се справих хем бях в П фаза, за закуска яйчица варени, взимах си и по-още едно,  две в салфетка за после за всеки случай, че незнаех какво ще има за обяд! Бях си взела триците, накупих си няколко кисели млека от магазина сложих си ги в хладилника, пък за моя изненада за обяд и вечеря имаше риба  и пилешко на скара,  веднъж нямаше де и помолох колегите да вечеряме навън - та изпапках една пържолка, така че и на моренце може да не се изневерява на чичко Дюкан.......

Целувки и хубава вечер, и споделяйте споделяйте, защото мнооого ме мотивирате....
Благодаря    bouquet newsm51 smile3525 smile3503 smile3521              love001

# 820
Лео,страхтни рецепти имаш ,май не трябваше да ги слагаш тия снимки при нас ,че ще изкушиш някоя заслабваща дама  love001

# 821
Лео, аз,когато съм яла нережимни неща, не съм си връщала килограмите, но забивам за по 2-3 седмици на едно ниво. Така стана и сега-реших за 1 седмица да вляза в 3 фаза ,заради ягодки,черешки ( те черешите и за 3 не са, ама ГГЗ) и си седя 2 седмици на 77килца, т.е съм -13 от самото начало,което не е лошо, но  можеше да съм и по-напред към целта.

# 822
  • Варна
И от мен поздрав за Танчето83, чудесно е, че се престраши! Дотук се справяш блестящо!   bouquet

Диаметърчето е отличничка! Аз вече съм го казвала май, Шумен е силен отбор!  Hug

Добре дошли на всички нови съмишленички! Виждате ли как стават нещата?   Peace

# 823
Радиус, браво! Оставам безмълвна, това твоето е подвиг.  bouquet

Танчето83, поздравления, чудесно се справяш, пожелавам ти да запазиш волята си и  нататък Hug Peace

Лео и аз скоро ще ходя на море и въпреки, че съм в трета и имам по-голям избор се чудя и умувам само. Принтни си основните положения в трета фаза и се опитай да се придържаш към нея. Peace Млякото може и да е 2%, за себе си съм решила, че ще ям каквото намеря, но няма да се лиша от него.

# 824
Танчето83 - моите адмирации!   bouquet
Радиус - възхищавам ти се!  Hug
Венерас марш в трета!  Peace
Оххх аз днес цял ден си мисля за моя гаден ++++++++!  #Cussing out Задържам си , че и качвам в П! #2gunfire А не ми се мисли от утре като съм на ПЗ!Дано стане чудо!  Praynig
Ори много се радвам , че нещата се нормализират!Моето мнение също е , че трябва да се влиза постепенно в трета фаза , а не изведнъж!  Peace Всяка седмица да се вкарва по нещо!  Wink
Росченка , душичке златна , гледам че линийката ти мърда!Радвам се за теб!  Hug Hug
Аби ( не на последно място ) пожелавам ти най-невероятното ангелче на света!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт