В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 330
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 870
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами! Hug
 ЧРД на Горгона Медуза, много щастие, здраве и любов!   bouquet
 Катя*, мерси за кафенцето и честити ти "-" и месечинка!  Peace
 Аз днес не съм се мерила, решила съм, че ще го правя на седмица - 10 дена, че вече имам около 5кг. да свалям и ще става все по-бавно от тук нататък предполагам, но аз тъй или иначе не свалям бързо.
 Все пак да се похваля - вече все почече хора забелязват, че съм отслабнала, щом дори вкъщи забелязаха значи не си въобразявам, че ми личи. Ама от зимата до сега имам свалени вече 11-12кг, като последните 7 са с Дюкан и то само за 2 месеца (почти)

Лек, щастлив, отслабващ и ползотворен ден ви желая!   bouquet

# 871
Добро утро момичета ...
вчера пак скитах из държавата и се прибрах късно затова снощи не се появявах
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Горгона Медуза    bouquet  bouquet  bouquet

Да се похваля тази сутрин са "изчезнали " онези качени "нервни " 2 килца ... много добре се чувствам на 85кг ....
Радиус...............страхотна си .... лелеееее 30кг са истински героизъм
Танчето ...ама теб ще започнат познатите ти да те подминават по улиците не защото не искат да си говорят с теб ...а защото няма да те познават

Прочетох по диагоналната система вчерашните ви писания ...и знаете ли какво забелязвам ...много момичета тези дни минават в трета фаза ...направо си стана едно "масово преселение от втора в трета фаза ".......... newsm10 smile3501

newsm12 smile3521.... като гледам ..... такива като мен ...с по три четири месеца дето ще си стоим поне още толкова, че и повече ..ще останем "старите кучета " във Втора фаза  smile3533 newsm62.....
сега сериозно ...тази тенденция много ми харесва и с голям интерес чета постовете на момичетата дето сега масово се преселват в трета ...набирам опит и знания ...та да знам ..и аз "като му дойде времето" ...как да го направя  newsm51

# 872
Добро утро момичета, Катя мерси за кафенцето и да върна жеста:

Днес отново съм с малко минусче и вече резултата за 8 дни е -4   newsm44
А вчера мислех защо са ме заболяли ставите и реших, че това евентуално е от тренировките, защото преди да почна режима си тренирах по 4 пъти седмично на 6-та степен, по около час на кростренажора, а сега ги намалих на 3 пъти, на 3-та степен само по 20-25 минутки, но явно е трябвало съвсем да ги спра. Вчера дори успях да си намеря в нашия град и трици и сега почвам да пробвам рецептите ви   chef
А на Горгона Медуза: Честит Рожден Ден!!!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 09:19 от aarlina

# 873
Горгона Медуза ЧРД! Желая ти много щастие и много  любов! newsm51 newsm59  bigdance2
Катя, честита ти месечинка. И аз утре имам - почвам пети месец с Дюкан. Успех и много минусчета.  bouquet
А сега добро утро и от мен на всички. Дано днес да е хубав ден, защото в Кюстендил няма слънце. целувки от мен. Hug Hug Hug

# 874
  • София
     Добро утро момичета!Не мога да се въздържа да не се похваля,че преборих първата десетка.Днес съм -10.5кг.От 8.05 съм съм на Дюкан и продължавам.Желая успех на всички!

# 875
Добро утро и от мен!
Честит рожден ден на Горгона Медуза! Да си здрава и щастлива Hug
Lios_67, добре дошла и успех Hug
И честита ти абитуриентка! И аз имах абитуриент.
Днес е на матура. Стискайте палци, моля.
Дано да се справи Praynig
Лек и отслабващ ден на всички момичета Hug

# 876
Привет  wavey
Ривелка, Бермудез, Орелийка, Амери newsm76 Kissing Heart
Катя, честито, честито!   bouquet
Горгона, честит рожден ден! Много щастие, любов и приятни емоции!   bouquet
Не съм Peace бравос!
Халеева, радвам се, че се появи! Hug мацка не, ами МАЦКА си станала Simple Smile
Рокипаган Hug и в Софето няма слънце... Tired
Цоци, супер! радвам се за изчезналите килца! Hug
Лиос и всички нови момичета - ДОБРЕ ДОШЛИ И УСПЕХ!   bouquet
Баба Яга, за месец 10 килограма е чудесен резултат! Shocked БРАВО!   bouquet
Арлина, честито намаление!   bouquet
Евич #2gunfire Спокойно- бъди режимна и стриктна и всичко ще си дойде на мястото! Hug
оооо, Танич, губиш се нещо.... Стискам палци! Ще се справи детето Peace
 Не съм се мерила и незнам как стоят нещата днес, но ми е първи ден МЦ и не вярвам да съм пропуснала много Simple Smile
целувки!
п.с- Дамаянти, мн се кефя за Томата и аз  Party  superuu

# 877
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Горгона Медуза.

Момичета, днес правя 2 мес. на Дюкан Grinning Grinning Grinning. Резултата е 68кг. -9кг. Целта е 62кг. и е още далеч. А и напоследък доста време задържам.
Като че ли изглеждам по- слаба от 68кг., защото си влизам в дрехи които съм носила кагато бях 62кг.

# 878
Добро утро!

Честит рожден ден на медузката. Аз за два дена съм -0.100 кг  Close
Довечера съм на яйца и зеле салатка, че снощи ядох от дюканската пица, ама много вкусна беше  Embarassed
Това 10 кило много ме озори и все още де, да падне и то вечеееее.

Приятен ден и много минуси, ама многооооо!

# 879
ЧРД на Горгона, много здраве   bouquet

galaMa, добър ти е резултата, а имаш още 6 килца,хич не са далече  Peace

# 880
Добро утро, хубавици!  Hug

Амери,   love001
Лиос 67, добре дошла и успех!   bouquet
Халеева, радвам се да те "видя"!  Hug
Кате, благодаря за кафенцето!  Hug Честито намаление и честити 5 месеца с режима!  newsm51
Горгона Медузаnewsm59 Много здраве, щастие, късмет и любов ти желая! Успехи във всичко и не спирай да мечтаеш!  Hug
Цоци, браво!  smile3501
Аарлина, благодаря за кафето! Честито минусче!  Hug
Баба Яга, браво! Страхотен резултат за 1 месец!  smile3501
ТаничHug Успех на сина ти!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
галаМа, честити 2 месеца с режима! Чудесен резултат!  newsm10

Хубав ден на всички и много усмивки!  Heart Eyes

# 881
Добро  утро момичета newsm51
Влизам редовно и ви чета, но време за писане няма, пък и нямаше какво.
А иначе много ви се радвам, че се топите по-бързо от ланшния сняг и поставяте рекорди по слабеене.  Party
Радиусче, честито 30 кило, страхотна си , давай другарче, ще успееш Hug
Танич, стискам палци на детенце за матурата, ще успее  babydust7
Халиии, как си слънце, тя кометата по-често минава от теб hahaha Радвам се , че държиш и го сподели тук. А, че си развалила хубавата жена, не сиииии. Мъже - какво ли разбират  JoyHug
Ори, много полезно инфо, подготвена както винаги  Hug
Добре дошли на новите момичета, успех  bouquet
Баба Яга, страхотен резултат  Hug
Евич, защоооо? Какво те накара да изядеш този шоколад? no
По този повод, не че не е изписано тонове мастило, ама да преговорим пак[smilie=smile3555.gif]  Идеята не е , че кой знае какво ще се случи от едно парче шоколад, най - много да задържиш няколко дни. Въпросът е принципен, направиш ли го веднъж, ще се изкушиш пак. Действието е като при алкохолиците, без едно мога, но с едно не мога  smile3521
Комикс ми се губи Thinking
Лео, хич не му мисли, на морето пък най- лесно се сваля Hug
Цоци, поздравления за свалените килца   bouquet Hug
Кате, и на теб честито Hug

Хубав ден момичета и много усмивки днес  lovekiss

# 882
Добър ден и от мен!
И при нас слънцето и доста оскъдно, но важното е да сме усмихнати и да се чувстваме добре! Heart Eyes
Танчето83, голяма похвала заслужаваш. Много голяма разлика, продължавай все така! Ходиш ли още на аква, как ти се отразява?
Радиусче, честитя ти и тук! Браво на теб, страхотен резултат, и изглеждаш много свежа и хубава!  bouquet
Lios67, желая ти успех и дано скоро се чувстваш добре в старите панталони! Peace
Кате, много се радвам за твоите минусчета! Честита месечинка!  bouquet
Галама, Честита ти месечинка и на теб!  bouquetМалко остана!
Evich, дюканската среща в Стара Загора е на 5 и 6 юли!  А ти защо обърка така ситуацията с блокче шоколад, толкова си стриктна иначе! Naughty
Зеленко, през септември бях на Св.Влас. Имаше супермаркети и мисля, че ще намираш режимно мляко и храна. Ние бяхме в хотел на All Inclusive, много съм доволна, незнам защо се чудят всички как ще я карат на такава почивка- винаги имаше варени яйца, шунки, салати да не говорим, скарата пълна/ единствено понякога хапвах друго месо , освен пилешко/.
Горгоната, Честит рожден ден! Желая ти здраве и много късмет, много щастливи моменти!  bouquet Къде се изгуби, дюканстваш ли още? Thinking
Прегръдки и поздрави на всички! Heart Eyes

# 883
Добро утро на всички дюкеси и от мен, лек и успешен ден ви пожелавам и най-вече пълен с ГОЛЕМИ минуси  newsm51. Горгона Медуза честит рожден ден, жива, здрава, щастива и слаба smile3525

# 884
  • в баира
Ееееее, не така де. Ние се нуждаем от стимул. Да похваля по този повод veneras: страхотна си и не си махай снимките от подписа!  Grinning Като почна да си губя волята, поглеждам в Преди и сега и други ваши снимки. Добре ми действат.

Общи условия

Активация на акаунт