В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 367
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 930
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОРГОНКЕ! С най-добри пожелания
Честито на всички месечинки, и още много минуси   bouquet
Халеева, радвам се, че си добре  Hug
Стопих малко плюса, но вчера не съм хапвала фил.хляб. Сиренето, го замених с тофу. Днес ми е нишестен ден, но и него ще пропусна. Стомахът ми определено е по-добре, явно го натоварих с галите, и ми беше сърдит няколко дена  Mr. Green
 Hug на всички, пак ме чакат задачки  Sad

# 931
ТатиттHug
Амели, пшеничните трици са само временен заместител на овесените - набави си овесени.  Peace Честито намаление!  Hug
Рене, честит 1 месец с Дюкан!  Hug Резултатът ти е чудесен!  newsm10
Деничка17, честито намаление!  Hug
МариниHeart Eyes Много се радвам, че си добре, миличка, и че се обади! Липсваш!  Hug
Стрелец, благодаря ти!  Hug
Мики, добре дошла и успех!   bouquet
БачиHug

# 932
Пак съм аз .... то е ясно че сте ме забравили де , ама не е загуба , защото се изложих както си му е редът , newsm45 провалих се здраво и сега - отначало .... Whistling мисля даже да си сложа едно кантарче в подписа , та да се мотивирам повече  ама дали ще помогне не знам ...  newsm78
Както и да е , започнах след гръмкия си провал за втори път и сега вече се надявам да се справя .
След трудната ми за издържане 1- ва фаза съм във втора - резултата  е -3 кила от общо за сваляне 8  Embarassed , избрах си редуване 1/1 , защото 5/5 и да ме убиеш ето така не мога  fight, но искам да попитам нещо ...може ли да си пийвам по биричка например два - три пъти седмично .... cry чета книгата , ама нищо не срещнах по въпроса ....има ли някой който може да ми отговори ... инак не пия никакъв алкохол , но в жегите и след уморителен работен ден се изкушавам ..... beer2 дано ме разбирате .....
Мерси на който се включи !   bouquet     

# 933
  • Варна
Марини, радвам се да те "видя" тук. Радвам се, че всичко е наред при теб!
Случаят с майка ти е подобен на този при моята майка. Много трудно й потръгна, с минус един кг в ударната и после още един много трудно постигнат. След това се отключи сякаш и потръгнаха по кило на десет дни. Общо за два месеца смъкна около 6 килограма, най-бързо стана тогава, когато спря да яде кисело мляко (само една лъжица за кексче или палачинка). Тя си има заболяване (Хашимото) и за това време вместо да отслабне, сигурно щеше да е напълняла още, та затова е доволна.

Бачи, слънчево момиче мое... Тебе те поздравявах аз, защото гледах в таблицата от първа страничка - там те пише старт 01.06 и някакви други килограми - що не сигнализираш на Вещи, Ъ?!?

# 934
Пухчо, някои свалят в ПЗ, може би на организма ти му идват повече протеините и има нужда от зеленчуци. Мини си от утре на смесени дни и виж как ще вървиш. Някои момичета започнаха да свалят по-бързо след като направиха 1 месец на режима - всичко си е до организъм - бъди режимна и ще успееш  Hug

Марини, радвам се ,че всичко е наред с теб  Hug

Биричка - не може

Мики, Добре дошла. Ти хубаво си яла хрупкаво мюсли, но нали знаеш, че не може - сега ще почнат едни въпроси, ама що не казвате че мюслито е позволено и няколко страници спорове на темата.

Креми,   bouquet

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 13:16 от svetlat

# 935
  • софия
Sun-че, аз няма изобщо да отворя кутията с пшеничните трици.Ъ-ъ Stop
ще си купя довечера овесени Grinning

Вили слагай лентичка, голям гъдел е в подписа.И мотивира наистина-поне мен де.
Сега отивам да си коригирам кг.Това се прави само ръчно нали!?

П.П ама че глупави върпоси задавам Embarassed

# 936
  • Варна

След трудната ми за издържане 1- ва фаза съм във втора - резултата  е -3 кила от общо за сваляне 8  Embarassed ,  но искам да попитам нещо ...може ли да си пийвам по биричка например два - три пъти седмично .... cry чета книгата , ама нищо не срещнах по въпроса ....има ли някой който може да ми отговори ... инак не пия никакъв алкохол , но в жегите и след уморителен работен ден се изкушавам ..... beer2 дано ме разбирате .....
Мерси на който се включи !   bouquet     

ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е В СПИСЪКА С ПОЗВОЛЕНИТЕ НЕЩА ГО ЗАБРАВЕТЕ
Извинявам се за нахълтването, ама пак се почна  ooooh! След като "четеш книгата" дали не си срещала това изречение там, или в първия пост на всяка тема за Дюкан, независимо в кой форум си? Това не е диета от днес за утре, това е режим, който се прави 1-2 пъти в живота. Не се почва по 3 пъти и това го пише в книгата  newsm78, поне в моята  Whistling А в жегите се препоръчва хладен (не леден) чай, а не студена бира.

# 937
Здравейте, до Злавещица ,че си е изчерпила лимита за лични съобщения
Да се похваля с резултата бях публикувала новите си постижения ама просто изключих ,че това трябва да става и на лични.Та така сега вече съм 51,00 значи -4 кг общо от началото на периода, като си призная ,че от време на време кривах от правия път.Чао чао.Благодаря

# 938
  • София
Здравейте Дюканки сладуранки,
моля Ви каже те ми как  устоявате на всички изкушения - особено на сладко и шоколад  Embarassed Embarassed Embarassed едвам се удържам да не нахлуя в някоя сладкарница и да я омета набързо.
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 939
Здравейте и от мен момичета!
Искам да почерпя cheers със закъснение на 1-ви направих 2 месеца с Дюкан и резултата е -13 кг  вече съм  97 кг - много съм щастлива newsm44 newsm44 newsm44
На Аби - леко бременеене  Hug
Радиус  и Дени17- страхотни резултати браво newsm51
Горгона Медуза - честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана жена! smile3510
Не успях да пристъствам на Бургаската среща, но за следващата се надявам да съм първа писта  bouquet
Много  Hug Hug Hug на всички момичета/не изброявам да не пропусна някой/
Рядко пиша, но изчитам всичко, пожелавам ви приятен и отслабващ ден!
П.П - Вещи, ако може корекция в табличката/ за хъс на новобранците/ smile3525

# 940
  • софия
моля Ви каже те ми как  устоявате на всички изкушения - особено на сладко и шоколад  Embarassed Embarassed Embarassed едвам се удържам да не нахлуя в някоя сладкарница и да я омета набързо.

много ми е познато това състояние. #Crazy
Днес не се чуствам така, но вчера(1 ден изобщо) няправо щях да полудея.
Ами казах си "трай съвсем скоро всичко ще бъде твое".
това е по-скоро психологически момент.
Т

# 941
  • Варна

Ами носим си огледало и се поглеждаме пред входа на всяка сладкарница  hahaha
А сериозно - има достатъчно много рецепти, които можеш да си правиш за да устоиш на изкушенията, а те са много  Sick Най-лесното е кис. мляко със степче.
Сайтът с наши рецепти, препоръки, разяснения, уточнения, продукти и съвети

# 942
Петяя, психологическо е - да, всичко е в главата ти, ние каквото и да ти кажем, ако ти искаш пак ще влезеш в сладкарницата, ако искаш ще си купиш нещо, ако искаш ще го изядеш, ако искаш после ще се жалваш и ще бориш задържане - всичко си зависи от теб.
Приеми съветите на Цоци - тя казва ,че сладките неща са алергични.
Виж Татитт има голям опит - само натрива нос в тортата и толкова
Виж Бърне - не помня колко време се бори със задържане от една сватба.

Креми ме е допълнила   bouquet

# 943
Добър ден !
Признавам си нищо не съм чела Embarassed,ама ще се изфукам  Joy JoyДнес правя 7 месеца с Дюкан ,пък и краят му се вижда. newsm68 newsm68 newsm68Тази почерпка е диетичнаНа всички празнуващи честито!  bouquet
Лек и весел ден!
Отивам да чета.

# 944
Привет момичета Grinning
Днес установих, че вчера съм избила рибата с тези мои череши за начало на трета фаза. Ама така е, като се бухнах с главата напред без да чета.  Днес се коригирах.  Laughing
Да кажа и аз какво съм решила за трета фаза. Тъй като последните 3, 4 кг. ги свалих много бързо,  което ме навежда на мисълта, че и бързо ще ги кача ако се отпусна,  ще вкарвам позволените неща едно по едно. Тази седмица плодове, другата хляба и така. Засега забравям галите.  Ще се наблюдавам, пък ще видим.
Петяя, относно сладкото при мен мотивацията си свърши работата. Скоро ще направя четири месеца от началото, но подсладител така и не съм си купила, на третото степче съм в момента.
Горгона Медуза    newsm59
На всички с минусчета, честито
На задържащите, да имат търпение
Третофазничките Peace
Не знам защо, ама днес ми едно такова хубаво. И за всички вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт