В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 307
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 795
Его и третия  Embarassed Embarassed Embarassed, не е моя вината за дублажа  #2gunfire
Използвам да поздравя radius БРАВОООООООООО smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 796
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Пухчо махни една от лъжичките лененото семе или пшеничените трици. Общия брой на трици+други семена трябва да е 3 Peace
Слушам и изпълнявам ,но аз всеки ден казвах менюто и никой не ме поправи .И аз лапачоря здраво сутрин. Blush Сега ще пробвам 3 общо.
Radius честито .Ти си герой и наш модел за подражание. Peace  bouquet

# 797
  • Пловдив
Въглехидратите в лененото семе са 0. Не се приспадат от дозата трици, а се добавят към нея.
Диаметър, браво на теб, страхотно постижение!   bouquet

# 798
Радиус, браво!  smile3501 Честит преборен 30-ти килограм!  Hug
Танче, благодаря за кафето!  Hug
ГециHug

# 799
  • София
Здравейте Дюканки сладуранки,
от къде вадите такава силна воля, че да устойте на всички изкушения
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Кога имате време да експериментирате и да си приготвяте всички тези дюкански храни?
 Възхищавам ви се от все сърце и се развам за постигнатите резултати.
 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20  newsm20

# 800
Радиус,браво...   bouquet   bouquet   bouquet  Аз си забърках един крем,ама е не особено хубав..ама голям глад ме гони днес  Mr. Green  Когто не съм на диета не ми се яде нищо,а от вчера озверявам... #Cussing out

# 801
Благодаря ви, момичета, за поздравленията. Пожелавам и на вас да успеете в това, което сте започнали!
Абракадабра- честита радост, лека и приятна да е!
Тези килограми ги преборих за 8 мес./без 7 дни/.
Ленено семе и аз слагам по една суп. лъжица всяка сутрин към триците  Peace

# 802

newsm51браво Радиус ,прекланям се пред постоянството ти толкова месеци без прегрешения !
Аз мисля утре да съм на лунната диета преди дюкан я правих два пъти и остисках след това ти е много леко на стомаха,а моя кантар е механичен и веднъж е 60,500 друг път 61,но ще се справя.Даже на мъжа се карам да не яде неполезни неща smile3521

# 803
Пираня и танчето83. Много благодаря. Но имам още 4 кг да сваля да стигна теглото по таблицата и да се чувствам наистина добре.

Радиус едно голямо браво и от мен. Ето такива момичета като вас са стимул за мен да постигна добрите резултати и всички момичета които сега започват. Hug

# 804
sisimoni, лунната диета противоречи на принципите на Дюкан.  Peace

Приятна вечер на всички!  Heart Eyes

# 805
Да ви питам, има ли някой, който е стирал режима за десетина дни и после е продължавал нормално. Качвал ли е през това време  newsm78  Скоро ще ходим на море и там няма как да спазвам режима и се чудя какво ще стане  ooooh!

# 806
L e o, и мен това ме тревожи напоследък.  newsm78 То не че няма как да се спазва - скара, риба, зеленчуци, но при All Inclusive е доста по-изкушаващо и трудно! И аз се чудя какво да направя, за да не отиде по дяволите всичко постигнато досега, но и почивката да е приятна. Може би е въпрос на настройка.

# 807
Мен закуската ме притеснява повече, защото няма кой да ми вари яйца там Laughing,
а и на морето се огладнява повече  Sunglasses И обезмаслено мляко не знам дали ще намеря там Rolling Eyes

# 808
Зависи къде сте, но по принцип ние където сме били досега и в България, и в чужбина винаги на закуска има варени яйца!  Peace Ама само с яйца не става. Sad А мляко със сигурност ще се намери по българското море, навсякъде вече има по-големи супермаркети, добре заредени, а може да си носиш някои неща. Преди носехме за бебетата, сега за нас си. Simple Smile

# 809
Лео, няколко момичета бяха прекъсвали за няколко дни и след това веднага почваха с 2-ра Peace. Докато си на море можеш да влезнеш и в трета Hug

Момичета след дълго чудене реших да пусна две снимки с преди ..... и сега .....
на първата снимка нарочно си избрах блузка, която съм носила преди и ми стоеше добре, за да мога да и се  порадвам, когато пак ми застане хубаво Twisted Evil

P.S. Махнах снимките smile3534

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 00:08 от tan4eto83

Общи условия

Активация на акаунт