ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ

• 42 743
  • 269
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравословни сигурна са, колкото могат едни пюрета да бъдат. Ама вкусни... Sick
Извинявай, не разбрах дали иронизираш или не.

# 226
Здравословни сигурна са, колкото могат едни пюрета да бъдат. Ама вкусни... Sick Зеленчуковите са ми супер гадни. Плодовите са ок.

Аз зеленчукови не съм яла досега. Само плодови ям в голямото междучасие. Много ми харесват. Вкъщи си набавям друга здравословна храна.

# 227
Не, не иронизирам. Имам пред вид, че пюретата на Хип са био и са с добро качество. Но, личното ми мнение е, че домашната храна е по-здравословна. Затова се изразих по този начин.
 Peace

# 228
Но, личното ми мнение е, че домашната храна е по-здравословна.
  Peace
Купени предлагам в краен случай.

Специално за Hipp - не мисля, че е коректно да се пише:
Без модифицирана скорбяла
Без добавени оцветители
Без консерванти

и с малки буквички встрани - според изискванията на закона

# 229
*Inspiration*, а ти защо не пробваш в междучасието да хапваш суров плод вместо пюренце?  Wink Аз също не съм привърженик на купените пюрета. ЗА съм домашно приготвеното.

# 230
*Inspiration*, а ти защо не пробваш в междучасието да хапваш суров плод вместо пюренце?  Wink Аз също не съм привърженик на купените пюрета. ЗА съм домашно приготвеното.

О пробвала съм. И го правя от време на време. Но ми са по-вкусни пюретата.

# 231
О пробвала съм. И го правя от време на време. Но ми са по-вкусни пюретата.
Grinning Да, за вкусни може да се поспори.. Wink
Често казвам на дъщеря ми, че човешкия вкус се извращава от многото пикантни и твърде наситени с всичко (познато и непознато) храни... И не само.. Wink

# 232
http://www.hghhomeopathic.com/Alkalizing.html
Един много оилезен линк за алкалността на храните.
Всички знаем, че поддържането на кисела среда в организма води до редица заболявания,

# 233
Много хубави рецепти, Veniz!   bouquet
А за киселинните храни, то какво излиза, че ориз, картофи, царевица, ядки (без бадеми), семки, мляко и млечни, яйца, фасул, месо, всичко от брашно е все такова!  Shocked
Че то и вегетарианците даже рядко хапват алкална храна! Само суровоядците са на правилното 60-80 % - алкална, 40-20 % - киселинна храна.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 16:47 от M_Nik

# 234
Здравословни сигурна са, колкото могат едни пюрета да бъдат. Ама вкусни... Sick Зеленчуковите са ми супер гадни. Плодовите са ок.
Е, все пак зеленчуковите са предназначени да са вкусни на бебетата, чиито рецептори са по-изострени, а не на възрастни.
Няма нужда да се отрича всичко купено. Домашно приготвени пюрета от съмнителни плодове от пазара не мисля, че са по-добра алтернатива за едно бебе.

# 235
Здравейте,

много се радвам че попаднах на тази тема, защото ще мога да ви споделя моя опит.
Бях напълняла доста и не се чувствах добре, но реших да се обърна към здравословния начин на живот и натуралните медицински средства за отслабване и пречистване на организма. Четох доста и от една година насам съм свалила повече от 15 кг. без лишения и с редовен прием на алое вера и хранителни добавки с алое вера. Продуктите са малко скъпи, но моя приятелка е дистрибутор и ми даваше доста добри отстъпки на продуктите им.
Козметиката им е невероятна (кремове, шампоани), а хранителните добавки те зареждат с много енергия.
 bowuu
Ако ви интересува мога да ви покажа снимки преди и сега, мога да ви дам координати и да ви разкажа подробно относно моите преживявания.
Трябва повече хора да се замислят относно здравословния начин на живот, защото все пак един живот живеем и не трябва да третираме тялото си все едно е под наем.

# 236
Какво общо има здравословния живот с хранителните добавки?
За мен те не вървят ръка за ръка.

# 237
Хранителните добавки могат да бъдат билкови като например витамини, минерали, антиоксиданти и това не са познатите на повечето марки Walmark и т.н. а натурални продукти, които ти спомагат да набавяш необходимите ти витамини и минерали, които така или иначе не можем да намерим в нашите "екологично чисти" плодове и зеленчуци, които продават по супермаркетите

# 238
Цитат
които ти спомагат да набавяш необходимите ти витамини и минерали
Те съществуват естествено в природата и не е нужно да се внясят отвън, ако човек живее и се храни природосъобразно!
Човешкият организъм има съвършен механизам за набавяне и синтез на нужното за него.

Може да идеш в здравния форум да пускаш реклами, тук не им е мястото!

# 239
http://www.hghhomeopathic.com/Alkalizing.html
Един много оилезен линк за алкалността на храните.
Всички знаем, че поддържането на кисела среда в организма води до редица заболявания,
Много интересно...... Peace

Общи условия

Активация на акаунт