ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 128
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Мами, нещо се пртесних в 33 г.с. съм ама нещо много ниско усещам бебето да се движи дори видимо видях как ме повдига почти на свивката на кръка CryТова май не е нормално въпреки ,че лежа по цял ден.... болка не усещам, но.....???????

Както Сакси вече е писала, някои от нас усещат бебчовците много ниско долу, но според мен е по-добре да се обадиш на доктора си. Вече сме в такъв период на бременността , че не бива да се правим на героини и да се питаме една друга   Peace а просто да се обаждаме по-често на докторите, в крайна сметка те са по-наясно с нещата от нас  Simple Smile

# 196
Саксофонче, ето спрея за нос - flixonase (фликсоназе) и капките - Spersallerg.
Но все пак отиди на лекар!

# 197
  • София
Саксофонче, ето спрея за нос - flixonase (фликсоназе) и капките - Spersallerg.
Но все пак отиди на лекар!
Много благодаря, но наистина не смея. Най-вече понеже както казах не се проявява навън, а тъкмо обратното. Цял ден бях сред дървета и нищо, а преди около половин час се започна - очите, сополи и т.н.  Rolling Eyes
В понеделник съм при док.

Може би имам алергия към смрачаването, нощта и ранното утро...  Joy

# 198
  • София
А може би към нещо у вас Rolling Eyes Мухъл да имате някъде, дори мъничко? Котка? Да простираш вътре дрехи, силно ароматизирани? Някакъв нов препарат? Козметика? Домашна прах? Цъфтяща липа наблизо? Мисли.

# 199
  • София
А може би към нещо у вас Rolling Eyes Мухъл да имате някъде, дори мъничко? Котка? Да простираш вътре дрехи, силно ароматизирани? Някакъв нов препарат? Козметика? Домашна прах? Цъфтяща липа наблизо? Мисли.
Логично, обаче пробвах да си остана цял ден у дома. Същото. Симптомите ги има само вечер...  ooooh! Благодаря много на всички за загрижеността, дано на друг не се случва. Не е най-лошото, но е достатъчно неприятно.

# 200
Ами моята алергия е по същия начин, главно нощем ме тормози и то само когато се събудя. Когато спя нито ми тече носа, нито кихам, нито ме сърби. Събудя ли се и по-точно разсъня ли се и се почва. А сърбежа не мога да го хвана, никаква логика няма там.
Имам алергия към райграс, който е навсякъде и други разни, по-рядко срещани зелении Tired
Пусках тема скоро в Майките - алергия и бременност, но си замина с два отговора...
М/у другото последния път ме тестуваха за алергия към хлебарки Shocked, освен другите домашни дразнители.

# 201
Здравейте момичета! До сега не съм писала, само следя темите ви, но сега ще се включа. Аз съм в 35 седмица.
И аз имам такива израстъчета, даже и на пъпа няколко, но забелязах на други места (защото се появиха още в 4-5 мес), че изчезват, така че не мисля, че е нещо притеснително.
АГАТА това с черешовите възглавнички е супер. Мисля и аз да пробвам - ще направя пате или мече Simple Smile Блатодаря, че го сподели Hug
Майякуб защо не опиташ с масажно масло за бюст на Кокона Майка - като олио е, лесно попива при масаж, добро е против стрии и за подговка на гърдите за кърмене. А! И почти  няма мирис. Никак не е скъпо, а аз съм много доволна - нямам стрии за сега, надявам се и да нямам, а по принцип кожата ми е податлива.

# 202
Добра работа свършихме днес с чистенето  Mr. Green Доста се уморихме и изпотихме, но пък и къщата заприлича най-после на дом, а не на строителна площадка. Днес ни докараха и бебешкото креватче от Пигиса  newsm68 Другата седмица ще го сглобяваме. Утре сме решили да накупим каквото е останало от бебешкия списък - най-вече дрешки, козметика и такива дребни неща. Скоро влизам в деветия и ще трябва да си подготвя нещата за болницата, пък и да изпера и изгладя нещата на бебо, за да съм спокойна че всичко е наред. Чудя се къде да ходим за да пазаруваме - в Штъркел и Пигиса, или да отидем към Бялата къща и Джъмбо  newsm78 Но не съм сигурна, че ще имаме време и нерви да обиколим всичките, така че май ще се ориентираме към по-близките магазини.
Утре ще празнуваме и ние  Crazy, нищо че сме дърти. Решили сме да идем на кино. Изобщо не смятаме да порасваме напълно, да не говорим че сега покрай бебока май съвсем се вдетиняваме. В петък мъжа ми се прибра с втора играчка, която купува за себе си. После само ще се оправдава, че са за детето  hahaha

# 203
Инка, май и Емзи ме беше питала за тези декорации, но съм изкуфяла и забравих да отговоря. Аз не знам дали съм ги показвала, явно съм. Ами те отзад са с две лепенчици, с които можеш да ги залепиш на каквато повърхност искаш - стена, врата, а и са достатъчно малки (лепките отзад), за да не направят поражения върху стената.

Днес най-накрая намерихме така желаната кошарка на Giordani, заслужаваше си търсенето (навсякъде само по каталог, все едно е диамантена, баси). Видяхме я, пипнахме я, направо е върха. Не съм се излъгала в преценката по снимка. Материята няма нищо общо с тези, които ги има масово по магазините, а и цената не е лоша - 159 лв. Не исках да я купуваме, точно тази, защото беше единствена и изложена - идеята, че са я пипали разни хора ме  спря. Затова си поръчахме и в понеделник ще си вземем неразопакована Heart Eyes

Избрахме и десените за бебешкия кът (за стените), обаче като стане ще снимам и ще покажа, че сега няма как да обясня... снимковия материал ще е по-интересен.

Накрая занесохме котката с всичките й вещи на новите й стопани. Тя така им хареса апартамента... Беше й много забавно новото място - голямо обикаляне, въргаляне и скачане, намери си 100 интересни занимавки. Накрая като си тръгвахме хич не се и сети да ни изпрати, толкова беше се заплеснала. Обаче сега ще й е мъчно като за първа вечер там, знам си я, ще й е странно. И тук у нас седи пусто без нея... Но поне не е далече - на Плиска, хората са супер готини, обожават котките и ни казаха да заповядаме у тях винаги когато искаме да я виждаме. Аз си поревах, защото си ми е дъщеричка, обаче компромис няма да правя, говорила съм вече каква е. И сега вече ще направим едно хубаво почистване и дезинфекция на апартамента, за да може бебчо да идва Heart Eyes

Така ми мина днес деня...

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 23:18 от Pea®ly

# 204
Аелия, в магазините, които си изброила има различни дрешки като качество и цени. В Пигиса са предимно по-скъпички, но и са най-хубави по моя преценка. Джъмбо има малък избор, но все пак винаги купувам по нещо дребно - за цялостен пазар не става. Бялата къща - по-евтини неща, някои никак не лоши за цената си. Поне така беше като съм ходила там преди години за дъщера ми на пазар. Далече мие и не ходя често. Штъркела - има и от двата вида. Казаха скоро, че било по-евтино от Пигиса з анякои работи.
За черешовките - радвам се, че споменах пак - говорихме за тях май като обсъждахме  ,,Близо до бебето,, Simple Smile Отдавна беше

Кой нагоре каза, че мехура бил на косъм, не запомних, извинявам се Embarassed Как го видяха? Аз имам болки в таза, малко като преди раждането, ама е доста рано....Вчера бях на преглед, ама нищо не каза доктора - добре било бебето, рано било още....а направо понякога ме разцепва.../като при родилните контракции Shocked

# 205
  • Sofia
Добро утро и честит ви празник Mr. Green
То всички сме 2 в 1 и всички имаме празник днес, нали Wink Щото всички още "пазим детето в нас" буквално и даже го стискаме да не избяга hahaha
По тоя повод и аз смятам да се почерпя тортичка преди началото на днешния ремонтен ден Party

# 206
Добро утро и от мен! Честит Празник на всички по-малки и по-големи деца   bouquet

Агата, вярно ли, че се носи такава слава на Пигис? Аз си мислех, че само на мен ми се е сторило скъпо вътре. Вярно, че има голям избор, но продаваха козметиката на Бубхен на по-високи цени от аптека (а аптеките са принципно с най-високите надценки на пазара)... Останаха ми още неща за пазаруване, но мисля да изчакам до Бейби Експото. Ако не ги взема от там, списъчето на мъжо и къмто Пловдив във Вис  Wink

Леле, вчера бяхме на индийски ресторант - препоръчвам го на хора с проблем при номер 2  Wink Междудрутото била най-вредната храна за ядене от кърмачки..

Да ви питам, витамин Д3 в хладилник ли се държи?  newsm78 дори когато не е отварян

Ето пердетата (не се виждат много ясно, но дават представа) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218472&photo=20

Относно Бейби Експото - чудя се кога да ида дали в петък или събота... Но май в петък ще бъде. Казаха ми, че големите производители и вносители нямало да ги има, тъй като бойкотирали. НО щяло да има доста БГ производители... Големите вносители щели да бъдат на свое експо през ноември.

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 07:51 от jollity

# 207
  • Sofia
По повод бейби експото - аз съм решила първо да отида пробно без мъжа ми, за да видя дали изобщо си заслужава. Малко са ми съмнителни подобни изложения, затова.
Та ако има някоя друга мама която си няма компания да свирка да отидем заедно. Sunglasses

# 208
Добро утро!

Вчера спах до 11:30, а днес в 6:30 кукуряк. Ама така е. Вчера правих опити за обезкосмяване  #Crazy #Crazy #Crazy Голям зор падна. Но след 1 час усилен труд успях. Детенцето май сега си връща дето го тормозих снощи. Такива ритници ми нанася в дясно под ребрата че чак си подскачам. Или може би знае, че има празник и иска да излизаме на разходка  Mr. Green

Момичета знаете ли това Бейби експо дали ще го има и във Варна

# 209
  • София
Здравейте и честит празник, на всички, които малко или много са запазили детското в себе си   bouquet

Пърли, радвам се, че сте хубави хора за стопани на котето. И ние преди около година се разделихме с нашето, в началото ми беше много мъчно, но със сигурност й е по- добре там, отколкото при нас, защото хората няма с какво друго да се занимават, пък и имат още едно коте, същото като нашето, само че мъжко. Не знам какво става с нея, звънях около един месец след като я оставихме да проверявам как е, дали е свикнала и когато ми казаха, че с другото коте са ОК и е започнала да се храни нормално спрях да се обаждам. Дано всичко да е наред!

А за експото, аз миналата година ходих, но не бях очарована. Тази пак ще намина, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт