нашите деца

• 4 082
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Цитат на: Liorena
Цитат на: dodo_dodo
бъзикам се, днес ми е нещо весело Grinning

Малко Офф де:
Додо, сетих се нещо, освен за Ерик Робъртс, се сетих сега за Ерик Бана (Хектор в "Троя"). Гледа ли вече "Троя", Додо?

Още не. Нещо не можем да го намерим в нета, за да го изтеглим - някакви идеи в тази насока?

А за Ерик - татко му е решил, че Ерик ще е втори Ерик Кантона, а пък Денис - Денис Бергкамп Laughing  Нали футболисти ще ги прави. Ама да не решите сега че сме си кръстили децата пък на футболисти - съвпадение чисто!
Аз не бих допуснала да ги кръстим на футболисти най-малкото Simple Smile

# 16
  • с/у ОколоМръсТното
Цитат на: kopche
А иначе, съм чувала, че само благословените майки имали момичета. Тях господ ги обичал повече Wink . Каквото и да означава това. Laughing

202uu   202uu   202uu   202uu   202uu   202uu   202uu

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА  Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation

ladyuu   ladyuu   ladyuu   ladyuu   ladyuu   ladyuu   ladyuu - за всички мами дето искат момиченца    Hands Thumbsup

# 17
И аз си исках момиченце за първо , и такова ми  "се падна" , и за второто си исках момиче , и пак момиче ми се роди ! Много е хубаво две сестрички ! Както и две братчета , както и братче и сестриче .....
Всяко дете е Божие благословение !
Ето ви две хубави мисли от книгата "МАЙКА - тя е само една " , за размисъл

" Всяко новородено дете ни носи посланието , че Бог не е загубил още вярата си в хората . " - Рабиндранат Тагор

"Не си омъжена  , докато нямаш дете , а нямаш дете , докато не станат две...." - просто от текста на книгата ,  чиито автор е Карла Ройо - Вилянова

# 18
  • Magrathea
Aз имам 5 години по-голям брат и много исках и при моите деца да е така:първо момче, 5 години по-късно момиче.
За момента обаче планът се променя-  според лекарите след около 3 седмици трябва да чакаме бебка, а ще ни е първо :О)
Но аз вече свикнах с идеята и ми се иска лекарската прогноза да се окаже истина  Laughing

# 19
Az niamah predpo4itania kakvo da bade beb4eto,iskah samo da si ima vsi4ko i da e jivo i zdravo!Ve4e si imame prekrasna da6eri4ka Melani,za vtoroto zdrave i jivot,6e se radvam,ako bade mom4ence,no i pak momi4ence da e niama da sajaliavam,vsiako dete nezavisimo kakvo e,e  edna ogromna radost i 6astie za roditelite! Grinning

# 20
Цитат на: Павлина
Здравейте мами,
какви предпочитате да са вашите деца -
момчета, момичета или смесени?
Слава богу в Бг не е като в Индия, на новородените момичета се гледа меко казано като на излишни деца, ама и тук май момчетата са по-желани, особено за първородно чадо Stuck Out Tongue
Аз лично искам да си имам и момче, и момиче, първата част от плана е изпълнена, имаме си едно малко слънчице у дома - Съни, сега остава да спретнем и една сестричка- дай боже Simple Smile
Още си спомням в едно интервю в бебешко списание, известна наша спортистка беше казала, че момичетата са дар божи.
Какво е вашето мнение по въпроса?

Ние с мъжът ми много искахме да си имаме момиченце, но ни се падна момченце  Simple Smile
Какъвто и пол да са децата ни, ще ги обичаме много!  Laughing

# 21

Малко Офф де:
Додо, сетих се нещо, освен за Ерик Робъртс, се сетих сега за Ерик Бана (Хектор в "Троя"). Гледа ли вече "Троя", Додо?

Още не. Нещо не можем да го намерим в нета, за да го изтеглим - някакви идеи в тази насока?

А за Ерик - татко му е решил, че Ерик ще е втори Ерик Кантона, а пък Денис - Денис Бергкамп Laughing  Нали футболисти ще ги прави. Ама да не решите сега че сме си кръстили децата пък на футболисти - съвпадение чисто!

Аз го имам, ама да ви кажа, тъп е. Много съм разочарована.
А, и е сниман в кино и качеството е малко кофти.

# 22
  • Букурещ
Цитат на: cheta

Малко Офф де:

Аз го имам, ама да ви кажа, тъп е. Много съм разочарована.
А, и е сниман в кино и качеството е малко кофти.

само за протокола:: "Троя" е сниман в Акапулко и участват около 400 българи статисти. Кастингът се правеше в БГ преди снимките, имаше много желаещи, много отпаднаха - не отговаряха на мерките. Бях в кухнята на филма - огромен бюджет. И други неща, ама не са нито за този форум,нито за темата.

Съжалявам за лирическото отклонение.

# 23
  • Там,където се събуждам щастлива.
И аз искам момиче- майка ми все повтаря, че майките с дъщери не са самотни майки. Синовете все бягат /е, не всички/, а повечето дъщери са по-близко душевно до майката.

А и сякаш е по-лесно с гледането. Сигурно всяка мъжка майка е била в началото като мен по време на стажа ми, когато трябваше да отида с едно момченце на 4 до тоалетната- умрях! Нищо не знам как се прави с момчетата! Добре че, малкото ангелче знаеше какво трябва да прави, а аз само да му закопчея ципа= а това знам как се прави...... Stuck Out Tongue

Та моята специална молба ще е за момиче и дано да бъде чута.....След време....

# 24
Оххх и аз така исках първото ни детенце да е момиченце,но докторите казаха момченце(дано да е живо и здраво).Като разбрах даже си поплаках,бях разочарована малко  Embarassed  Embarassed  Embarassed Е все още има макар и минимален шанс да се роди момиченце  Wink но пък нали най-важното е да са живи и здрави  Praynig А на поправката ако даде Господ,дано е момиченце,ако ли не ще ходим на ликвидация  Laughing

# 25
Аз исках момиченце и такова ни се роди. От 5-тия месец ни бяха казали, че ще е момиченце. Таткото също знаеше и беше много щастлив. Никога не сме имали предразсъдъци, че само момче ще продължи рода. Това са пълни глупости, но усещам извесно разочарование у свекъра и свекървата. Ако на моята възраст/35/ се реша да имам някога 2-ро дете, отново искам да е момиче. Страхувам се обаче, че в рода на майка ми всички братовчеди, които имат повече деца, всяко второ раждане е близнаци. А човек на възраст трудно се решава на втора авантюра.

# 26
Винаги съм искала първото ми дете да е момче, и така и стана Wink /може и да е по-трудно за гледане, нямам база за сравнение, щото само момчета съм гледала, ноооо е страхотнооооо да имаш малък пич!/. Понеже аз съм по-голямата сестра /имам по-малък брат/, и знам как е в обратния вариант. След някоя и друга година обаче ще направя всичко възможно за второто да е момиче - изчисления, "магии", пози, стойки, чупки - каквото е необходимо! Grinning Мноооого искам да купувам роклички и да правя прически... Sunglasses някой ден... Grinning

ПП: Таткото като че ли вярваше, че ще имаме момиче, но като се роди момче... ле лееееее! Размаза се! Изчака тактично два месеца и започна да ме подготвя психически и за една девойка... в бъдеще... Grinning  Grinning  Grinning

# 27
Цитат на: Radina
Оххх и аз така исках първото ни детенце да е момиченце,но докторите казаха момченце(дано да е живо и здраво).Като разбрах даже си поплаках,бях разочарована малко  Embarassed  Embarassed  Embarassed Е все още има макар и минимален шанс да се роди момиченце  Wink но пък нали най-важното е да са живи и здрави  Praynig А на поправката ако даде Господ,дано е момиченце,ако ли не ще ходим на ликвидация  Laughing

Бе, то и за таях надежда до последно, ама "нъц" - познаха го докторята Stuck Out Tongue
Ама и ние сме готови на поправка, за ликвидация - виж това незнам Sunglasses

# 28
И за исках две момиченца, ама си имам две момченца, да са ми живи и здрави. Таткото преди няколко дена ми вика – „Дай да си направим и едно момиче  Grinning . Не че съм против още едно детенце, ама ако пак е момченце  Grinning .

По този повод като родих малкия акушерката ми вика :Честито - момче!, Това ли искахте? Аз и казвам ами –„ Исках момиче, ама важното да е живо и здраво”, а тя - "Е следващия път, но май ще трябва да смените и майстора  Grinning .

Може един ден да имам добри снахи  Grinning  Grinning  Grinning .

# 29
На мен много ми се иска да имам момиченце. Естествено и на момченце много ще се радвам, но все пак ... дано да е момиче.

Общи условия

Активация на акаунт