МНОГОДЕТНИ МАМИ 37

• 18 535
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
здравейте и от мен Simple Smile

днес видях една мама с три деца пред Била. ей суперско ми стана. мамата каза че искали 5 ама заради финансите ги ограничили на три. нашият татко май не се впечатли много много, май е решил човека, че е време да се живее  Thinking ама има време още една година може та да поживне, че с трето няма да е много лесно  Grinning
ходихме и на цирк Балкански - много ни хареса на всички, а Ема беше в прехлас, само пляскаше и казваше че трябва още да стои, без малко да се напишка едва я изведохме да я изпикаем  Crazy препоръчвам го на всички, които не са го гледали !

никифин не разбрах защо почивката ви трябва да е толкова далече. аз съм пътувала преди 7 години до Кушадаси което е 1000-1500 км някъде и то с автобус и полудях. според мен ще е истински ад и за вас и за децата... ние с Ема едва до морето стигаме, а с три незнам на толкова дълъг път, освен да пътувате нощем и да се сменяте с мъжа ти да карате колата....

# 136
Anajse, голяма дивотия е, знам. Но там имаме апартамент и мъжът ми иска да си го види и да си поседи там, да не седи на ветъра де се вика. Разстоянито е същото като до Видин, от където съм аз, и сме пътували до там като бебоците бяха на 3 месеца. Едва издържахме, заебахме колата  и се върнахме със самолет. И то бебетата тогава почти през цялото време спаха. А сега не знам кво ще бъде. Ако пътуваме нощем денем какво ще правим? Със сигурност няма да спим с трите бедствия жадни за живот. Няма проблем мъжът ми да кара 3 дни, няма изобщо да му направи впечатление. А и пътят от тук до Монако е перфектен. А аз трябва отзад да играя ролята на звероукротител, че бебоците не могат да дишат без мен. Ще бъде баси и почивката - 3 дни натам, 3 дни там и 3 дни насам. Колко гъз път да види и да се подлудим дружно. Че остави друго ами и предния ден преди да тръгнем ще правим рожден ден на близнаците, ще обслужваме гости, ще чистим след тях и кога ще стегаме багажа - не е ясно. Усещам как ще има много за разказване след тази дивотия  Crazy

# 137
Ники моя мъж е зодия "инат", когато много се опъва за нещо ... го оставям да го направи. После сам идва на мойто. Тръгни за Монако, пък предвиди как ще върнете колата Wink

# 138
Здравейте мамчета Hug Тук сме си като голямо семейство и реших да споделя с вас какво ни сполетя. Вчера съпругат ми катастрофира, блъснали го, като излизал от път без предимство.  SadБог го е пазил, почти нищо му няма. Но колата ни е намляна и е за старо желязо. Дет се вика това е нищо, ама като се размислим,че още не сме я изплатили и заем за нова трябва да теглим newsm78 А мислехме за замразяване на стволови клетки baby_neutral Ще ни се размине при създалата се ситуация.
Тази година и от почивка ще се лишим, успокоявам се,че и без това не трябва да пътувам Simple Smile
Дано поне серклажа мине добре, че съвсем ще се срина, ако нещо и там се обърка. Утре влизам. Помолете се за бебо Praynig Тъпо е, ама все ме е страх да не му направят нещо,докато ме шият Rolling Eyes

# 139
desi_jul, с теб сме.Господ да те пази утре.Всичко ще е наред,миличка!
Много се радвам ,че мъжа ти е добре.Разбирам,че е неприятно с колата,но важното ,че е жив и здрав човека.А стволовите клетки не са най-важното.И за почивката - не е момента след серклаж да тръгвате.Нали бебо е най-важен.Ако ще те успокоя - на почивка не съм ходила от години.

# 140
ей деси добре че мъжа ти е жив и здрав. колата много важно, не е приятно ама друга ще вземете. за серклажа не го мисли, всички казват че минава много леко и бързо, но после трябва повече да се пазиш и най вече от инфекции. за стволовите клетки аз отказах да ми взимат - на този етап едва ли има смисъл а и важат 15 години, ако не и по малко. и после къде толкова се прилагат а и не било ясно взетото количество дали стига и т.н.
никифин незнаех че става дума за апартамент в монако. на мен ми е мечта да ида до там ама не съм спечелила от лотария още  Mr. Green защо не идете с самолет едва ли парите са ви проблем  Thinking

# 141
Добро утро мами!Да ви повдигна малко настроението    http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=590195&code=b … 43faa0eed651e2ce5

# 142
Ей ,тази Велина  - много ме радва с разни такива нещица.

# 143
Още един музикален поздрав за всички мами http://www.sibir.bg/blog/gri2401/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=70777
днес въпреки гадното време на мен ми е весело,от толкова време насам не съм се чувствала така.....

# 144
 Anito,да са ти живи и здрави близнаците,много да те слушат и радват!Това е голямо щастие!Имаме регистрирана още една мама с две двойки близнаци,бях чула за нея още миналата година от ТедиВас и много се впечатлих,защото аз също умирам за близнаци и много им се радвам.Намерих ги на 1-ва ст.-Магда и Алекса-род.07.09.2005г. и Анелия и Ивон-род.02.02.2007г.,на mamma.Това са си четири бебета наведнъж.Как се справя тази жена не знам.

# 145
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета, днес почерпката е от мен, имам си рожденик  Grinning

# 146
Anaise, с кола ни е по-удобно, защото влачим много багаж. Представи си креватчета за всички деца, 2 колички, една от които близнашка, 3 столчета за кола, 2 столчета за хранене, плюс др багажерии. А и мислим много да пазаруваме от Франция. Предния път не карахме легла и столчета за хранене, майка ми беше с нас и пак едва си прекарахме багажа на летището.  А сега сме само двамата, трябва да наемем 2-3 хамали да ни влачат багажа, а ние да си бутаме децата. По-ужасно е отколкото си го представяш. Мъжът ми си е взел специална кола лесна за каране на големи разстояния с удобни седалки, защото много пътува и си обича да си я кара.  То поне да беше по-евтино с кола да знае човек що се подлага на такива мъчения, а то ще си излезне пак на самолетна цена имайки предвид евтините полети до Ница. А сега трябва и 2 пъти да нощуваме на хотел и да наемаме по 2 стаи. Имаше един филм С деца на море. Ние участваме в С бебета на море и екшънът е не по-малък. Не е толкова интересно, но затова пък е с порядъци по-влудяващо.
Иначе не мисля, че ти трябва цяло състояние за да идеш до Монако. Това си е обикновена екскурзия. Аз лично предпочитам апартамент на морето в БГ отлкотото там щото не знам френски. Пък и българската ривиера ми харесваповече от френската. Дивото ме зове  Joy

albena, честито на рожденика. Ние сме утре и други ден, че па близнаците се родиха на различни дати  Grinning

# 147
Честит ти рожденик Йосиф, Албенка ! Да е здрав и послушен!
Честит Рожден ден и на Каишката ! Много здраве и семейно щастие!
И Наслуки да почерпи днес ,за здравето на Герганка!!!
Весел ден на всички Hug

# 148
Хахаааа! Това с близнаците, родени в различни дни всеки път ме разсмива!
Да са ни живи и здрави Йосиф и Герганка, обичани в големите си семейства, щастливи и успяващи!
Да ни е жива и здрава Каишка, майсторката на торти! Да не изчезва така и да пуска снимки на вкусотиите!

# 149
честито на всички празнуващи, да здрави и щастливи   bouquet

никифин мъжа ми не иска да е на френска ревиера или на море, а да гледа Формула 1 в Монако. чистата му заплата в БГ е прилична за човек без връзки, започва с 4 и продължава с няколко нули, но като се изплати вноската, разходите и 4 членно семейство не остава почти нищо. сега кандидатства  за нова работа. ясно ни е че с заплата ни от БГ не може да си позволим пътуване, наем на хотел и храна в Монте Карло. и много ме е яд защото имаме страхотни професии и потенциал, но явно трябва да се реализираме в чужбина. вместо да сме богати и да си позволяваме лукса да ходим насам натам когато искаме, ние естествено не го правим, заради това че в БГ ни имат за 5-та ръка хора и парите които взимаме са унизителни. да не говоря за 220 лева които по настоящем взимам а съм с 10 години стаж  Crazy май не трябваше да споменавам на мъжа ми, че апартамента ви стои празен, сега ако имате взломаджии, да знаете че сме ние  Mr. Green

момичета стига с тези торти че станах 100 кила  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт