Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 277
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Исках да ви питам на линийката ми излиза че съм 21 седмица а днес като смятаха на тези кръглите календарчета в Шейново излезе 20 г.с. и 3 дни  newsm78Това нормално ли е или пак съм неразбрала

# 166
20г.с. и 3 дни си е 21 седмица Simple Smile

# 167
20г.с. и 3 дни си е 21 седмица Simple Smile
ахам мерси EmbarassedАз реших че изоставаме Whistling

# 168
Момичета искам да попитам мамите които ходят на ЖК в Шейново да ми кажат д-р Ковачева дали се е завърнала от едномесечното си пътуване от Франция-дали някой скоро я е виждал в Шейново?

# 169
Момичета искам да попитам мамите които ходят на ЖК в Шейново да ми кажат д-р Ковачева дали се е завърнала от едномесечното си пътуване от Франция-дали някой скоро я е виждал в Шейново?
Днес тя ни прави доплера.Честно да кажа изобщо нищо не разбрах и нищо не обясни какво се случва, но затова пък дъвка дъвка през цялото време Joy
Не искам да я обидя не я познавам гледала съм я само по тв.Чвно се е върнала

# 170
  • София
@

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 22:39 от shivani

# 171
Здравейте който още не е видял албумчето на Пловдивските мами да заповяда  bowuu 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251754&photo=2

Последната снимка в албума е от предната ни среща......

Лека нощ аз отивам да подремвам  Grinning

# 172
Здравейте момичета и аз да се похваля-днес бях на фетална морфолотия при Мазнейкова-ЩЕ ИМАМЕ МОМЧЕ!   Laughing
Много съм щастлива ,най-вече че бебчо е добре ,играеше си с пъпната връв и си показа веднага пишока,тежи-360грама и си отговаря напълно на 20седмица и 5 дни!Малко прибързан ми се стори прегледа не беше повече от 10мин,и имам само 2 снимки ама дано да не е видяла нищо тревожно и затова да не е продължил повече...все пак успях да го видя и съм много щастлива~! newsm4
А момичета какво пише във вашите резултати от фетална морфология,на мен ми даде само размерите на главата,торса ,бедрото и теглото,нормална плацента и нормално количество околоплодни води и заключение че няма данни за несъвместими с живота отклонения newsm78,нещо малко ми се струва за 80лв и 10мин а?

# 173
  • Lovech
Здравейте момичета и аз да се похваля-днес бях на фетална морфолотия при Мазнейкова-ЩЕ ИМАМЕ МОМЧЕ!   Laughing
Много съм щастлива ,най-вече че бебчо е добре ,играеше си с пъпната връв и си показа веднага пишока,тежи-360грама и си отговаря напълно на 20седмица и 5 дни!Малко прибързан ми се стори прегледа не беше повече от 10мин,и имам само 2 снимки ама дано да не е видяла нищо тревожно и затова да не е продължил повече...все пак успях да го видя и съм много щастлива~! newsm4
А момичета какво пише във вашите резултати от фетална морфология,на мен ми даде само размерите на главата,торса ,бедрото и теглото,нормална плацента и нормално количество околоплодни води и заключение че няма данни за несъвместими с живота отклонения newsm78,нещо малко ми се струва за 80лв и 10мин а?

Здравейте и от мен в този късен час. Включвам се само за да кажа на radkakaka, че моят преглед пр иМазнейкова мина по абсолютно същия начин, точно 10 минути, само две снимки и нищо друго, като изключим разбира се, факта, че всичко ни е наред. така че, мила, не се притеснявай, не знам как е при другите, но явно при нея процедурата е такава. Аз даже си поисках диск, но тя ми каза че няма какво толкова да гледам и не ми записа.  Но пък иначе съм много доволна, казват, че е много добър диагностик и без грешка познава пола. Дано всичко при теб да е наред
Лека нощ.

# 174
сега ви разгледах снимките-ама къде са ви коремите бе мами,аз направо се чувствам като слонче пред вас,те и затова хората ме питат дали са близнаци  hahaha  Отивам да хапна че бебчо се вълнува като е гладен.Аз го усещам от няколко дни ,и докторката каза че имам повечко мазнини на корема и затова не се усеща още силно ,така че мими сигурно и ти си така ,не се притеснявай!
Благодаря ти  bidapet ,дано  да е така и всички да имаме здрави и красиви бебета Hug

# 175
  • Варна
За пациентките на Мазнейкова, напомнете ми утре да ви дам линк към едно филмче за  Мазвейков и Мазнейкова.Като я видите там пачата гадна как се хили на смъртта на едно дете, ще се откажете да стъпите вече при нея.

# 176
За пациентките на Мазнейкова, напомнете ми утре да ви дам линк към едно филмче за  Мазвейков и Мазнейкова.Като я видите там пачата гадна как се хили на смъртта на едно дете, ще се откажете да стъпите вече при нея.
и аз го гледах това интервю по телевизията отдавна беше но така ми опротивя че не искам и на снимка да я виждам Close

# 177
Добро утро момичета!Аз съм по-добре вече...добре , че не отидох...било е много тежко.

Сега отивам да ви изчета. Много грозно това за Мазнейкова...как може да има такива "лекари".

Зори, хубаво е че си сложила снимчиците.Следващия път дано се съберем повече и да направим повечко снимки Hug

# 178
  • София
ето и един поздрав от мен за прекрасен пролетен ден и слънчево настроение

http://www.youtube.com/watch?v=wIYZ9HRKags

Hug Hug Hug

# 179
Здравейте момичета,аз само минавам да ви почерпя за рождения ден на моята малка принцеса,която днес става на 2 годинки.Днес ще бъде много натоварено и затова докато не са почнали да идват гостите  набързо да ви навестя Coffee  party023.
Незнам  как слагате от другите хубави картинки Embarassed,затова от тия

Общи условия

Активация на акаунт