Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 400
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Pepsilight, дори и да си купиш, според мен, използването в домашни условия е невъзможно.
Техниката е специфична и по-продължителна от обикновен маникюр - подготовка на ноктите, нанасяне..
Използва се UV лампа за изсушаване на гела.

# 166
  • Варна
Аз останах с впечатлението, че се ползва като обикновен лак. Явно не съм разбрала нещо.
Monda, къде ходиш ти да ти го слагат този гел? В момента ноктите ми са много хубави и искам да си ги запазя още известно време такива, затова ако е по-безвредно от др. процедури бих си сложила и аз.

baby_doll, сега ти видях подписа, страхотно е, 3 дечица.  Hug А и ти си от Варна, къде си слагаш този гел?

# 167
с babydoll говорим за едно и също място- Студио К. Процедурата отнема около час.

# 168
Ако правилно съм разбрала този гел го правите в Студио К, а какво струва процедурата и кога и как се подменя този гел?

# 169
Ако правилно съм разбрала този гел го правите в Студио К, а какво струва процедурата и кога и как се подменя този гел?
40 лева струва и се подменя на 20-на дни, понякога аз изкарвам и месец.

# 170
Много съм доволна от Силвия в студио"Атланта".Ето ви и номера,но предварително е хубаво да си запазите час. 0895669472 Peace

# 171
разтваря се в разтвор и отгоре се нанася новия лак.

# 172
Много съм доволна от Силвия в студио"Атланта".Ето ви и номера,но предварително е хубаво да си запазите час. 0883409055 Peace

Това е новият и номер.М/у другото аз си направих изграждане  с гел.Страшно съм доволна... newsm10 newsm51 newsm44

# 173
До нас на Колхозния,до гаражите  са отворили нов салон , някой ходил ли е там?Отвън добре изглежда ,но не знам как са цените?

# 174
М/у  другото  с izgarq6tata,посещава ме едни и същи места,и аз съм доволна от маникюристката при която и тя ходи.Силвия.Н е знам какс е  слагат снимки за да  публикувам и мойте нокти,които  изградих  с гел.Много съм доволна и лака доста се  задържа. Peace

# 175
Здравейте и от мен, препоръчвам ви моята маникюристка Анелия(Ани) се казва работи на Неофит Рилски 24. От доста време ходя при нея, работи много добре и прави страхотни декорации, последния път ми направи триизмерни декорации, направо са уникални, ще ви пусна снимка довечера. телефона и е: 0886/47 07 26

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 12:31 от silviq toneva

# 176
Здравей и аз ходя при Анито, тя преди работеше на ул.Пирин в едно голямо студио, а сега на Неофит Рилски24 си е направила собствено студио Фентази Стайл май се казва, както и да е аз съм много доволна от маникюра и педикюра(почиства без кюрета). Миналия месец отидох да ми направи ноктопластика и съм много доволна нито един нокът не ми се е счупил а още не съм ходила на подръжка и на мен ми направи 3D декорации и всички много ми се радват на ноктите.

# 177
Момичета, някой ходил ли е скоро при Роди или Милена в салона на "Рила"? Питам, защото прочетох доста противоречиви мнения, а и преди доста време. Търся си добра маникюристка за ноктопластика. Blush

# 178
  • Варна
Здравейте, момичета!
Включвам се и аз към темата, че ми стана интересно как никой не е споделил отзиви за Азулена. newsm78 А там е доста натоварено и някой път е трудничко да се вредиш за час.
Аз ходя там от около 7 - 8 години и не бих ги сменила за нищо на света. Изключително съм доволна от цялостното обслужване. Момичета, които работят са обучавани дълго време от професионалист (една възрастна дама на име Бонка ) и наистина знаят какво правят. Казвам го, защото ми се е случвало преди години да попадам на маникюристки станали такива с курс за по месец. Хигиената е на много високо ниво - инструменти и ванички се стерилизират след всеки клиент. Освен това са много мили и любезни. Наистина маникюр и педикюр са към 50 лева, но за мен цената е оправдана. Аз ходя при Вили и тя е страхотна! Препоръчвам я на всички!
  bouquet

# 179
разтваря се в разтвор и отгоре се нанася новия лак.
40 левa  за маникюрм и 50 за педикюр. Както ми растат бавно ноктите на краката, изкарвам с един път, като си поддържам в къщи редовно стъпалата.  За ръцете- на около 20-25 дни

Общи условия

Активация на акаунт