Къде във Варна ходите на маникюр?

• 115 411
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
МАНИКЮР С ЛАК - 15 ЛВы ПЕДИКЮР С ЛАК - 25 ЛВ

# 136
  • Варна
Аз съм изключително доволна от Деси / в Атриума/. Отскоро ходя при нея след препоръка от приятелка. Препоръчвам я и аз горещо на всички!  Hug

# 137
Аз съм изключително доволна от Деси / в Атриума/. Отскоро ходя при нея след препоръка от приятелка. Препоръчвам я и аз горещо на всички!  Hug
Аз също, от години съм нейна клиентка! bowuu

# 138
Някой може ли да ми препоръча салон където слагат гел на ноктите и евентуално цени?

# 139
Някой може ли да ми каже цени на педикюр в салони Арлет, и също така дали сте доволни, интересува ме по специално салона на ул Граф Игнатиев

Благодаря за мненията Ви предварително

# 140
там в момента няма маникюристка, това го знам от моята маникюристка , напуснала е

# 141
Имах дълги години проблеми с моите нокти, слава богу отдавна свършиха мъките ми и се радвам на перфектен маникюр, ходя при Петя на Баня Гъбата-невероятна е и е ноктопластик номер едно за България, а цената на ноктопластика е от 20 до 35лв,зависи от технологията и ноктите.Няколко мои приятелки с изгризани нокти се пребориха с помощта и с този навик,лошото е че работи само със записване, тел и е :0889530509.Прави и заздравяване и удължаване с гел, декоративно лакиране, цените са ниски,педикюра ми миналата седмица беше 10 лв с лакирането

# 142
Здравейте момичета,
По препоръка на моя приятелка, миналата седмица отидох на маникюр и педикюр в един салон, който се намира на "Ген. Колев" - малко след църквата Св. Петка посока бул. Сливница. Момичето е много внимателно и взискателно към работата си. Прави ми педикюр час и половина и още час - маникюр. Може това да е стандартно, но аз останах приятно изнендана - не беше припряна, не ме занимава с излишни приказки и работи с OPI и GEWOHL /или както се казваше марката/. Като цена ми излезе 36 лв. двете неща.
За толкова години ходене по различни салони, тук съм най-доволна и за първи път си тръгнах от салон, доволна от услугата, за която си плащам!
А и като видите ноктите и ръцете на една маникюристка, веднага може да си направите извода за работата и - не е ли така?...

# 143
  • Варна
Здравейте момичета,
По препоръка на моя приятелка, миналата седмица отидох на маникюр и педикюр в един салон, който се намира на "Ген. Колев" - малко след църквата Св. Петка посока бул. Сливница. Момичето е много внимателно и взискателно към работата си. Прави ми педикюр час и половина и още час - маникюр. Може това да е стандартно, но аз останах приятно изнендана - не беше припряна, не ме занимава с излишни приказки и работи с OPI и GEWOHL /или както се казваше марката/. Като цена ми излезе 36 лв. двете неща.
За толкова години ходене по различни салони, тук съм най-доволна и за първи път си тръгнах от салон, доволна от услугата, за която си плащам!
А и като видите ноктите и ръцете на една маникюристка, веднага може да си направите извода за работата и - не е ли така?...
Салона как се казва?Дай по точни координати и тел.на салона и маникюриската.
Ще отида специално да пробвам похвален от гост салона и ще пиша обективни ли са гостите или е само реклама.

# 144
Здравейте момичета,
Салона как се казва?Дай по точни координати и тел.на салона и маникюриската.
Ще отида специално да пробвам похвален от гост салона и ще пиша обективни ли са гостите или е само реклама.

Здравей,
Аз писах преди малко, не съм гост, просто не си влязох с потр. име.
Координати мога да ти дам разбира се - мисля, че няма да съжаляваш!
телефон имам този - 0899/800926, а относно точния адрес на салона - във визитката, която ми дадоха, пише следното: ул. "Ген. Колев" 37, стационарен телефон: 65 46 46. Както казах, намира се като се тръгне от сладкарница "Неделя", която е с/у Св. Петка, в посока на бул. Сливница и той е след една спирка има там още преди Сливница.
Успех и да си изкараш приятно - все пак главната цел на тези процедури е освен поддържаща ноктите и релаксираща Simple Smile
Задължително пиши после, че ми е интересно дали е било моментно, или по принцип момичето е добро - тя не говори много и не разбрах нито как се казва, нито къде е работила...Simple Smile

# 145
Здравейте мили мами,
съвсем наскоро в сватбения ми ден реших да си направя красиви маникюр и педикюр в козметичен център Финес на 8-ми приморски полк. Резултатът беше плачевен, като се прибрах вкъщи 2 часа преди сватбата изтрих ноктите на ръцете, дооформих ги и си ги лакирах сама. А добре, че бях със затворени обувки....
Скъпата маникюристка Дани "просто нямаше време" (цитирам) да си свърши работата като хората...
Да не говорим колко пари оставих...

# 146
Препоръчайте ми къде да отида самоза педикюр-има проблем с петите. Не искам обаче да ми режат кожата и държа да е много чисто , т.к предвид състоянието ми ме е страх да не пипна нещо. newsm78

# 147
Препоръчайте ми къде да отида самоза педикюр-има проблем с петите. Не искам обаче да ми режат кожата и държа да е много чисто , т.к предвид състоянието ми ме е страх да не пипна нещо. newsm78

Днес пак ходих на педикюр на същото място - СУПЕР се справи момичето! Направи ми впечатление чистотата и това, че ме направи само с електрическа пила и преди това с друга пила - иначе пита искаш ли с онези ножчета, но аз отказах...
Мисля, че ще си доволна от там!

# 148
аз ходя при едно момиче близо до Колхозния, в една отбивка на Бенковска. Мн съм доволна, прави ми ноктопластика. Даниела се казва.

# 149
  • Varna
някой да е ходил в хотел Аква на маникюр?разбрах че маникюристката е страхотна,но ме интересуваха цените и отзиви от някой:)

Общи условия

Активация на акаунт