и ... все нещо делим и не можем да го разделим.Дианка, честити ви джапанки и сандали. Аз съм за скайпа, макар че самият скайп хич не го харесвам и все забравям да го включа. Аз съм desita_vr
Тиа, честит ти автомобил. Леко и безаварийно пътуване.
Сиска, дано по-скоро да минават автите на Дени. И аз съм теглила от такова нещо и знам колко е гадно.
Августа, честито ви преместване.
Катка, може пък да и се размине на Ава. Моите са били досега 4 пъти контактни с варицела и още не са боледували.
Гуш, прекрасни снимки.
Кременчен, стискам палци да се уреди нещо.
Иви, много позитивно звучиш. Дано вече да не се разболявате.
Адри, стискам плаци при брат ти всичко да е наред.
При нас новото е че Ивчо вече се справя доста добре без памперс. На градината спи и наобед без. Слагам за сега през нощта, но е сух сутрин.
Детелинка не беше добре последните дни, но вече се оправи. И двете докторки казват да я спрем за малко от градина и да ги заведем на планина, например в Сандански или в Момин проход, но най-вероятон няма да стане.
Гледам за яденето пишете. У дома са на почит всякакви вредни храни - пица, спагети, пържени картофи. Иво не яде никаква салата, плодове хапва от време на време, но трябва той да е на кеф.
) и с едни такива ръце по-нежни от на жена, чак ме е срам... 
.
. Сигурно нещо е гледала или някоя какичка и е обяснявала. Ава обожава да си приказва с какички.

ека вечер.

Седи си и си я чепка докато гледа Том и Джери или каквото и да е друго, сутрин като стане първо там се хваща, вечер като се приберем се хвърля гол и търчи така из къщи
Каква е тая работа, аз вече се чудя как да подходя