Майчета 2005- Тема 112

• 20 688
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Момичета, аз ви чета, но нещо са ми потънали гемиите напоследък и не ми се пише. И ние като Дидка Hug и ... все нещо делим и не можем да го разделим.
Дианка, честити ви джапанки и сандали. Аз съм за скайпа, макар че самият скайп хич не го харесвам и все забравям да го включа. Аз съм desita_vr
Тиа, честит ти автомобил. Леко и безаварийно пътуване.
Сиска, дано по-скоро да минават автите на Дени. И аз съм теглила от такова нещо и знам колко е гадно.
Августа, честито ви преместване.
Катка, може пък да и се размине на Ава. Моите са били досега 4 пъти контактни с варицела и още не са боледували.
Гуш, прекрасни снимки.
Кременчен, стискам палци да се уреди нещо.
Иви, много позитивно звучиш. Дано вече да не се разболявате.
Адри, стискам плаци при брат ти всичко да е наред.

При нас новото е че Ивчо вече се справя доста добре без памперс. На градината спи и наобед без. Слагам за сега през нощта, но е сух сутрин.
Детелинка не беше добре последните дни, но вече се оправи. И двете докторки казват да я спрем за малко от градина и да ги заведем на планина, например в Сандански или в Момин проход, но най-вероятон няма да стане.
Гледам за яденето пишете. У дома са на почит всякакви вредни храни - пица, спагети, пържени картофи. Иво не яде никаква салата, плодове хапва от време на време, но трябва той да е на кеф.

# 211
  • София
Avgusta, честито ! Прекрасна новина! Поздравления, че сте се решили на тази крачка! Аз мине се не мине и се опитвам да прокарам идеята да се върнем там да живеем, но все още сме много далеч от този момент, а така ми се иска - там са ни семействата, там сме израстнали, абе това е нашият град, освен това там няма задръствания, няма стрес, всичко е наблизо,  абе въобще, откъдето и да го погледнеш е по-добре.

Кате, кат дойде времето, прати съпружето насам - таковатааааа, за дрешника...

абе добре сте се уредили вий двете с Мерка, много сръчни мъже имате, че е красиви  Twisted Evil
за мойто няма да казвам горкото как хич не му се отдава каквато и да било майсторска работа, а баща му е толкова сръчен...нашто цял живот само над учебниците залягало (голям зубър е бил  hahaha) и с едни такива ръце по-нежни от на жена, чак ме е срам... Laughing
абе, хубав си ми е той, ами аз само кусури му намирам на хайвана.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:40 от Гуш

# 212
Августа, тъкмо онзи ден минах покрай бъдещия ви квартал и се загледах - хареса ми много!  Hug

Дидка, тя Августа вече го написа, няма да я повтарям. Но съм сигурна, че ще намерите пътечката.  Hug
И аз като вас все се притеснявам, че ме четат. Даже си смених ника по едно време. Но щом някакви си същества толкова се интересуват личния ми живот - да четат, пък!Трудно е с две деца, сигурна съм. И винаги съм ви се възхищавала как се справяте. Допуснах да се повлияя от некомпетентно мнение и направих аборт година, след като родих Наско. Сега повече от година не мога да забременея. И дано това да не е грешката, заради която ще съжалявам цял живот.
За това и вие, ако можете, потърсете посока, направете компромис, поговорете, простете, но не бързайте! Пожелавам ви да ви се сбъднат мечтите, които може би сте позабравили вече  Hug

Деси, браво на Ивчо за пампата. Видя ли, че може детето?! Мисля, че точно сега е времето да го хвърлите изцяло. Щом се събужда сух сутрин, даже и да се изпусне някоя вечер, просто му смени чаршафите и толкова. Просто ще реши, че вече е време изобщо да направи крачката на големите, без значение дали е в градината или вкъщи. Това е моето мнение.  Hug Бързо да оздравява каката и повече никакви болести при вас!

Кате, радвам се да те видя отново!  Hug Ползотворно си е изкарал болестта твоят мъж, значи  Laughing  Браво! Целувки на Ава от нас!

абе, хубав си ми е той, ами аз само кусури му намирам на хайвана.

Абе, всички сме така  Wink

Динака, купила си на Любчо сандали Геокс, така ли? Тук има аутлет, цените са по 40-45 лв, но е изчерпано откъм номера, разбира се. Не съм купувала досега детски Геокс, не знам как биха му стояли на синковеца. Пиши отзиви.

Мартейка, как е Теичка? Спаси ли ви Умкалора?

# 213
Мартейка, как е Теичка? Спаси ли ви Умкалора?

благодаря, че питаш, по-добре е, Умкалорът определено има благотворно действие. Все още й хърка носа, така че още поне 2 дни няма да я водя на градина.

Отидохме на гости на свеки за днес и утре, за да я гледа там и да я заведе на лекар за профилкатичния преглед и да вземе направление за изследвания.
Направо съм забравил какво е в града, станали сме типични селяни Mr. Green Ужас, то бетон, прахоляк, слънце, едно дърво няма къде да се скриеш, в кварталното Хепи ни взеха 5:08 лв за сок и кола (как го изчислиха, не зная), а вечерта като си залягахме - то не бяха кучета, пубертети, пияни, аларми, асансьори, чалги, техно.... Теа заспива и се събужда сигурно 10 пъти, което й е непривично. Аз не можах да заспя цяла нощ, сега съм като парцал, а и кафе не мога да пия, защото чакам тук в работата някакви профилактични изследвания да ни правели и поне до 9 съм без кафе и храна.
Бръм, бръм, бръм Mr. Green Намърморих се.

Дидка, какво да кажа.. След нашите непрестанни, как да го кажа по-меко - кавги, нещата не са се оправили кой знае колко. Мен ужасно ме изнервя непрекъснато да ми мърморят и все да има по някоя забележка, въпреки че очевидно си скъсвам д...арата на всички фронтове... обаче... моята прабаба трънчанка (с ужасен характер иначе, инат и т.н.) е имала един лаф - "подминуй, подминуй". То си е цяла философия, като се замислиш Mr. Green Усещам се, че ако успея да подмина и да не се впрягам, всичко е по-леко. Дано намерите пътя!

Диана, и аз заглеждах едни Геокс за Теа, но нямаха нищо подходящо момичешко неин номер. Да са му честити на Любака! А за цените - Колев и Колев примерно вече минават някои много добри марки. Не знам за какви се мислят, честно.

За скайпа съм ок, въпреки че имам само вкъщи, а там нямам много време. Там съм martea5.

# 214
Ники днес си е наградина,дано всичко е наред Praynig.
Честити сандалки на Любака,ама в Геокс са много скъпи,аз от Пътеките и взех уникални санадали за около 20 кинта-кожени,ще ги снимам по късно.
Браво на Ивчо за памперса.

# 215
Добро утро!

ДЕспина, ето, че сте без памперс. Браво на Иво!
Марка, ми с вашите памперсни неволи какво стана?

Кременхен, ще стискам палци да приемат Марти. За съжаление по друг начин не мога да помогна.

Кате, кат дойде времето, прати съпружето насам - таковатааааа, за дрешника...

абе добре сте се уредили вий двете с Мерка,
Нямаш ядове, само трябва да го заразим с нещо, което изисква карантина Wink
Мерка ти съгласна ли си, че сме се "уредили" Mr. Green Аз от моя по-голямо мрънкало не знам да има. Виж от тая гледна точка няма спор- уредили сме се Joy
Ние имахме голяяям скандал преди месец. Добре, че бяхме без детето. Ама си беше с всички екстри, даже ме остави на пътя(ама до морето, не в някоя нива) Mr. Green...после естествено се върна.
Абе, много се изложихме, но най-после си казахме някои неща и сега сме ок.

Ох, дъщеря ми е голяма любовчийка. Гледам я снощи прегърнала Мечо Пух, целува го и се търкалят по земята. Попитах я какво прави, а тя ми отговаря "Влюбена съм и съм булка. Булките правят така" Shocked
Заклевам се, че нямам пръст в този сюжет Naughty. Сигурно нещо е гледала или някоя какичка и е обяснявала. Ава обожава да си приказва с какички.

Аз отивам да дремя в онкото. Довечера ако съм оцеляла ще дойда в скайпа.
Весел ден Heart Eyes

# 216
Eхоу, ето ме и мен!
Мартеа, приказката на баба ти е много вярна, отдавна съм възприела тая тактика. Добре че неприятните моменти при нас идват изневиделица и си отиват бързо напоследък (пу-пу)
Диан, цъкни джапанките на Любака, с каишки между пръстите ли са? Ние сандали купихме на Примиджи за скромната сума 36 пари - от Стила, но за морето трябват и джапанко-обувки.

Катка, може и да ви подмине шарката. Ние 2 пъти сме били контактни и нищо. Браво на супружето за дрешника. Аз моя мноо го уважавам като свърши някоя полезна домашна дейност. Всичко може, но нещата трябва добре да отлежат докато стане  Mr. Green

Августа, честит ви дом в Пловдив. Заедно с Варна са любимите ми градове...

А пък да ви споделя една смешка - не е кой знае какво, но аз изкапах от смях. Оная вечер къпя Момчил и той си има един продълговат камък там - слага го с канче, къпе го, въобще тоя камък си седи в банята. Понеже не искаше да слагаме шампоан, му казвам  че ще направя торта на камъка и цвъкнах от пяната. И той изведнъж като изпя високо "Хепи бърдей ту ююююю.."   Малее, изревах Laughing

В скайпа съм patelina.

# 217
Деси, браво на Ивчо за пампата. Видя ли, че може детето?! Мисля, че точно сега е времето да го хвърлите изцяло. Щом се събужда сух сутрин, даже и да се изпусне някоя вечер, просто му смени чаршафите и толкова. Просто ще реши, че вече е време изобщо да направи крачката на големите, без значение дали е в градината или вкъщи. Това е моето мнение.  Hug
Деспина, напълно поддържам Биренка за това! успех! скоро ще се похвалиш, сигурна съм!
Биренка, мисли положително за забременяване. Не се вторачвай (ако можеш) в миналото и в това, дето вече не може да се промени, визуализирай зачатие и мисля, че скоро ще стане, както силно го желаеш! Или пък изобщо не го мисли и ще стане, когато може би най-малко го очакваш!  Hug

във връзка със семейните отношения, на мен наскоро ми подариха една книга, която ми даде определено някои насоки: Семейна мъдрост... Можете да я прочетете, ако имате желание да потърсите правилната посока. Много достъпно е написана и за мен имаше смисъл.  Peace

Бъдете здрави всички и се усмихвайте!

# 218
Ние сме добре,пу пу,сега ще се къпеме и лягаме.
Л smile3524 Sleepingека вечер.

# 219
Ники е на градина,аз се приготвям за работа.
Умаклора найстина е уникално лекарство.
Лек ден!

# 220
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря много за хубавите пожелания  Heart Eyes Знам, че ще е трудно в началото, но вярвам, че ще е за добро  Grinning
Деспина, браво на Ивчо за памперса  Hug И аз ще кажа като Ренката-ами дошло му е времето на детето  Heart Eyes
И като казах Ренката-скъпа, опитвай се да не мислиш за това-ще стане, когато е рекъл Господ, важното е вие да сте добре сега, имате време  Hug
КаТка, тая Ава ме разби с тоя...Мечо Пух  Laughing Тя въобще е голяма скица Heart Eyes И от нас браво на супружието за дрешника  Hug
Моят син пък постоянно си играе с пишката-това нормално ли е чак до такава степен да се вторачва там  Crazy Седи си и си я чепка докато гледа Том и Джери или каквото и да е друго, сутрин като стане първо там се хваща, вечер като се приберем се хвърля гол и търчи така из къщи  Thinking Каква е тая работа, аз вече се чудя как да подходя  newsm78
Малейна, благодаря за книгата, ще се постарая да я намеря и да я прочета   bouquet
Пателинка, тоя Момчил  hahaha Joy Joy Joy И аз изревах  Joy
На мен "подминуя" ми се удава до едно време, държа, държа, ама като кипна... Tired

# 221
Здравейте, дами!
Аз се наспах, сега трябва да уча.
Обаче само да се оплача как ми е писнало от разните му там хора, дето дърпат моя мъж насам-натам. Тъкмо се бях наканила, че днес ще вземемм заедно Нас от градина, ще излезем някъде тримата, защото отдавна не сме го правили.
Да, ама той тръгнал с някаква негова братовчедка за София, да гледат да й купуват кола. Няма лошо, сама е жената, иска на сина си кола да купи. Миналата седмица пак обикаляха тук из района, гледали, не харесали. Днес тръгнали пак.
Свекърите ми от събота ги няма, заминаха на море. От тогава една единствена вечер съм си била с двамата мъже. Все има някой в нас, не можем да се видим, дет' се вика. Снощи като се чухме с баба Живка, казаха, че днес се прибират. И моя мъж като взе да ги убеждава "абе, стойте още малко, какво е това море пет дена, поне до края на седмицата изкарайте"  Laughing Много смешно стана, все едно им казва "не се прибирайте, не ни трябвате".
Ами писва ми понякога пък! То хора, хора, и аз с тия смени. Наистина в един момент не мога да си видя семейството.
А пък за нощите, в които са му звъняли да прибира разни хора от пътищата или да ходи да дърпа кой закъсал с камион, кой с кола...няма да разправям, щото вече не ща и да ги помня.
Надух ви главите, ама ще ме прощавате! Какво да му мрънкам и на него, ей сега ми вика по телефона "писна ми вече, ще харесваме там някаква кола, че нямам време с тях да се занимавам".  И на него му идват в повече задачите.

П.П. Може ли и аз в скайпа?

# 222
  • София

П.П. Може ли и аз в скайпа?

какъв ти е ника?

хора, вижте мойто чаве как пее
ако някой разбира коя е тази песен, да дава текста, че  аз по нейното пеене нищо не мога да разбера  Laughing

# 223
  • Варна
Гуш, много хубаво пее детето. Аз обаче не съм много в час с песните и не мога да помогна.
Благодаря за поздравленията за Ивчо. Наистина сега вече е бил готов.
Августа, откакто няма памперс и моя човек откри, че има буба и тя е много интересна за игра. Беше я зачервил от дърпане

# 224
Гуш, разбрах, че е на английски и че пее за числата от едно до осем. Много хубаво се справя детето, браво! Но не я знам тая песен, де  Laughing

В скайпа сме turbob75

Общи условия

Активация на акаунт