Миша е болна - вчера следобяд са се обадили от градината, че има температура, майка я взела, завела я на лекар и лекарката казала, че има вирусна ангина и категорично да не влиза в контакт с мен. Съответно хайванчето е при свекърите ми командировано (защото те живеят много близо до нас, все пак да ни е под ръка, ако се наложи). Честно казано, не ми е много приятно, че те трябва да се тормозят с болно дете, но пък от друга страна тия два-три дни ми идват много добре като почивка
Дианка, те родителите имат много неадекватни включвания от време на време.
Иначе, понеже виждам, че за мъже си говорите, и аз да се включа

Разфилософствах се, затова спирам да пиша, прегръщам всички ви, пожелавам ви да сте щастливи и да се обичате

Дианка, и приятно прекарване на палатките

Щото майка ми и баща ми вече почнаха да подклаждат обстановката, че това било срамно и т.н. Кво ти разбират те от Фройд
Беше седнал в мен, с лице срещу мен, имахме гости, приказвахме си и по едно време той ме хвана за бузките, накара ме да го погледна в очите и ми каза, че сега ще ми разкаже приказка. И като започна, я разказва около 20 минути - толкова подробно, толкова сладко, че всички се умълчахме и ахнахме, а по едно време на мен започнаха да ми се стичат сълзи от очите като го гледах и слушах колко голям и разбиращ е станал. Но тогава категорично отказа да бъде заснет за архивите 
Сега го къпя във ваната, но в коритото на бебето, а докато го къпя той пищи и се прави, че реве като бебе. Веселба голяма!
. И на външен вид не си приличат 
Не понася баща ми и казва, че е уморил майка ми , а сега иска и мен да умори. Преди да го опознае беше много навит да му помага, направи опити, но видя, че отсреща няма и грам отзивчивост и просто го зачеркна.Обиди се от отношението на татко към нас и желанието му за покрепа се изпари.

)С мъжо лека полека влизаме в релси,лошото е че компромисите идват от мен или поне аз така си мисля!Нещото ,което ме дразни много при него е,че все намира поводи да е навън.НАли ми е осигурил добър живот с домашни помощници,мисли че не е нужен на мен и децата.Но нищо,само той губи.Приключвам с темата.А я ме светнете за скайпа как да се включа.Там съм dianado4eva.