За резултатите от матурата

• 50 005
  • 281
  •   46
Отговори
# 240
аз никой не чух до сега по ниско от 5 да има по БЕЛ, от къде тогава си измисля тоя министър ,че имало много 4 рки newsm78

# 241
аз никой не чух до сега по ниско от 5 да има по БЕЛ, от къде тогава си измисля тоя министър ,че имало много 4 рки newsm78
Иди го питай  Mr. Green

# 242
  • София
Явно, тези с 4ките не пишат във форума, а дремят някъде другаде. Все пак освен бала вие мислехте и споделяхте и за изпити и за учене.

# 243
Питах съученици, не само във форума,всички с оценки над 5,50

L 0 V E   ей сега ще му звънна на мобилния да обсъдим резултатите хахаха Simple Smile

# 244
Идвам само да се отчета и аз,че почнах работа и не мога да седна на компа вечер.
БЕЛ-6.00
философски цикъл-4,84
прецаках сама себе си с тази философия,трябваше английйски,но в крайна сметка-не са ми лоши оценките. поне всички сме ги минали,нали това беше важният фактор

# 245
Успехи и на кандидатстудентските/така ли се пише/ изпити и наесен да се запознаем със студентките в София.

Тъй като питаш как се пише Simple Smile пише се кандидат-студентски Simple Smile
Браво на всички!Радвам се за вас. Следващата тема е за кандидат-студентските изпит Simple Smile Успех на всички!

# 246
извинявам се за намесата ,но кадидат-студент се пише полуслято ,а кандидатстудентски слято- всичко ,което завършва на ски се пише слято- като Елинпелиновски роман Simple Smile

# 247
извинявам се за намесата ,но кадидат-студент се пише полуслято ,а кандидатстудентски слято- всичко ,което завършва на ски се пише слято- като Елинпелиновски роман Simple Smile
Това е така....Не го знаех, но от частните уроци го научих.

# 248
всичко ,което завършва на ски се пише слято- като Елинпелиновски роман Simple Smile
Само че се пише с малка буква- "елинпелиновски" (освен ако не е в началото на изречение де, но правилата за употреба на главни и малки букви си ги знаете, нали  Wink )

Поздрави на всички за чудесните резултати   bouquet

# 249
Еееее стига де...на многознайки ли ще се правим... Mr. Green
ICE_89 между другото и аз питах съученици и има 4-ки...значи министъра си е прав. По- голямата част от класа имат 4-ки.

# 250
Еееее стига де...на многознайки ли ще се правим... Mr. Green
ICE_89 между другото и аз питах съученици и има 4-ки...значи министъра си е прав. По- голямата част от класа имат 4-ки.

Е-е-е, съжалявам, че така сте изтълкували забележката ми  Mr. Green Ама не се стърпях  Peace
А  4-ки има. В по-елитните гимназии може да са тук-там (или въобще да липсват), но в останалите... В моя клас има пет отлични оценки, четири между 4.00 и 4.49 и останалите са между 5.00 и 5.49. А училището, в което преподавам е от добрите, но не елитни, в града ни.

# 251
Здравейте, аз имам 5.60 по БЕЛ и 4.20 по история ,а за 4-ките има много наистина.Аз съм доволна,можеше и повече,но да не бъдем алчни.  Hug Flutter

# 252
  • София
Днес случайно видях на вратата на едно частно училище резултатите от матурите. Много добро впечатление ми направи, че повечето оценки бяха от петици нагоре, а тройките и четворките бяха по-скоро иключения. Не може всички да бъдат отличници. Учениците, които имаха по-ниски оценки явно толкова си знаят, защото вървяха в комплект по двата предмета.
Ама няма да казвам името на училището, защото това е единственото нещо, което зная за него и то по чиста случайност.

# 253
Момичета знаете ли точно как и точно в кои университети и с кой специалности можем да използваме оценките си от матурите?
Някакъв сайт с уточнения или нещо такова да знаете?
Ходя на работа и нямам време да се човъркам из сайтовете,затова ме извинете,но по-удобно ми е в случая направо да попитам вас.  bouquet

# 254
  • София
Преди малко гледах - в сайта  за матурите, там има раздел - матури и висши училища. Ти май беше с философия като Ани? В София я признават само във библиотекарския колеж. За българския има и други възможности, виж там. Видях, че го признават на много места и в провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт