За резултатите от матурата

• 50 005
  • 281
  •   1
Отговори
# 75

аз лично за Германия писах няколко реда общи приказки, докато за Югозападния регион писах доста
и аз така. А отговори има ли вече?

# 76
Югозападен район е благодатна тема ,ама Германия мен ме няма по световна география Wink
карти имаше ли ?

имаше 2 карти, една на Европа да се определят някой страни и една на България да се определят някой области, те не бяха трудни
все пак каквато и да беше матурата съм сигурна, че е била по-благоприятна от философията или английския...

за отговори сега ще гледам дали са пуснали Simple Smile

# 77
няма отговори все още Wink
радвам се ,че е била сравнително лесна матурата по география,но за мен лично матурите по език са на по-лесно ниво от другите предмети Simple Smile

# 78
Здрасти и от мен
Матурата по философия беше адски трудна.
За цялото училище имаше едва 14 души,които държахме матура по философия и имаше въпроси,които никой в стаята не беше чувал.Темите за есе  ooooh! само първата горе-долу ставаше,то аз и на нея писах.
Трябваше да запиша по нещо друго матура,ама то вече....
Найстина беше кошмар,всички бяхме безкрайно отчаяни.
Добре,че звъннах на госпожата по философия,та да ми даде някакви насоки за есето,че иначе там бях геройски заминала.

monii съжалявам,че ще ти разбия невинните мечти,но говориш за образователната система в България,все едно,че става дума за немската образователна система. hahaha

А впрочем вие разбрахте ли за изцепката на просветния минивстър? ах как ми иде да му тръсна една тлъста псувня....
Роди Ботев на 2 юни,ако не знаете,да знаете Joy И това е Човекът,министъра на образованието и науката  Joy

# 79
Във всяка учебна стая има!
[/quote]
Задължително телефоните се изключват  и се поставят на видно място.Квесторите са длъжни да проверят това преди изпита.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ама ти сериозно ли? Joy Joy Joy
Мале,какво наивно дете.....Извинявай,ама да не си дете на министър и да учиш в частно училище извън България? Joy

# 80
  • София
Лорън, Следи, дъщеря ми  подкрепя  мнението ви за философията. Взели сте и думите от клавиатурата, но като не са ги учили другите предмети в у-ще, нямаше какво друго да запише. Било каквото било. И неизключени тел. са имали в стаята и който е имал нещо записано във тел. го е преписвал/ в сградата на НБУ беше изпита и/.

# 81
Веднага може да се направи оплакване от недобросъвестни квестори,които не са си свършили задълженията.Но каква ще е ползата, newsm78 не знам!Жалко за образователната система в България!А за министъра #2gunfire -нямам думи!

# 82
Ааааа ти квесторите няма да бараш!!!
Аз съм много доволна.Добре,че бяха и глухи,и слепи,че иначе нямаше да има зрелостник взел матурата по философия. Naughty Joy

Aisha как така другите предмети не са ги учили? newsm78

ICE_89 стига наднича,ами драсни нещо Wink

# 83
тоя министър мега тъп..казват,че ако си сгрешил на беловата може да ти се анолира работа ...нищо не е казал за това дали,ако се сгреши нещо какво точно трябва да се прави...

И ми казаха,че някои родители щели да съдят М. на образовоанието

едната ни квесторка беше мн-гадна

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 14:47 от just_smile_{F}

# 84
just_smile_{F}  я си оправи последното изречение ромче такова,че засрамваш групата  Joy

# 85
Аз ще си призная "без злоба, човешки", чеси отворих учебника по Философия да търся няколко неща по предмета. Просто ги няма. Хокс ли беше, Мокс ли...някакъв учен...нищо не пише за него.
После за едно произведение...проверих за 4 - те възможни варианта..нямаше в биографията и творчеството на никой такова нещо...
и още 2-3 въпроса липсваха... Rolling Eyes

# 86
just_smile_{F}  я си оправи последното изречение ромче такова,че засрамваш групата  Joy

sorry  ooooh! ам някой др с матура по история ???

# 87
 еееееееее басси шибаните въпроси по философия , направо ни дума ни ума ама  Crossing Arms дано да ни правят компромиси инак сме изгоряли -50 шибани въпроса и едно по успокояващо есе .Пък съм збъркала входящия номер по бел олеле Rolling Eyes дано да не анолират иначе ще падна в депресия ooooh! пожелавам успех на всички ,дано да чуем хубави резултати на 20-ти  Simple Smile

# 88
Е,Следи кво да си признаваш?Бассии...Кой не приписва?Кой не гледа?Кой беше без пищови?Просто нямаше такъв и е напълно нормално.
Цяла година бях най-редовната ученичка.Имах страхотни оценки и отношение.Всички учители само си говореха с мен и накрая кво пак бях по-будала от другите да отида "гола и боса" на матура.Ама в последния момент реших,че няма да съм по-будала.
Взех си чантичката,отидох до тоалетна,обадих се,казаха ми,върнах се и написах Crossing Arms
И защо не?Другите го правеха пред очите на квесторите,на чина отгоре. ooooh!
А иначе тоя Хобс,Томас Хобс...за него има адски малко инфо и то в самия урок.Въобще няма инфо отзад.Абе...без коментар.
Разгледах първия вариант.От там видях и отговора на 4 въпрос...куб ли,прозорец ли кво беше там на Дж.... Rolling Eyes....някой си....
А и първи вариант беше адски по-лесен.Елементарни неща.Много неща от правото,които от обща култура се знаят.....
Абе то може да се коментира много по темата,ама за къв ли..

# 89
Nqma li da izlqzat rezultatite ve4e SadSadSad

Общи условия

Активация на акаунт